Akcija!

Boost+ Izotonični energijski gel s kofeinom(20x60g)

39,90 29,90

Boost Energy Gel s kombinacijo ogljikovih hidratov, elektrolitov, vitaminov B, magnezija in kofeina, ki podpirajo učinkovitost in okrevanje mišic, pakirani v priročno embalažo za enkraten odmerek.

Ključne prednosti:

  • OH, elektroliti, magnezij, B-vitamini in dodan Kofein
  • 100% naravni okusi
  • Priročna embalaža
  • Hitrejša regeneracija mišic po vadbi

Applied nutrition

Opis

BOOST+  IZOTONIČNI GEL BOX S KOFEINOM (20x60g)

ELEKTROLITI

MAGNEZIJ IN B-VITAMINI

100% NARAVEN OKUS

DODAN KOFEIN

Boost+ Energy Gel s kombinacijo ogljikovih hidratov, elektrolitov, vitaminov B, magnezija in kofeina, ki podpirajo učinkovitost in okrevanje mišic, pakirani v priročno embalažo za enkraten odmerek.

 Boost+ gel za več energije med telesno aktivnostjo, za hidracijo med treningom oz.aktivnostjo  in boljšo regeneracijo po končani telesni aktivnosti. Kot že ime samo pove, za dodaten boost oziroma dodatno energijo. Mi smo navdušeni, preizkusite ga in nam sporočite kako se vam zdi.

#appliednutritionslo

@appliednutritionslovenija

Ključne prednosti:

  • OH, elektroliti, magnezij, B-vitamini in kofein
  • 100% naravni okusi
  • Priročna embalaža
  • Hitrejša regeneracija mišic po vadbi

Priporočena uporaba boost+ gelov:


Med vadbo zaužijte 2-3 boost+ gele v roku ene ure. Ne zaužijte več kot 3 vrečke na dan. Gel za povečanje moči ni potrebno zaužiti z vodo, da bi bil učinkovit. Poskrbite, da boste ostali hidrirani.

Prehranske lastnosti boost+ gela:

na (100 g) na(60 g) Serving *%RI
Energy 570 kJ / 136.4 kcal 399 kJ / 95.5 kcal
Fat 0 g 0 g
of which Saturates 0 g 0 g
Carbohydrates 33 g 23.1 g
of which Sugars 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0.01 g 0.007 g
Magnesium 142.8 mg 100 mg 33
Caffeine 107.2 mg 75 mg
Sodium 67.5 mg 47.3 mg
Nicotinamide B3 7.71 mg 5.4 mg 30
Pantothenic Acid B5 2.57 mg 1.80 mg 30
Pyridoxine B6 0.86 mg 0.6 mg 30
Riboflavin B2 0.686 mg 0.48 mg 30
Thiamine B1 0.60 mg 0.42 mg 30
Cyanocobalamin B12 0.43 mg 0.3 mcg 30

Sestavine boost+ gela:

Voda, maltodekstrin (33%), magnezijev laktat, ksantanska guma, regulatorji kislosti (citronska kislina, tri-natrijev citrat), naravno aromo, brezvodni BP kofeina, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), sladilo (Sucralose), natrijev klorid, B Vitamini (Niacin B3, Pantotenska kislina B5, piridoksin B6, riboflavin B2, tiamin B1, cianokobalamin B12).

 

Okus:

Boost+ gel-Fruit burst

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

Opozorilo:


Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano. Ta izdelek ni namenjen otrokom, mlajšim od 16 let ali nosečnicam. SHRANITE NA HLADNO SUHO MESTO. PRIMERNO ZA VEGANE.

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Brand

Applied nutrition

APPLIED NUTRITION - Formulated by Experts, Trusted by Athletes.
Applied nutrition

Morda vam bo prav tako všeč…