Zajčje “okice” ali proteinske bombe

Beljakovinske palacinke.jpg

Na posnetku spoznajte skrivnost zdravega obroka, ki ga lahko naredite v samo nekaj minutah in ga jeste ves teden. Njam, njam…

Sestavine za testo:

Sestavine za “povaljati”:

  • 40g mletih mandljev
  • 40g mletih lešnikov
  • 20g mletih lanenih semen

Čas priprave: 20 minut

 

Zaradi tempa življenja imamo danes pogosto težave z zdravimi obroki. Hrane si ne pripravljamo in za malico pogosto jemo tisto, kar najbolj škodi našemu zdravju. Na posnetku spoznajte skrivnost zdravega obroka, ki ga lahko naredite v samo nekaj minutah in ga jeste ves teden. Vsebuje veliko količino beljakovin, ki so bistvenega pomena za regeneracijo, kvalitetnih kompleksnih ogljikovih hidratov za energijo, zdravih maščob, ki so pomembne za normalno funkcioniranje našega organizma in seveda vlaknin za boljšo prebavo.
Najboljše od vsega pa je to, da so te kroglice, ki sem jih za hec poimenoval Zajčje “okice” ali proteinske bombe zelo zelo dobrega okusa…mmm!!!

Vsebnost hranil na eno kroglico:

  • Beljakovine: 20g
  • Ogljikovi hidrati: 12g
  • Maščobe: 8g
  • Kcal:200

Dober tek!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi