Akcija!

Diet Protein 2kg

69,80 63,90

Daleč najbolj napreden napitek za hujšanje na trgu. Beljakovinski napitek z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek razen beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin.

Počisti
Šifra: diet-protein-2kg Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

Beljakovinski napitek Reflex Diet Protein z dodatki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek poleg mešanice beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin. Reflex Diet Protein ima izjemno nizek GI (glikemični indeks) in vsebuje še Lactospore probiotike za pomoč pri prebavi.

Reflex Diet Protein vsebuje natančno določeno razmerje mlečnih beljakovin (kazein) in sirotkinih beljakovin (whey). Takšno razmerje vašemu telesu optimalno zagotovi potrebne beljakovine za podporo pri porabi maščobe in ohranjanju mišične mase. Bioaktivni peptidi v napitku pomagajo pri zadrževanju apetita, dvignejo nivo Glutationa (antioksidanti) in pomagajo pri regeneraciji po športni vadbi. Diet protein vsebuje veliko količino naravnega mlečnega kalcija, ki znanstveno dokazano pospešuje porabo maščobe med hujšanjem za do 25%.

Reflex Diet Protein vsebuje tudi dokazane količine prehranskih dodatkov za pomoč pri hujšanju. Napitek vsebuje Clarniol CLA (konjugirana linolejska kislina), zeleni čaj ter L-karnitin. Vsi dodatki v zadostnih količinah pospešujejo porabo maščobe na zelo naraven in zdravju prijazen način.

Specializirani dodatki za hujšanje v Reflex Diet Protein napitku:
 Clarinol CLA dokazano pospešuje porabo maščobe
L – karnitin pospešuje porabo maščobe za energijo med aktivnostjo
Zeleni čaj deluje termogenično in tako pospeši vaš metabolizem, da porablja več maščobe tudi v mirovanju

Reflex Diet Protein ne vsebuje dodanega sladkorja ali maltodekstrina. Je idealna izbira za vse, ki se izogibate ogljikovih hidratov.

UPORABA:

Zmešajte do največ 2 merici praška (50 g) z 350 ml vode ali mleka. Priporočamo, da zaužijete do 2 serviranja dnevno. Primeren je za vse, ki želite izgubiti odvečno maščobo ter povečati vnos beljakovin v telo na najbolj enostaven in zdravju prijazen način. Uporabite ga lahko kot nadomestek kvalitetnega dietnega beljakovinskega obroka oziroma po športni aktivnosti za hitrejšo regeneracijo mišic.

PAKIRANJE:

2000g (80 serviranj)

Beljakovinski napitek oziroma nadomestek obroka z dodatki, ki pospešujejo porabo maščobe.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

diet protein 2kg