vitja logo
Narejeno v Sloveniji


Neurejena prebava, zaprtost,vetrovi, napihnjenost, težave s kožo, vnetje v telesu ... in tisti grozen občutek, da ne glede na to kaj poješ, pika in boli v trebuhu ...

Razmerje med dobrimi in slabimi organizmi je ključno

V telesu jih, predvsem zaradi vsakodnevnega stresa in nezdrave hrane, povečini nadomestijo slabi organizmi,

posledično pa se poslabša naše počutje,
po obrokih smo utrujeni, oslabi naša prebava in

v telesu se začne uravnovešeno stanje podirati, kot domine! 

S tem se ne soočaš samo ti a najbrž ne veš, da obstaja rešitev in da vsakodnevna napihnjenost in bolečina v trebuhu, ne smeta biti del tvojega vsakdana.

Se počutiš slabo in si brez energije?

Slabe prehranjevalne navade, pomanjkanje želodčne kisline, razrast slabih organizmov v prebavnem traktu, hitro prehranjevanje, stres, alergije, bolezni, delovanje hormonov, premalo gibanja ... vse to vodi do porušene črevesne flore. Če ob tem še težko zapreš gumb na svojih najljubših hlačah zaradi nenehne napihnjenosti, je slaba volja hitro tu.
A nič ni zamujeno. Z malce pomoči bodo tvoje težave kmalu preteklost in dobro počutje nova stalnica.
Urejena prebava= dobro počutje.

iso certifikat
bio
gmp
premium proflora
UREJENA PREBAVADOBRO POČUTJE
Čas je, da poskrbiš za svoje zdravje in urediš prebavo. Ta namreč vpliva na vse kar se v tvojem telesu dogaja.

RAZVIL SEM IZDELEK, KI TI HITRO IN KVALITETNO UREDI VSE TVOJE TEŽAVE, IZBOLJŠA TVOJE POČUTJE, DA LAHKO SPET UŽIVAŠ V HRANI.

Kako sem prišel do rešitve?

Sem Vitja Sikošek.

Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo strank, kar je glavni razlog ustanovitve strani VITJA.SI.
Z njo sem vam bližje že 15. leto. 

Moja želja je bila zmeraj pomagati ljudem, zato sem sanjal o študiju medicine. Čeprav me je moja pot v rani mladosti zanesla drugam, sem študij funkcionalne medicine začel nekoliko let pozneje. Vedno sem občudoval očeta, zdravnika kako je ljudem pomagal in sam sem želel isto. 

Zakaj študij funkcionalne medicine? Tako kot pri vsaki stvari želim priti stvari do dna. Ne zanima me samo blaženje simptomov, temveč odkrivanje vzroka zakaj je do težave prišlo.  Samo na ta način lahko pridemo do rešitve, ki bo delovala. Večino stvari vedno preizkusim najprej na sebi, odtod tudi ideja za  izdelek, ki je presegel vsa moja pričakovanja in vsakodnevno postreže z sporočili in klici zadovoljnih uporabnikov in uporabnic. In to je največja motivacija za raziskovanje kompleksnosti delovanja našega telesa. To kar želim zase, poskušam ponuditi tudi drugim. Ključ do vitalnosti, dobrega počutja in zdravja.

ZDAJ PA K REŠITVI TVOJIH TEŽAV

Premium Pro Flora probiotiki so moj prvi in najbolj prodajan vitja.si izdelek na slovenskem trgu.

 

Nanjo sem res ponosen, še bolj pa me razveseli, ko vidim, 
da je njene super učinke, v praksi preizkusilo že več kot 25.000 zadovoljnih posameznikov in posameznic.

 

Večina izmed

 njih se redno vračajo po izdelek in radi pohvalijo kako jim je pomagal 
pri zmanjšanju, ali celo odpravi prebavnih težav
kot so refluks, napihnjenost, neredna prebava in cel spekter ostalih težav,
ki so posledice porušene črevesne flore (
nečista koža, razne alergije, …). 

 

PREMIUM PRO FLORA ima kar 31 milijard živih organizmov (probiotikov),
s čimer prednjači med izdelki v njeni kategoriji.


Ima DVOJNI UČINEK, kar je še ena bistvena razlika pred ostalimi, njej podobnimi izdelki.
“Dvojni učinek” pomeni, da naseljuje v naše črevesje dobre bakterije in ob enem uspešno uničuje slabe!

