Bulet šejker prozoren – 500ml

500-mililitrski šejker  blagovne znamke Applied Nutrition. Šejker z vijakom na vrhu ter pokrovčkom in z nepropustno obliko.

  • 100% varen za pomivalni stroj
  • Izdelan v Nemčiji
  • Volumen 500ml
  • Ergonomska oblika

2,50

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Šejker volumna 500ml

Šejker Applied Nutrition je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, kot je Critical Whey ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo.

Naš šejker ima kapaciteto 500 ml z blagovno znamko Applied Nutrition in edinstvenim modrim vrhom. Opremljen z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Konstrukcija šejkerja je preprost in ergonomska, lahka zasnova pa je idealna za nošenje v telovadni torbi. Pokrov ima velik izliv, ki omogoča enostavno in hitro porabo mešanega izdelka.

Izdeluje ga vodilni svetovni proizvajalec Buchsteiner s sedežem v Nemčiji. To je originalni mešalnik MixMaster, zato je izdelek visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj.

Šejker je kot nalašč  za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 500 ml v korakih po 100 ml za natančnost.

OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ko se odpre. Kombinirajte ga z ostalimi izdelki znamke Applied Nutrition, ki jih najdete tukaj. O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-1 of 1 review
  1. Super, nena toči 😉

    (0) (0)