Železo Albion Reflex 120 kapsul

prehransko dopolnilo

 • vloga pri delovanju imunskega sistema
 • vloga pri prenosu kisika v telesu
 • prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti
 • vloga pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina

 

14,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Albion železoReflex Ferrochel železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc.

Železov bisglicinat ima kar 40% višjo biološko razpoložljivost kot druge oblike, kot so železov sulfat (cenejši nadomestek železa), ki ima le 20% biološko vrednost ali železov oksid, ki je dejansko brez biološke vrednosti.

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, kognitivih funkcijah, nastanku rdečih krvnih celic in hemoglobina in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.železo

 

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Neto količina: 120 kapsul

Sestava: Na eno kapsulo: 14 mg železa (100% PDV*) Ferrochel® železo Bisglycinate.
*Priporočena dnevna vrednost (PDV)

Sestavine: želatina, maltodekstrin, mikrokristalin. celuloza, železov bisglicinat, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid)

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-4 of 4 reviews
 1. Rekla bom samo to ;
  Aleluja za te tablete 😂😃🙈

  (0) (0)
 2. Pomaga

  (0) (0)
 3. Ok

  (0) (0)
 4. Dobro

  (0) (0)