Akcija!

Diet Protein 2kg

69,80 63,90

Daleč najbolj napreden napitek za hujšanje na trgu. Beljakovinski napitek z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek razen beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin.

Opis

Beljakovinski napitek Reflex Diet Protein z dodatki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek poleg mešanice beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin. Reflex Diet Protein ima izjemno nizek GI (glikemični indeks) in vsebuje še Lactospore probiotike za pomoč pri prebavi.

Ključne prednosti Diet Protein napitka:

 • beljakovine vam pomagajo, da dlje ostanete siti
 • Veliko beljakovin, malo maščob
 • Prispeva k vzdrževanju in rasti mišične mase
 • Sirotkine beljakovine krav pašne reje
 • Dodane prijazne bakterije in prebavni encimi
 • Brez sojinih beljakovin
 • Brez GSO sestavin
 • 150mg ekstrakta zelenega čaja na 50g
 • 250 mg aminokisline L-karnitin L-tartarat na 50 g

 

Reflex Diet Protein vsebuje natančno določeno razmerje mlečnih beljakovin (kazein) in sirotkinih beljakovin (whey). Takšno razmerje vašemu telesu optimalno zagotovi potrebne beljakovine za podporo pri porabi maščobe in ohranjanju mišične mase. Bioaktivni peptidi v napitku pomagajo pri zadrževanju apetita, dvignejo nivo Glutationa (antioksidanti) in pomagajo pri regeneraciji po športni vadbi. Diet protein vsebuje veliko količino naravnega mlečnega kalcija, ki znanstveno dokazano pospešuje porabo maščobe med hujšanjem za do 25%.

Reflex Diet Protein vsebuje tudi dokazane količine prehranskih dodatkov za pomoč pri hujšanju. Napitek vsebuje Clarniol CLA (konjugirana linolejska kislina), zeleni čaj ter L-karnitin. Vsi dodatki v zadostnih količinah pospešujejo porabo maščobe na zelo naraven in zdravju prijazen način.

Specializirani dodatki za hujšanje v Reflex Diet Protein napitku:
 Clarinol CLA dokazano pospešuje porabo maščobe
L – karnitin pospešuje porabo maščobe za energijo med aktivnostjo
Zeleni čaj deluje termogenično in tako pospeši vaš metabolizem, da porablja več maščobe tudi v mirovanju

Reflex Diet Protein ne vsebuje dodanega sladkorja ali maltodekstrina. Je idealna izbira za vse, ki se izogibate ogljikovih hidratov.

UPORABA Diet Protein:

Zmešajte do največ 2 merici praška (50 g) z 350 ml vode ali mleka. Priporočamo, da zaužijete do 2 serviranja dnevno. Primeren je za vse, ki želite izgubiti odvečno maščobo ter povečati vnos beljakovin v telo na najbolj enostaven in zdravju prijazen način. Uporabite ga lahko kot nadomestek kvalitetnega dietnega beljakovinskega obroka oziroma po športni aktivnosti za hitrejšo regeneracijo mišic.

PAKIRANJE:

2000g (80 serviranj)

Beljakovinski napitek oziroma nadomestek obroka z dodatki, ki pospešujejo porabo maščobe.


Diet Protein 2kg 2Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Sestavine:

Mešanica beljakovin (koncentracija beljakovin mleka (80% micelarni kazein, 20% sirotkine beljakovine), ultra filtriran koncentrat sirotkinih beljakovin, [mleko] glutamin, vezan na peptide (pridobljen iz beljakovin pšenice), križni pretok mikro filtrirani izolat sirotkinih beljakovin, [mleko] Clarinol® konjugirana linolna kislina (CLA) v prahu (žafranovo olje, glukozni sirup, natrijev kazeinat, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), lecitin, stabilizator (tetranatrijev difosfat), antioksidant (vitamin E)), arome, naravna barvila (maščobe Zmanjšani kakav v prahu (samo sorte čokolade in banoffee),

Betanin (samo sorte maline in jagode), Beta karoten (samo sorte banan, banoffee, čokoladno arašidovo maslo in vanilija), antocianin (samo sorte malin in jagod)), liono posušena banana Prašek (samo za sorte banan in banoffee), zgoščevalec (karboksimetil celuloza), emulgator (SOYA lecitin), L-karnitin L-tartarat, jabolčna kislina (samo sorte malin in jagod), ekstrakt zelenega čaja (95% polifenoli, 45% EGCG) , Liofilizirano S prah z jagodami (samo sorta jagod), umetno sladilo (sukraloza), probiotiki LactoSpore® (Bacillus Coagulans), silicijev dioksid.

Glede alergenov, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, glejte odebeljeno.. Lahko vsebuje jajce.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija Instant Whey PRO je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport in tudi Informed Choice programa. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v laboratoriju, akreditiranem po standardu ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri profesionalnih športnikih. Pravtako se izdelki Reflex ponašajo z ISO 9001 certifikatom in halal certifikatom.

 • ne uporabljajo beljakovin iz soje
 • uporabljajo samo visoko kakovostne minerale
 • ne uporabljajo aspartama
 • proizvedeno v Veliki Britaniji
 • sirotka samo bio pašne reje
 • več kot 20 let izkušenj in inovacij

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke ⤵️

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

diet protein 2kg

Mnenja strank

 1. Matjaž (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?