ABE pre workout gel (20X60G) Applied Nutrition

39,90

✅ABE Ultimate Pre-Workout Geli prinašajo edinstveno mešanico najpomembnejših in raziskanih aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo utrujenost in bolečine v mišicah ter zagotavljajo nenehno osredotočenost v času vašega treninga, kar poveča vašo zmogljivost med treningom.

 • Poveča telesno zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za odpiranje dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Prispeva k tvorjenju rdečih krvničk
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)

39,90

 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegane

Opis

ABE gel-preworkout geli za maksimalno zmogljivost med telesno aktivnostjo

OPOZORILO: MOČAN UČINEK

ABE Ultimate Pre-Workout Geli prinašajo edinstveno mešanico najpomembnejših in raziskanih aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo utrujenost in bolečine v mišicah ter zagotavljajo nenehno osredotočenost v času vašega treninga, kar poveča vašo zmogljivost med treningom.

Ključne prednosti :

 • ABE gel poveča telesno zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za odpiranje dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • ABE gel pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • ABE gel prispeva k tvorjenju rdečih krvničk
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)

Priporočena uporaba:

ABE gel zaužijte 15 minut pred treningom, najbolje na prazen želodec. Ne prekoračite enega odmerka na dan. Ni ga potrebno zaužiti z vodo, vendar poskrbite, da ste dovolj hidrirani.

abe preworkout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestavine:

Voda, citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, ksantan, regulatorji kislosti (citronska kislina, tri-natrijev citrat), brezvodni kofein, tavrin, teakrin, naravni aromatični pripravki, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), sladilo , Natrijev klorid, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (abe gel) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano. Ta izdelek ni namenjen otrokom, mlajšim od 16 let ali nosečnicam. SHRANITE NA SUHO HLADNO MESTO. PRIMERNO ZA VEGANE.
VISOKA VSEBNOST KOFEINA 200 mg na en odmerke ABE gela.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Prehranske lastnosti:

na (100 g) na(60 g) odmerek *%RI
Energy 228 kJ / 54 Kcal 137 kJ / 32 Kcal
Fat 0 g 0 g
of which Saturates 0 g 0 g
Carbohydrate 0 g 0 g
of which Sugars 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g
Citrulline Malate 2:1 5.71 g 4 g
Creatine Monohydrate 4.28 g 3 g
Beta-Alanine 2.85 g 2 g
Caffeine 285.7 mg 200 mg
Taurine 285.7 mg 200 mg
TheaCrine 142.8 mg 100 mg
Nicotinamide B3 114.2 mg 80 mg 500
Cyanocobalamin B12 142.8 mcg 100 mcg 4000

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections