ABE pre workout gel Applied Nutrition

prehransko dopolnilo✅ABE Ultimate Pre-Workout Geli prinašajo edinstveno mešanico najpomembnejših in raziskanih aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo utrujenost in bolečine v mišicah ter zagotavljajo nenehno osredotočenost v času vašega treninga, kar poveča vašo zmogljivost med treningom.

 • za povečanje telesne zmogljivosti med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za odpiranje dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • za manjšo utrujenosti in bolečine v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom. Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu.

2,0039,90

AKCIJA TRAJA ŠE:
dni
ure
min.
sek.
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegane

Opis

ABE gel-preworkout geli za maksimalno zmogljivost med telesno aktivnostjo

 

OPOZORILO: MOČAN UČINEK

 

ABE Ultimate Pre-Workout Geli prinašajo edinstveno mešanico najpomembnejših in raziskanih aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo utrujenost in bolečine v mišicah ter zagotavljajo nenehno osredotočenost v času vašega treninga, kar poveča vašo zmogljivost med treningom.

 

Ključne prednosti 

 • ABE gel poveča telesno zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za odpiranje dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • ABE gel pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • ABE gel prispeva k tvorjenju rdečih krvničk
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)

 

Priporočena uporaba

ABE gel zaužijte 15 minut pred treningom, najbolje na prazen želodec. Ne prekoračite enega odmerka na dan. Ni ga potrebno zaužiti z vodo, vendar poskrbite, da ste dovolj hidrirani.

 

Sestavine

Voda, citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, ksantan, regulatorji kislosti (citronska kislina, tri-natrijev citrat), brezvodni kofein, tavrin, teakrin, naravni aromatični pripravki, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), sladilo , Natrijev klorid, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

 

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (abe gel) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

 

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapreti in hraniti v suhem prostoru na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do: označeno na nalepki izdelka.

 

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Prehranske lastnosti:

na (100 g) na(60 g) odmerek *%RI
Energy 228 kJ / 54 Kcal 137 kJ / 32 Kcal
Fat 0 g 0 g
of which Saturates 0 g 0 g
Carbohydrate 0 g 0 g
of which Sugars 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g
Citrulline Malate 2:1 5.71 g 4 g
Creatine Monohydrate 4.28 g 3 g
Beta-Alanine 2.85 g 2 g
Caffeine 285.7 mg 200 mg
Taurine 285.7 mg 200 mg
TheaCrine 142.8 mg 100 mg
Nicotinamide B3 114.2 mg 80 mg 500
Cyanocobalamin B12 142.8 mcg 100 mcg 4000

Mnenja strank

0 od 0 mnenj

Sorry, no reviews match your current selections