Albion Železo

11,90

Reflex Ferrochel® železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc. Za več informacij obiščite www.albionferrochel.com

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Reflex Ferrochel® železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc. Za več informacij obiščite www.albionferrochel.com

Zakaj je železo pomembno?

 • Železo zmanjšuje fizično utrujenost
 • Železo vzpostavlja optimano presnovo oziroma metabolizem
 • Železo je pomembno za delovanje kognitivnih funkcij
 • Železo sodeluje pri tvorbi rdečih krvnih telesc in hemoglobina
 • Železo je prisotno pri prenosu kisika v telesu

Železov bisglicinat ima kar 40% višjo biološko vrednost kot druge oblike, kot so železov sulfat (poceni nadomestek železa), ki ima le 20% biološko vrednost ali železov oksid, ki je dejansko brez biološke vrednosti in potencialno toksičen.

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja, kognitivnem razvoju, proizvodnji rdečih krvnih celic in prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

Dodajanje železa v obliki prehranskega dopolnila je še posebej primerno za ženske (zaradi menstrualnega ciklusa).

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne