Bananin kruh

rastlinski beljakovinski bananin kruh

Beljakovinski bananin kruh pripraviš v nekaj minutah in uživaš v njem samem ali pa ga obogatiš z dodatki, kot so sadje ali pa kakšen dober doma narejen čoko namaz.

Sestavine:

Postopek:

Banane pretlačimo z vilico. Dodamo jajci, beljakovine, eritritol, kokosovo moko in pecilni prašek. Vse skupaj dobro premešamo, da nastane gladka zmes, ta ne sme biti pregosta niti preredka. Maso vlijemo v pekač, ki smo ga predhodno obložili s peki papirjem. Pečemo približno 30 minut na 180
stopinj celzija.

Dober tek,

Nives

Proteinski cheesecake 2

Recept je pripravila Nives Jakopič, ambasadorka VITJA.SI, inštruktorica fitnesa, prehranska svetovalka in velika oboževalka zdrave prehrane.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi