Akcija!

ALA alfa lipoična kislina 90 kapsul

9,90

*kratek rok priporočene (najmanj do, kar pomeni da je izdelek še vedno varen za uporabo tudi po pretečenme roku)januar 2022,

ALA – alfa lipoična kislina

  • močan antioksidant
  • 200mg ALA v vsaki kapsuli
  • zaščita pred prostimi radikali
  • topno v vodi in maščobi
  • naravna spojina, ki jo lahko sintetizira tudi človeško telo

 

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Kaj je ALA alfa lipoična kislina?

Alfa lipoična kislina je naravna spojina, ki se nahaja v vseh celicah našega telesa in  sodeluje pri presnovi energije.

Alfa lipoična kislina je močan antioksidant, ki ščiti telo pred oksidativnimi procesi povezanih s staranjem.

ALA je topna v vodi in maščobi in koristno učinkuje na celoten organizem. Deluje tako znotraj kot tudi zunaj celic in jih varuje pred prostimi radikali.

V hrani je alfa lipoična kislina zastopana v manjših količinah, prav tako pa se naša sposobnost tvorjenja te kisline z leti zmanjšuje. Dodatno vnašanje je zato zelo smiselno, pri čemer je dobro biti pozoren na kvaliteto izdelka.

Kje najdemo ALA alfa lipoično kislino v hrani?

Najdemo jo v špinači, govedini, brokoliju, paradižniku, grahu, brstičnemu ohrovtu …

Uporaba: Vzemite 1 do 3 kapsule na dan, skupaj s hrano.

Opozorilo:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek

Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.

Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

Želatinasta kapsulaalfa lipoična kislina, maltodekstrin, magnezij stearat, silikon dioksidna kapsulo: 200mg alfa lipoične kisline

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections