Akcija!

Beta alanin 1500mg

25,90 19,90

Ključne prednosti:

  • Bistvena lastnost beta alanina je, da se v mišicah kopiči in pomaga pri nevtralizaciji mlečne kisline.
  • To pomeni da so mišice sposobne dalja časa ostati pod obremenitvijo zaradi kasnejšega zakisanja.
  • Testirano za profesionalne športnike
  • Samo naravno prisotna Beta-Aminokislina
  • Rastlinski ovoj kapsule

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

120 kapsul/ 60 odmerkov

Beta Alanin je ena izmed 20. aminokislin, ki sodelujejo pri sintezi beljakovin. Aminokisline so gradniki beljakovin, pri katerih je beta alanin neesencialna aminokislina in edina naravno prisotna beta aminokislina. Bistvena lastnost beta alanina je, da se v mišicah kopiči in pomaga pri nevtralizaciji mlečne kisline. To pomeni da so mišice sposobne dalja časa ostati pod obremenitvijo zaradi kasnejšega zakisanja.

Kako deluje beta alanin?


Beta alanin izboljšuje atletske zmogljivosti z zmanjšanjem utrujenosti, povečanjem vzdržljivosti in povečanjem atletske uspešnosti pri visoko intenzivnih vajah.

Beta alanin podaljša čas do izčrpanosti

Študije kažejo, da beta alanin poveča čas do popolne izčrpanosti, kar omogoča daljše treniranje. Študija Ghiasvand in sod. je pokazala, da je 6 tednov uživanja beta alanina med intenzivnim intervalnim treningom (HIIT) povečal čas do izčrpanosti za kar 19%.

Beta alanin olajša izvajanje krajših vaj


Vadba na visoki ravni je omejena s kislino mišic. Zato beta alanin pomaga izvajati visokointenzivne kratkotrajne vaje s trajanjem od ene do nekaj minut.

Študija Stout et al. je pokazala, da lahko beta alanin pri starejših poveča mišično vzdržljivost. Pri močnem treningu lahko beta alanin poveča volumen treninga in zmanjša občutek utrujenosti in izčrpanosti. 

Priporočena uporaba:

2 kapsuli 2x na dan prve štiri tedne, kasneje 2 kapsuli dnevno.

Odmerek: 2 kapsuli

Vsebuje: 60 odmerkov

Vsebnost na odmerek: Beta-Alanin 1500mg

Sestavine:

Beta alanin, sredstva za povečanje prostornine (di kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), HPMC (vegetarijanska kapsula)

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

O applied Nutrition znamki

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti in spletne strani naše nove blagovne znamke:

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Sestavine:

Beta alanin, sredstva za povečanje prostornine (di kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), HPMC (vegetarijanska kapsula)

Mnenja strank