Etiketa - Premium Pro Flora
Skrbno izbrani sevi za maksimalen učinek ...
Poskrbi za svoje dobro počutje
Kako mi bo Premium Pro flora pomagala?
Črevesna flora je ključ do zdrave prebave
Urejena črevesna flora

V tvojem črevesju se nahaja na milijarde raznolikih organizmov, ki imajo lahko koristen ali škodljiv učinek na tvoje zdravje. Hitra in slaba prehrana, antibiotiki, stres ter premalo gibanja ravnovesje med črevesnimi bakterijami poruši, kar se kaže v težavah s prebavo. Zaprtje, napihnjenost, bolečine v trebuhu ...

Znižanje vnetja

Stalno prisotna nizka stopnja vnetja v telesu je kakor ogenj, ki tli in nikoli ne ugasne. To vnetje je glavni krivec za poškodbe najobčutljivejših delov telesa (stena črevesja in stena žil), kakor tudi ustvarjalec optimalnega okolja za razvoj različnih bolezni.
Največji del vnetja v telesu nastane zaradi slabega stanja v prebavnem traktu. Proflora to intenzivno popravi in zniža vnetje.

Podprt imunski sistem

Tvoje zdravje se začne v črevesju. V črevesju se namreč nahaja 60 - 80% imunskega sistema. Ključno za dobro delovanje črevesja in imunskega sistema je razmerje med slabimi in dobrimi organizmi, seveda v prid dobrih organizmov, ki jih s pomočjo Premium Proflore naseljuješ v svoje črevesje.

Kaj o Premium proflori pravijo njene uporabnice in uporabniki?
Visoka kakovost, učinkuje takoj

“Moje ime je Manuela. Sem mamica v 40-tih, s kupom opravil in službo, kjer opravljam sedeče delo.” “Od nekdaj sem imela težave s prebavo. Odločila sem se poskusiti PREMIUM PRO FLORO. Bila sem skeptična… saj vsi veste kako je..na vsakem vogalu ti nekaj ponujajo.” PREMIUM PRO FLORA mi je pomagala TAKOJ. Moja prebava je sedaj kot mora biti. Res sem vesela da mi tako pomaga in z veseljem jo priporočam naprej.”

Manuela Ladinek Pušnik
5/5
Brez tega več ne morem!

“Vitjo kot strokovnjaka z veseljem priporočam zaradi profesionalnosti. Zaradi ogromno znanja iz področja vadbe in prehrane in predvsem ker razume, da kot poslovnež zaradi velikega stresa potrebujem optimalno urejeno prehrano in optimalne dodatke k prehrani. Odkar sodelujva se počutim odlično. Pri svojih letih sem poln energije. PREMIUM PRO FLORO uporabljam redno in prav neverjetno je, kako mi pomaga pri ohranjanju ravnega trebuha

Marjan Tinauer
5/5
Neverjeten izdelek!

Spoštovani gospod Vitja, rad bi izskoristil to priložnost in se Vam iskreno iz srca zahvalil, namreč ta izdelek proflora v kombinaciji s praškom je neverjeten. Danes mineva 7 dan odkar jemljem prasek zjutraj pred zajtrkom in tableto proflora zvečer po zadnem obroku in rezultati so osupljivi, izpolnjujejo več kot pričakovano in obljubljeno. Trebuh se manjša na dva dni opazim spremembe, ravno danes sem poskusil obleči nase hlače, ki jih še prejšnji petek nisem mogel zapeti, danes sem jih. Neverjetno sem navdušen, tudi splošno počutje in nerazumljiva utrujenost, ki so me težili cez dan, kakor tudi nespečnost čez noč so skorajda preteklost.

Marcel Wagner
5/5
Nisem verjela, zdaj brez ne morem ...

Po dobrem mesecu uporabe Premium Pro Flore lahko rečem, da sem več kot zadovoljna; že vrsto let imam namreč težave z zgago in napihnjenostjo, zato sem ta izdelek želela stestirati. Prvi (od sedmih) obisk Egipta, brez kakršnih koli težav. Kljub enormnim količinam popitega alkohola (kaj naj, tako je v ALL INCLUSIVE) me zgaga ni zapekla niti enkrat. Doma si po novem lahko za večerjo privoščim rdeči fižol, čičeriko, včeraj sem šla celo tako daleč in ob 22-ih jedla grozdje. In kdo bi rekel, noč je minila brez krčev. Premium Pro Flora gre po novem z mano povsod.

Sanela Vodovnik Knez
5/5
Absolutno vredno preizkusiti

»Zdaj že kar nekaj jemljem te Premium PROFLORA in lahko rečem, da se tako dobrih probiotikov nisem jemala. Zakaj? Zaradi tega, ker v resnici zbudijo mojo leno in počasno prebavo. Kaj to pomeni, verjetno veste. To med drugim pomeni, da hrana ne zastaja po nepotrebnem v mojem telesu, da se počutim lažje in me hrana ne tišči. Prav tako je zmanjšan občutek napihnjenosti in vse kar pojem, je lahko prebavljivo,« poudari še ena zadovoljna uporabnica Lana: »Zakaj je to meni tako pomembno? Vsa hrana, ki zastaja v telesu vpliva na nivo krvnega sladkorja. In to na tisti “tihi” prikriti način. Kadar moja prebava ni redna, zaznam povišane sladkorje v krvi, ki pa jih težko kontroliram. Torej, na to nimamo vpliva, posledice pa se poznajo na povišanih sladkorjih in slabo volji – zaradi tega.« »Ti probiotiki so zame prava rešitev in mi pri tem pomagajo tako, kot še nobena druga naravna in nenaravna zadeva,

Lana Matjašič
5/5
proflora probiotiki
Omejena ponudba!
3 mesečna zaloga probiotikov
Samo 101,90€
Namesto 120,3 €

Na
kos samo
33,97€

lana proflora
Pogosta vprašanja
  • 1-2 kapsuli dnevno. 1 zjutraj, 1 zvečer. Splošno navodilo za jemanje je 1 kapsula pred prvim obroku in ena kapsula po zadnjem obroku v dnevu. V kolikor želite dodatni oz. večji odmerek dobrih organizmov zaradi specifičnih razmer (jemanje antibiotikov, slaba prebava, napihnjenost, itd…), pa lahko vzamete eno kapsulo pri vsakem obroku.

Premium Pro Flora je visokokakovosten probiotik, ki ima točno določene seve živih, koristnih  organizmov v točno določenih razmerjih. Namen tega je, da deluje zelo učinkovito.

Črevesna flora (skupek mikroorganizmov v našem prebavnem traktu) se hitro poruši zaradi različnih dejavnikov (staranje, različna zdravila, stres, slab spanec, slaba prehrana, stres) in opazijo se znaki kot na primer slabša odpornost, pogoste infekcije, napihnjenost, težja prebava določenih živil, zaprtje, driska. Mešanica mikrobioloških kultur Premium Pro Flora hitro in učinkovito pomaga pri podpori ravnovesja v črevesju.

Prebava vsakega posameznika je drugačna. Nekateri občutijo razliko že po nekaj dnevih, vsekakor pa je probiotike

Premium Proflora bo delovala in odpravila napihnjenost a bo veliko bolje, če bo zraven dodanih probiotikov tudi naša hrana vsebovala vsa potrebna hranila in vlaknine, ki jih potrebujemo za urejeno prebavo.

Izdelka ni potrebno hraniti v hladilniku, saj je vsaka kapsula zaščitena v “blister packu” in samo ob odprtju posamezne kapsule vanjo pride zrak. Vsekakor pa je dobro, da jih shranite na temno in hladno mesto in jih ne izpostavljate svetlobi ali vročini. Ni pa nič narobe, če jih date tudi v hladilnik.

Premium Proflora se nahaja v posebni DR HPMC kapsuli, ki poskrbi, da probiotik res pride do črevesja in ga kislina v želodcu ne uniči. V kolikor res ne gre drugače se lahko kapsula odpre, žal učinek zaradi kisline v želodcu ne bo enak a bo kljub temu nekaj dobrih organizmov doseglo svoje mesto. Priporočljivo pa jih je vsekakor zaužiti skupaj s kapsulo, saj se probiotik nahaja v DR HPMC kapsuli z razlogom.

Probiotiki so del našega črevesja in želimo si optimalnega razmerja med dobrimi in slabimi organizmi. Zato jih lahko jemljemo ves čas oz. po potrebi ali pa naredimo 2-3 mesečno kuro vsaj dvakrat letno.

 

Premium Proflora - probiotik, ki deluje takoj
Za odpravo napihnjenosti, zaprtja in bolečin v trebuhu
vitja logo

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave. Izkušnje uporabnikov se lahko razlikujejo, zato ne jamčimo za povsem enake rezultate.. Prehranska dopolnila so dodatek k zdravi in uravnoteženi prehrani in niso nadomestila za zdravila.

Košarica