Veganski mlečni riž

Sestavine:

Priprava:

V vodi skuhaj riž po navodilih proizvajalca (približno 10 minut). Ko je riž skuhan, primešaj beljakovine v prahu, kakav in flavo dropse z okusom čokolade. Beljakovine celotno jed lepo zgostijo, če pa imaš rajši še bolj gosto konsistenco, dodaj žličko indijskega trpotca ter dobro premešaj. Na koncu dodaj poljubne dodatke, kot so: arašidov namaz, kokos in sadje.

Mlečni riž je super zajtrk ali malica, saj vsebuje beljakovine, ogljikove hidrate in zdrave maščobe.

Dober tek 😊,

Nives

Proteinski cheesecake 2

Recept je pripravila Nives Jakopič, ambasadorka VITJA.SI, inštruktorica fitnesa, prehranska svetovalka in velika oboževalka zdrave prehrane.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi