Brisača Applied nutrition 1kos

9,90

Brisača z logotom Applied Nutrition za doma, v fitnes ali na plažo. Izredno vpojna iz bombaža, modro bele barve.

Mere: 41cm X 100cm

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti kadarkoli

Opis

Brisača z logotipom Applied Nutrition

Mere: 41cm X 100cm

Narejena je iz izjemno vpojnega bombaža in je atraktivne značilne modre barve angleškega proizvajalca prehranskih dodatkov Applied Nutrition.

Lahko jo uproabljaš kjerkoli a zagotovo ti bo najbolj prav prišla med tekom ali treningom na fitnesu. 

Kombiniraš jo lahko z ostalimi izdelki blagovne znamke Applied nutrition, kot so šejkerji ali bidon 2,5 l, ter bluetooth slušalkami. Vse izdelke najdeš na tej povezavi.

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

  1. Anonimno (preverjena stranka)

    sicer manjša velikost, ampak za fitnes pride zelo prav

    Brisača Applied nutrition 1kosBrisača Applied nutrition 1kos

    Je bila ta ocena za vas koristna?