Critical whey 150g

 

 • z znanim poreklom pašne reje
 • dober okus & enostavna priprava.
 • visoko raven beljakovin in BCAA aminokislin
 • certifikat Informed Sport

 

5,90

Počisti
-
+
 • Zaužiti pred spanjem
 • Zaužiti kadarkoli
 • Zaužiti po treningu
 • Evropska pašna reja
 • Brez glutena
Oznake: , ,

Opis

Kadar kupujemo beljakovine v prahu pogosto naletimo na neželene težave, to so slab vir sirotke in se tega niti ne zavedamo. Iz tega razloga sem pred leti začel iskati kakovostne beljakovine z znanim poreklom iz EU, ki imajo certifikat o svojem izvoru. Na lastne oči sem se želel tudi prepričati o njihovi sestavi, zato sem z njimi naredil številne teste v različnih laboratorijih. 

Zakaj so beljakovine Critical whey drugačne?

Beljakovine Critical Whey so bile razvite z uporabo edinstvene mešanice sirotkinih beljakovin, izolata sirotkinih beljakovin in hidrolizirane beljakovine sirotke ter koncentrata sirotke. Izolat beljakovin iz sirotke je najvišja kakovost beljakovin in se proizvaja z uporabo Cross-Flow-Mikro-Filtracije. Hidrolizat sirotke je predhodno prebavljen protein in encimsko razčlenjen na peptide. Koncentrat sirotke je proizveden s tehnologijo Ultra-Filtracije, ki vsebuje visoko raven beljakovin in razvejanih aminokislin (BCAA).

Critical whey beljakovine vsebujejo 21 g beljakovin, pridobljenih iz mleka krav pašne reje, 4,8 g naravno prisotnih BCAA in 4 g glutamina na odmerek. Ne vsebujejo glutena, so z nizko vsebnostjo sladkorja in odličnega okusa – samo dodajte vodo ali mleko ter premešajte.

Critical whey beljakovin imajo nizko vsebnostjo sladkorja in so odličnega, kremastega  okusa – samo dodajte vodo ali mleko ter premešajte. Zelo dobro topni in kremastega okusa. Z visoko vsebnostjo beljakovin in BCAA aminokislin. Zaradi halal certifikata so beljakovine-whey primerne tudi za posameznike z verskimi ali kulturnimi omejitvami. Povsem varno za uporabo pri profesionalnih športnikih, saj je vsaka serija beljakovin testirana za prepovedane snovi v okviru Informed Sport.

900g/ 30 odmerkov

Ključne prednosti:

 • Odličen okus & enostavna priprava.
 • Vsebuje visoko raven beljakovin in BCAA aminokislin.
 • 100% poreklo pašne reje
 • ne vsebujejo soje
 • Testirana serija za športnike z Informed Sports.

Priporočena uporaba:

Zmešajte dve merici (30g) Critical whey z 200-250ml vode ali mleka in dobro premešajte. Spijte takoj po telesni aktivnosti ali skozi ves dan, tudi kadar nimate treningov. Critical beljakovine vam pomagajo lažje vnesti večjo količino beljakovin, ki bi jih težko dobili samo iz hrane.

*merice so približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice.

Sestavine:

(okus jagoda)Koncentrat sirotkinih beljakovin (sojin lecitin, mleko (laktoza)), izolat iz sirotkinega mleka ISO-XP (mleko), hidrolizirani beljakovinski sirup (mleko) (81%), emulgator (sojin lecitin), okus, sredstvo za naravno barvanje (prašek rdeče pese), Sladilo (Sukraloza).

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections