Albion Železo 120kapsul

13,90

Albion železo

Reflex Ferrochel železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc.

13,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Albion železo

Zakaj je albion železo pomembno?

 • zmanjšuje fizično utrujenost,
 • vzpostavlja optimano presnovo oziroma metabolizem,
 • je pomembno za delovanje kognitivnih funkcij,
 • sodeluje pri tvorbi rdečih krvnih telesc in hemoglobina,
 • je prisotno pri prenosu kisika v telesu.

 

Železov bisglicinat ima kar 40% višjo biološko vrednost kot druge oblike, kot so železov sulfat (poceni nadomestek železa), ki ima le 20% biološko vrednost ali železov oksid, ki je dejansko brez biološke vrednosti in potencialno toksičen.

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja, kognitivnem razvoju, proizvodnji rdečih krvnih celic in prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

Dodajanje železa v obliki prehranskega dopolnila je še posebej primerno za ženske (zaradi menstrualnega ciklusa).

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  (0) (0)
 2. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  (0) (0)
 3. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  (0) (0)