Brisača Applied nutrition 1kos

9,90

Brisača z logotom Applied Nutrition za doma, v fitnes ali na plažo. Izredno vpojna iz bombaža, modro bele barve.

Mere: 41cm X 100cm

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

Brisača z logotipom Applied Nutrition

Mere: 41cm X 100cm

Narejena je iz izjemno vpojnega bombaža in je atraktivne značilne modre barve angleškega proizvajalca prehranskih dodatkov Applied Nutrition.

Lahko jo uproabljaš kjerkoli a zagotovo ti bo najbolj prav prišla med tekom ali treningom na fitnesu. 

Kombiniraš jo lahko z ostalimi izdelki blagovne znamke Applied nutrition, kot so šejkerji ali bidon 2,5 l, ter bluetooth slušalkami. Vse izdelke najdeš na tej povezavi.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Laura (preverjena stranka)

  odlična brisača, ki hitro vpivne

  Brisača Applied nutrition 1kosBrisača Applied nutrition 1kos

  (0) (0)
 2. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)
 3. Mitja (preverjena stranka)

  Super za v fita ali šport. Glede tuširanja in brisanja pa ni tako vpojna kot ostale navadne brisače.

  Brisača Applied nutrition 1kosBrisača Applied nutrition 1kos

  (0) (0)
 4. Marjan K. (preverjena stranka)

  (0) (0)
 5. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)