Akcija!

Original Critical mass 6kg

55,90

✅ Original Critical Mass ™ je preprosto najljubši in najbolj zanesljiv dodatek za obnovo mišic po napornih treningih, pridobivanje in ohranjanje mišične mase. Uporablja najkakovostnejše in ključne sestavine:

 • Originalna formula s kompleksnimi ogljikovimi hidrati brez sladkorja, beljakovinami ISO-XP (izolatom sirotke) in MCT maščobami.
 • Dodani Glutamin za hitrejšo obnovo mišic in večjo moč. (Priporočljivo za vse starosti)
 • Dodane zdrave maščobe: CLA & MCT v prahu za trajno energijo in uporabo maščobe kot vir energije.
 • Visoka vsebnost beljakovin in OH

Odličen tudi kot nadomestek obroka, saj ima  v smislu makrohranil popolno sestavo.

 • Zaužiti pred spanjem
 • Zaužiti kadarkoli
 • Zaužiti po treningu

Opis

Opis

Original Critical Mass ™ je preprosto najljubši in najbolj zanesljiv dodatek za obnovo mišic in pridobivanje mišične mase v Veliki Britaniji. Uporablja najkakovostnejše sestavine, ki so bile skrbno izbrane.

Obenem je odličen kot nadomestek obroka, saj ima popolno sestavo v smislu makrohranil.

Original critical mass z novo izboljšano formulo z manj sladkorja, vsebuje 42g hitro in počasneje prebavljivih beljakovin na odmerek. Vključuje tudi ISO-XP 95% izolat beljakovin sirotke.

Ključne prednosti Critical Mass:

 • Originalna formula critical mass izdekla
 • Dodani  L-Glutamin
 • Dodane maščobe: CLA & MCT v prahu
 • Visoka vsebnost beljakovin in OH

Priporočena uporaba Original Critical Mass:

Zmešajte 4 merice (240g) z 500 ml vode ali mleka in dobro premešajte v šejkerju. Zaužijte 1-3 odmerke na dan, odvisno od tega kolikšen je vaš zastavljen kalorijski vnos. Critical Mass je šejk z visoko vsebnostjo OH.

*merice so približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

Sestavine Critical Mass:

*okus čokolada 

Koncentrat sirotkinih beljakovin (mleko (laktoza)), maltodekstrin, fruktoza, sladka sirotka v prahu (mleko (laktoza)), kakav v prahu (soja), MCT-prah, naravna aroma, inulin, kalcijev kazeinat (soja, mleko (laktoza)), Sredstvo proti sprijemanju (trikalcijev fosfat), izolat sirotkinih beljakovin (soja, mleko (laktoza)), voskasti koruzni škrob, jajčni albumin, L-glutamin, encim (bromelain), CLA (60%) v prahu, laneno olje v prahu.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v laboratoriju, akreditiranem po standardu ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri profesionalnih športnikih.

Opozorilo:

Pred uporabo Critical Mass se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS
 

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

na odmerek (240 g)na 100g
Energy3883 kJ / 917 kcal1618 kJ / 382 kcal
Fat8.43.5g
of which Saturates2.1 g3.5 g
Carbohydrate74.7 g64.1g
of which Sugars2.9 g33.7g
Protein54.9 g22.9 g
Salt0.6 g0.3 g

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections