Velocity izotonični energijski gel (20X60g)

34,90

Velocity izotonični energijski gel s kombinacijo ogljikovih hidratov, elektrolitov, vitaminov B in magnezija, ki podpirajo učinkovitost in okrevanje mišic, pakirani v priročno embalažo za enkraten odmerek.

Ključne prednosti:

 • OH, elektroliti, magnezij in B-vitamini
 • 100% naravni okusi
 • Hitrejša regeneracija mišic po vadbi

34,90

Opis

Velocity izotonični energijski gel

 • Ogljikovi hidrati
 • Elektroliti
 • Magnezij in B-vitamin
 • 100% naraven okus

Velocity izotonični energijski gel s kombinacijo ogljikovih hidratov, elektrolitov, vitaminov B in magnezija, ki podpirajo učinkovitost in okrevanje mišic, pakirani v priročno embalažo za enkraten odmerek. Za več energije med telesno aktivnostjo, za hidracijo med treningom oz.aktivnostjo  in boljšo regeneracijo po končani telesni aktivnosti. Kot že ime samo pove, za dodaten boost oziroma dodatno energijo. Mi smo navdušeni, preizkusite ga in nam sporočite kako se vam zdi.

Priporočena uporaba velocity izotoničnega energijskega gela:

Med vadbo zaužijte 2-3 boost gele v roku ene ure. Ne zaužijte več kot 3 vrečke na dan. Boost gel za povečanje moči ni potrebno zaužiti z vodo, da bi bil učinkovit. Poskrbite, da boste ostali hidrirani.

Sestavine:

Voda, maltodekstrin (33%), magnezijev laktat, ksantanska guma, regulatorji kislosti (citronska kislina, tri-natrijev citrat), naravni aromatični pripravki, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), sladilo (sukraloza), natrijev klorid, vitamin B3 (nikotinamid) , Vitamin B5 (Pantotenska kislina), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiamin), vitamin B12 (cianokobalamin).

Okus:

Tropical/Fruit burst

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

Opozorilo:

Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano. Ta izdelek ni namenjen otrokom, mlajšim od 16 let ali nosečnicam. SHRANITE NA HLADNO SUHO MESTO. PRIMERNO ZA VEGANE. Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

na (100 g) na (60 g) odmerek *%PV
Energy 665 kJ / 159 kcal 399 kJ / 95.5 kcal
Fat 0 g 0 g
of which Saturates 0 g 0 g
Carbohydrates 38,5 g 23.1 g
of which Sugars 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 333 g 200 g
Magnesium 167 mg 100 mg 33
Chloride 202 mg 121 mg 15
Sodium 131.2 mg 78.7 mg
Nicotinamide B3 9.0 mg 5.4 mg 30
Pantothenic Acid B5 3.0 mg 1.80 mg 30
Pyridoxine HCL B6 1.0 mg 0.6 mg 30
Riboflavin B2 0.8 mg 0.48 mg 30
Thiamine B1 0.7 mg 0.42 mg 30
Cyanocobalamin B12 0.5 mg 0.3 mcg 30
 

Mnenja strank

 1. Primoz Gosak (preverjena stranka)

  Zelo priporočam vsem ki se ukvarjajo z vzdržlivejšimi športi. Geli ti res dajo “pospešek” kakor tudi hitrejšo regeneracijo. Pri sebi sem opazil tudi manjšo utrujenost mišic. Super, priporočam

  Velocity izotonični energijski gel (20X60g)Velocity izotonični energijski gel (20X60g)

  (0) (0)