Akcija!

KREATIN MONOHYDRATE 500G

24,90 19,90

Ključne prednosti:

  • Poveča moč
  • Poveča eksplozivnost
  • izboljša regeneracijo ATP molekul
  • Izboljša delovanje možganov
  • Najbolj proučevan prehranski dodatek za športnike

Opis

Za povečanje fizične zmogljivosti

Kreatin monohidrat je primeren za vsakogar, ki se posveča daljšim ali visoko intenzivnim treningim, z željo izboljšanja fizične pripravljenosti.

500g/ 100 odmerkov

Priporočena uporaba:

Dodajte en odmerek (5g) v vodo, zmešajte in popijte. Enkrat do dvakrat dnevno, pred ali po treningu. Po osmih tednih redne uporabe, naredite teden dni pavze in pričnite z novim ciklom.

Prehrambene lastnosti:

Odmerek: 1 merica (5g)

Vsebuje: 100 odmerkov

Vsebnost: Mikroniziran kreatin monohidrat 5000mg

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Sestavine:

100% mikroniziran kreatin monohidrat

Morda vam bo prav tako všeč…