Abe bidon za vodo 2,5L

Abe bidon za vodo 

  • 100% varen za pomivalni stroj
  • Izdelan v Nemčiji
  • Volumen 2500ml
  • Ergonomska oblika

8,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Bidon volumna 2,5L

Bidon je idealen za vodo, ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi.

Izdelek je visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj.

OPOZORILO: Bidon ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ko se odpre. Kombinirajte ga z ostalimi izdelki znamke Applied Nutrition, ki jih najdete tukaj.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections