30 dnevni izziv

427,00

 • Se želite v 30 dneh spraviti v maksimalno dobro formo?
 • Želite preoblikovati telo v najkrajšem možnem času?
 • Izboljšati izgled?
 • Izboljšati počutje?
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

 • Se želite v 30 dneh spraviti v maksimalno dobro formo?
 • Želite preoblikovati telo v najkrajšem možnem času?
 • Izboljšati izgled?
 • Izboljšati počutje?

Vse našteto lahko ob resnično individualno oblikovanem programu dosežete v rekordnem času.
Paket priporočam samo tistim, ki ste trdno odločeni doseči zadani cilj in pripravljeni garati za to! 30 dni ZELO intenzivnega in napornega dela.
Paket vključuje:
začetna meritev BIOSIGNATURE (posnetek stanja) in na podlagi meritev oblikovanje INDIVIDUALNEGA JEDILNIKA, ter sestava PROGRAMA VADBE in JEMANJA KLJUČNI PREHRANSKIH DOPOLNIL glede na tip telesa.

 1. sestava treninga in skupaj z Vitjo oddelan trening za 1. teden.
 2. sestava treninga in skupaj z Vitjo oddelan trening za 2. teden.
 3. sestava treninga in skupaj z Vitjo oddelan trening za 3. teden.
 4. sestava treninga in skupaj z Vitjo oddelan trening za 4. teden.

5. po 30. dneh končna meritev BIOSIGNATURE in zaključek projekta. Prezentacija končnih rezultatov na vseh področjih ter nadaljnja navodila za delo naprej, da se prodobljena forma ohrani. Celoten projekt je zasnovan na izkušnjah ter znanju pridobljenem iz PICP (Poliquin international certification programe), BIOSIGNATURE modulacije in FUNKCIONALNE MEDICINE. Paket se na željo stranke lahko izvaja tudi brez srečanj v živo. Vse poteka torej ONLINE. V verziji ONLINE so izključene meritve Biosignature.
Za dodatna vprašanja me lahko kontaktirate TUKAJ.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections