Zajčje “okice” ali proteinske bombe

Beljakovinske palacinke.jpg

Na posnetku spoznajte skrivnost zdravega obroka, ki ga lahko naredite v samo nekaj minutah in ga jeste ves teden. Njam, njam…

Sestavine za testo:

Sestavine za “povaljati”:

  • 40g mletih mandljev
  • 40g mletih lešnikov
  • 20g mletih lanenih semen

Čas priprave: 20 minut

 

Zaradi tempa življenja imamo danes pogosto težave z zdravimi obroki. Hrane si ne pripravljamo in za malico pogosto jemo tisto, kar najbolj škodi našemu zdravju. Na posnetku spoznajte skrivnost zdravega obroka, ki ga lahko naredite v samo nekaj minutah in ga jeste ves teden. Vsebuje veliko količino beljakovin, ki so bistvenega pomena za regeneracijo, kvalitetnih kompleksnih ogljikovih hidratov za energijo, zdravih maščob, ki so pomembne za normalno funkcioniranje našega organizma in seveda vlaknin za boljšo prebavo.
Najboljše od vsega pa je to, da so te kroglice, ki sem jih za hec poimenoval Zajčje “okice” ali proteinske bombe zelo zelo dobrega okusa…mmm!!!

Vsebnost hranil na eno kroglico:

  • Beljakovine: 20g
  • Ogljikovi hidrati: 12g
  • Maščobe: 8g
  • Kcal:200

Dober tek!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi