Pomije (dietni obrok)

pocn

Pomije zaužijemo namesto kateregakoli obroka tudi če ste na dieti. Lahko čez dan ali pa pred spanjem…so univerzalen obrok za vse, le da spominjajo na hrano

Sestavine:

Čas priprave: 2 minuti

Postopek priprave:

Sestavine vse skupaj zmešamo. Pomije zaužijemo namesto kateregakoli obroka tudi če ste na dieti. Lahko čez dan ali pa pred spanjem, saj vsebuje veliko kvalitetnih beljakovin in maščob, skoraj brez ogljikovih hidratov. Tako ne boste višali nivo inzulina v krvi, boste pa zagotovili telesu kvaliteten vir belajkovin in maščob za regeneracijo preko noči.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi