Zadovoljna jetra (intenzivna enomesečna kura; 2. izdelka)

✨Intenzivno čiščenje jeter v 30 dneh . Paket znižan za 20% za omejen čas . Januar čas čiščenja jeter in hujšanja✨

Paket Čiščenje jeter sestavljata 2 kosa premium izdelkov za intenzivno čiščenje jeter:

 • Detox Complex poskrbi za izločanje strupenih oblik hormonov in zviša raven najpomembnejšega antioksidanta-glutationa. Intenzivno čiščenje jeter in razbremenitev našega glavnega “filtra”, ki je zaradi hrane in pijače preobremenjen.
 • MSM ali Methylsulfonylmethane je naravni vir žvepla nujno potreben za izboljšano delovanje jeter. To doseže tako, da membrane jetrnih celic naredi bolje propustne za toksine in posledično pospeši čiščenje jeter.

43,90

AKCIJA TRAJA ŠE:
dni
ure
min.
sek.
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena
 • Brez laktoze

Opis

Čiščenje jeter intenzivno – kako ga uporabiti ob uri?

Paket za čiščenje jeter je primeren za vsakogar, ki želi razstrupiti svoje telo oziroma izločiti strupene oblike hormonov, zvišati raven najpomembnejšega antioksidanta – glutationa in izboljšati delovanje jeter.  Prav tako je paket primeren za vegane in vegetarijance.

 • Detox complex 2 kapsuli na dan na tešče. Pred prvim in zadnjim obrokom v dnevu.
 • MSM v prahu 2x na dan po 3g pred prvim in pred zadnjim obrokom skupaj z vodo ali limonado za boljšo absorbcijo.

Za koliko časa je primeren paket Čiščenje jeter?

V paketu dobiš 1 škatlico Detox Complexa in 200g MSM v prahu. Oboje skupaj zadošča za 1 mesec intenzivne uporabe. Naravno čiščenje jeter.

Zakaj je paket za čiščenje jeter drugačen?

Zaradi kombinacije sestavin, ki dokazano spodbuja nastanek najpomembenjšega antioksidanta v telesu in intenzivno čiščenje jeter v 2.fazi razstrupljanja. Hitro čiščenje jeter od alkohola.

Večina detox izdelkov zapostavljajo pomembne aspkete raztsrupljanja, kot so izločnaje toksičnih oblik hormonov, BPA-ja, težkih kovin, strupe ki jih vdihujemo, itd. Ta izdelek zajame celoten proces.

Ali lahko paket za čiščenje jeter uživam poleg ostalih prehranskih dopolnil?

Lahko uživaš skupaj z ostalimi prehranskimi dopolnili, kot je Premium Proflora, glutamin, magnezij, vitamini …Naravno čiščenje jeter.

Paket za čiščenje jeter je…

Kombinacija Silimarina, Alfa lipoične kisline in NAC-ja (N-acetil cisteina) dviguje nivo človeku najpomembnejšega antioksidanta GLUTATIONA, ki igra ključno vlogo pri izločanju-nevtralizaciji strupov v 2.fazi v jetrih.

Posledično to vodi do upada obremenitve jeter, ter boljših krvnih izvidov pri pokazateljih delovanja. Dodatno ima vključen MSM, obliko žvepla, ki zaradi pozitivnega vpliva na membrane celic jeter pospeši izločanje strupov.

Kako uživati MSM v prahu?

Lahko se zmeša z vodo, vendar je bolj priporočljivo, da se ga doda v naravni sok oziroma skupaj s C vitaminom, saj je takrat absorpcija minerala še boljša.

msm organsko žveplo mineral lepote
msm organsko žveplo mineral lepote

V katerih živilih najdemo MSM?

MSM se nahaja tudi v prehrani a vendar v zelo majhnih količinah. Npr. 1kg svežega paradižnika vsebuje manj kot 1mg MSM. Zato je priporočljio dodat MSM v obliki praha.

Za čiščenje jeter

Paket vsebuje izdelek Detox Complex in MSM-mineral lepote v prahu. Tvoje telo ti bo hvaležno za uporabljanje tih dveh izdelkov, tebi pa bo vzelo vsega skupaj manj kot 30 sekund na dan. Detox Complex vzameš 2 kapsuli na dan, MSM pa lahko zmešaš 1 do 2 čajni žlički skupaj z limonado.

Na kratko o Detox complex-u.

Podrobneje v članku pod povezavo.

Razstrupljanje oz. čiščenje telesa deluje vsak dan. 24 ur, 7 dni v tednu. Razstrupljanje ni dogodek, ki bi ga lahko časovno omejili. V večini primerov žal ne deluje tako kot bi moralo.

