Železo Albion Reflex120kapsul

Albion železo

Reflex Ferrochel železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc.

14,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Albion železo

Zakaj je albion železo pomembno?

 • zmanjšuje fizično utrujenost,
 • vzpostavlja optimano presnovo oziroma metabolizem,
 • je pomembno za delovanje kognitivnih funkcij,
 • sodeluje pri tvorbi rdečih krvnih telesc in hemoglobina,
 • je prisotno pri prenosu kisika v telesu.

 

Železov bisglicinat ima kar 40% višjo biološko vrednost kot druge oblike, kot so železov sulfat (poceni nadomestek železa), ki ima le 20% biološko vrednost ali železov oksid, ki je dejansko brez biološke vrednosti in potencialno toksičen.

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja, kognitivnem razvoju, proizvodnji rdečih krvnih celic in prispeva k zmanjševanju utrujenosti. železo

Dodajanje železa v obliki prehranskega dopolnila je še posebej primerno za ženske (zaradi menstrualnega ciklusa).

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

1-4 of 4 reviews
 1. Rekla bom samo to ;
  Aleluja za te tablete 😂😃🙈

  (0) (0)
 2. Pomaga

  (0) (0)
 3. Ok

  (0) (0)
 4. Dobro

  (0) (0)