Čokoladni beljakovinski zajtrk

čokoladna beljakovinska kaša

Sestavine:

Dodatki po želji:

Postopek:

  1. V električnem mešalniku zmiksamo beljakovine v prahu, indijski trpotec in vodo/mandljevo mleko. Najprej dodamo samo 1 žlico indijskega trpotca in premešamo. Počakamo pribl. 30s. Če masa še vedno ni dovolj gosta, dodamo manjšo količino indijskega trpotca.
  2. V skodelico predevamo beljakovinsko mešanico in okrasimo z dodatki po želji.

Nasveti:

  • Količino beljakovin v prahu odmerimo glede na potrebe posameznika.
  • Indijski trpotec uporabljamo kot gostilo in ga dodajamo postopoma. Preden dodamo več, počakamo pribl. pol minute ali minuto, da se zgosti.

Dober tek,

DIabfit Lana

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi