Albion Železo

11,90

Reflex Ferrochel® železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc. Za več informacij obiščite www.albionferrochel.com

Šifra: albion-zelezo Kategorije: , ,
Reflex nutrition

Opis

Reflex Ferrochel® železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc. Za več informacij obiščite www.albionferrochel.com

Zakaj je železo pomembno?

  • Železo zmanjšuje fizično utrujenost
  • Železo vzpostavlja optimano presnovo oziroma metabolizem
  • Železo je pomembno za delovanje kognitivnih funkcij
  • Železo sodeluje pri tvorbi rdečih krvnih telesc in hemoglobina
  • Železo je prisotno pri prenosu kisika v telesu

Železov bisglicinat ima kar 40% višjo biološko vrednost kot druge oblike, kot so železov sulfat (poceni nadomestek železa), ki ima le 20% biološko vrednost ali železov oksid, ki je dejansko brez biološke vrednosti in potencialno toksičen.

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja, kognitivnem razvoju, proizvodnji rdečih krvnih celic in prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

Dodajanje železa v obliki prehranskega dopolnila je še posebej primerno za ženske (zaradi menstrualnega ciklusa).

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Brand

Reflex nutrition

Since first opening our doors back in 1996, we believe we’ve brought more innovation to the industry than just about any other supplement company in the world. Today, we’ve no plans to sit back and rest on our laurels. In the coming years, we’ll continue working as hard as ever to continue pushing things forward in our world of sports.
Reflex nutrition