Konvencionalna modrost je odločila, da je “razstrupljanje” mit. Nekateri niso niti prepričani, ali toksini sploh obstajajo. Na drugi strani pa imaš guruje za razstrupljanje, ki predpisujejo javorjev čaj z limono in kozarce, polne oglja, kot zdravilo za skoraj vse.

čiščenje jeter

Začnimo kar na začetku. Razstrupljanje obstaja.

Ko pridemo v stik s toksini – spojinami, ki ogrožajo našo zdravo homeostazo – jih moramo odstraniti ali izničiti. To je razstrupljanje. Priljubljene predstave o tem, kako deluje razstrupljanje, pa so v večini primerov žal napačne.

Žal  smo velikokrat priča lažnim predpostavkam.

Konvencionalna stran, skeptiki, napadajo predpostavko, da so naša telesa pasivni prejemniki toksičnosti, kakor deklica, vezana na tire, ki čaka na prihajajoči vlak toksinov in le posebna lastniška mešanica zelišč in začimb lahko pretrga njene vezi.

Fanatiki razstrupljanja medtem precenjujejo svojo pozicijo s pogostimi omembami “izpiranja” in “poginjanja”. Mislijo, da gre pri razstrupljanju zgolj za uporabo zunanjih agentov za uvedbo reda v telo.

In kaj je res?

V resnici je naše telo že opremljeno z zmogljivostmi za razstrupljanje. Jetra, ledvice in različne endogene antioksidante uporabljamo za odstranjevanje in/ali izničenje nevarnih spojin, ki vstopajo v telo.

Delovanje teh zmogljivosti lahko izboljšamo tako, da jih aktivno podpremo s potrebnimi snovmi ali pa se jim umaknemo s poti.Detoksifikacija ali razstrupljanje je torej proces, pri katerem se iz našega telesa izločajo strupene ali toksične snovi. 

Jemanje Detox Complex-a je zelo priporočljivo jemati, še posebaj v tem času, ko smo ob praznovanju božiča in novega leta zaužili veliko dobre hrane in pijače.

 • Kaj je tisto kar naredi Detox Complex unikaten?

Njegova sestava in sinergijski učinek, ki ga izdelek ima na 1 in 2 fazo razstrupljanja, ki poteka v jetrih.

MSM – mineral lepote 200g

MSM ali organska oblika žvepla, znana tudi pod imenom “mineral lepote”

MSM je prehranska oblika naravnega žvepla, ki je pomembna sestavina pri tvorbi kolagena, elastina, hrustanca in keratina. Skrbi za prožnost, moč in krepitev mišic, kosti, sklepov in notranjih membran – jetrnih.

Še posebej pa krepi lase, kožo in nohte. Zadostne količine žvepla v telesu pomagajo do bleščeče polti, sijoče kože in mineraliziranih las. Žveplo pogosto imenujejo tudi »mineral lepote«. Po raziskavah sodeč pa je pri večini prisotno pomanjkanje žvepla v telesu, ki narašča s starostjo.

MSM pomaga  tudi pri razstrupljanju in obnovi vezivnega tkiva (tetive, hrustanci, koža)

Zakaj uživati žveplo?

Ker sodi žveplo med esencialne elemente in ga moramo v telo vnesti s prehrano. Čeprav ga v manjših količinah najdemo v sadju, zelenjavi in žitih, ga ti pogosto vsebujejo premalo, da bi zadostili potrebam telesa po žveplu.

Z uživanjem MSM v obliki prehranskega dodatka poskrbimo za zanesljiv in še vedno popolnoma naraven vir žvepla, hkrati pa okrepimo imunski sistem, zdravje las in kože, spodbudimo rast las in podpremo jetra.

čiščenje jeter msm
čiščenje jeter msm

Žveplo pomaga pri obnavljanju, zdravljenju in prožnosti celic, saj jih naredi bolj prepustne in s tem dovoli, da hranljive snovi in voda lažje prehajajo v celice. Z večjo prepustnostjo celic pa se strupi in odpadne snovi lažje izločajo.

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti in naših objav na socialnih omrežjih:

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Detox Complex:

2 kapsuli vsebujeta:
 • 400 mg kalcijevega D-glukarata
 • 320 mg N-acetil-L-cisteina
 • 310 mg izvlečka pegastega badlja,
 • od tega 248 mg silimarina
 • 150 mg taurina
 • 150 mg betaina
 • 70 mg alfa lipoične kisline
 
 • Neto količina: 50,5g
 • Vsebnost: 60 kapsul

MSM v prahu:

Sestavine: MSM- 100% metil sulfonil metan v prahu

Mnenja strank

1-3 od 3 mnenja
 1. Cena

  (0) (0)
 2. Super

  (0) (0)
 3. Msm je edino grenak🤢ampak vse, kar je ok za jetra, vsebuje grenčino🙃

  (0) (0)