Akcija!

Čokoladni zajtrk

11,90

Za vse prave ljubitelje čokolade 🍫

  • hiter zajtrk, ko se mudi
  • visoka vsebnost beljakovin
  • kakav iz ekološke pridelave poln antioksidantov
  • najboljši proteinski piškoti brez alkoholnih sladkorjev

 

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti zjutraj

Opis

Omamno dišeč in topel kakav, ki te zjutraj pogreje in dvigne tvoj nivo serotonina za dobro voljo skozi ves dan.

Ko se ti mudi in ni časa za zajtrk je beljakovinski piškot ali proteinska čokolada odlična izbira. Visoka vsebnost beljakovin, odličen okus in energija.

Proteinski piškot in proteinska čokolada oba vsebujeta 20g beljakovin na odmerek.

Kakav iz ekološke pridelave je poln antioksidantov in vitaminov kot so magnezij, železo, krom, mangan, cink, vitamin c. Prav tako je bogat z vlakninami, ki ugodno vplivajo na prebavo.

Poleg vitaminov pa je prava zakladnica serotonina, hormona, ki poskrbi za dvig razpoloženja in privabi nasmeh na obraz.

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections