Abe 315g Mystery-okus presenečenja

27,90

Abe-Mystery oz. okus presenečenja

 

Treniraš vsak dan! Kaj narediš ko želiš iz svojega treninga iztisniti 100% več energije? Takrat seveda vzameš ABE – preworkout napitek, ki ga uporabniki ocenjujejo kot neverjetno učinkovitega ter noro okusnega! ABE -MYSTERY je po sestavi enak kateremukoli ABE, le okus je skrivnost.

👉 Nagradna igra se konča 15. 8. 2020 ob 8:59. S sodelovanjem v nagradni igri sprejmeš pravila nagradne igre, ki si jih lahko prebereš tukaj:  https://www.vitja.si/pravila-nagradne-igre

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena

Opis

 ABE ultimativni preworkout napitek na tržišču z dodanim Teakrinom za večjo zmogljivost med treningom.

ABE prinaša edinstveno mešanico najpomembnejših in najbolj raziskanih aktivnih sestavin, ki pomagajo povečati telesno zmogljivost *, zmanjšajo utrujenost in bolečine v mišicah * ter zagotavljajo nenehno osredotočenost skozi celoten trening, da lahko karseda maksimalno izkoristite potencial svojega telesa. A kot sami veste, dejanja povedo več od besed. Dokaz zato, najdete v samem izdelku, po obsežnih raziskavah, natančnem oblikovanju in preciznem laboratorijskem testiranju, ABE napitek govori sam zase. Preizkusite ga in nas obveščajte o svojem napredku.

ABE z dodanim Teakrinom, na katerega tudi po redni uporabi ne boste razvili intolerance kot npr. v primeru kofeina, je daleč najboljši pre workout napitek, kar smo ga kadarkoli imeli priložnost preizkusiti.

315g/ 30 odmerkov

Ključne prednosti:

 • Poveča telesno zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za odpiranje dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Prispeva k tvorjenju rdečih krvničk
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)

Priporočena uporaba:

Zmešajte eno merico (10,5g) z 250ml hladne vode in spijte 15 minut pred treningom. Vsebuje 200mg kofeina na odmerek.

*Merice so približno merilo, zaželjena je uporaba tehtnice.

Ob uporabi ABE preworkout napitka priporočamo tudi uporabo Bcaa Amino Hydrata in Carb-x. Bcaa Aminpo Hydrate zagotavlja maksimalno količino razvejanih verig aminokislin. Vsebuje citrulin za večjo učinkovitost med treningom. Je popolna mešanica elektrolitov in soli. Carb-x so 100% ciklični dekstrinski OH. Je popolna izbira pred, med in po treningu. Zagotavljajo hiter in konstanten vir energije.

Paket, ki vsebuje vse izdelke najdete tukaj.

Sestavine ABE:

Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z zanimivi vsebinami

 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehraske lastnosti:

na (100 g)na odmerek (10.5 g)*RI %
Energy10 Kcal1 Kcal
41 kJ4 kJ
Fats0 g0 g
of which Saturates0 g0 g
Carbohydrate0 g0 g
of which Sugars0 g0 g
Fiber0 g0 g
Protein0 g0 g
Salt3.038 g0.319 mg
Creatine Monohydrate30.95 g3.25 g
Beta-Alanine19.04 g2 g
Citruline Malate 2:138.09 g4 g
TheaCrine952 mg100 mg
Caffeine1.90 g200 mg
Taurine1.90 g200 mg
Vitamin B3 (Nicotinamide)762 mg80 mg500
Vitamin B12 (Cyanocobalamin)952.4 mcg100 mcg4000

Sestavine:

Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Mnenja strank

 1. Matic D. (preverjena stranka)

  Master okus je dober. Učinek je enkraten.

  Abe 315g Mystery-okus presenečenjaAbe 315g Mystery-okus presenečenja

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Anonimno (preverjena stranka)

  Preworkout mi je dal cca. 30% več energije. Sem zmogla tudi več ponovitev z večjo težo.

  Abe 315g Mystery-okus presenečenjaAbe 315g Mystery-okus presenečenja

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 4. Anonimno (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 5. Martina (preverjena stranka)

  Okusi vesno presenetijo, rada imam doma vsaj dva, da kombiniram. Kar se tiče učinka, norooo.

  Abe 315g Mystery-okus presenečenjaAbe 315g Mystery-okus presenečenja

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 6. Martin J. (preverjena stranka)

  Odličen preworkout, ki mi da energijo skozi ce trening.

  Abe 315g Mystery-okus presenečenjaAbe 315g Mystery-okus presenečenja

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 7. patricija stipanic (preverjena stranka)

  Meni je zakon še kej tazga da se ugotavlja. Top okus.. In ja deluje 100%

  Abe 315g Mystery-okus presenečenjaAbe 315g Mystery-okus presenečenja

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 8. Dalibor Bot (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 9. Blaž Klemenc (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne