Prebavni encimi Digezyme Reflex 90 kapsul

Prehransko dopolnilo Digezyme® prebavni encimi so biološke molekule (beljakovine), ki delujejo kot katalizatorji in sodelujejo pri kompleksnih reakcijah razgradnje hrane.

 • Amilaza – razgradi škrob v sladkorje
 • Proteaza – pripomore k hidrolizi peptidnih vezi iz beljakovin v aminokisline
 • Laktaza – razdeli laktozo (mlečni sladkor) za proizvodnjo glukoze & galaktoze
 • Lipaza – razgrajuje maščobe
 • Celulaza – razgrajuje celulozna vlakna

22,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU

Opis

Prebavni encimi DIGEZYME® so  encimi za prebavo hrane, biološke molekule (beljakovine), ki delujejo kot katalizatorji.

 • Amilaza – razgradi škrob v sladkorje
 • Proteaza – pripomore k hidrolizi peptidnih vezi iz beljakovin v aminokisline
 • Laktaza – razdeli laktozo (mlečni sladkor) za proizvodnjo glukoze & galaktoze
 • Lipaza – razgrajuje maščobe
 • Celulaza – razgrajuje celulozna vlakna

Prebavni encimi DIGEZYME® sodelujejo pri prebavi hrane

Encimi so vrste aminokislin oz. beljakovin, ki delujejo kot katalizatorji (snovi, ki pospešujejo kemijske reakcije) in sodelujejo v skoraj vseh fizioloških procesih v telesu. Znano je tudi, da encimi katalizirajo več kot 5000 biokemijskih vrst reakcij v telesu.  prebavni encimi

Sodelujejo pri mnogih procesih, njihova ključna vloga pa se odvija v procesu prebave; prebavni encimi so namreč skupina encimov, katerih naloga je razgradnja večjih molekul hrane v manjše osnovne enote, ki jih telo lahko potem absorbira. Prebavni encimi so del prebavnega trakta: nahajajo se v ustni votlini, želodcu in tankem črevesju.

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

SESTAVINE: V dveh želatinastih* (goveja želatina, črni železov oksid) kapsulah: USP magnezijev citrat, askorbinska kislina, izvleček zelenega čaja (95% polifenolov, izvleček grozdnih pešk (95% proantocianidinov), cinkov L-monometionin, nosilci (mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat), L-selenometionin (Selenium SeLECT®), likopen (LYC-O-Mato®), menakinon-7 (MenaquineGold™) iz fermentiranega in razmaščenega izvlečka sojine moke, tokotrienoli kot DeltaGold® (35% vseh tokotrienolov, od tega 84-92% Delta tokotrienol, 8-16% Gamma tokotrienol), pridobljen iz anata, maltodekstrin, kvercetin, nikotinamid, piridoksin hidroklorid, riboflavin, holekalciferol, kalcijev pantotenat, holin bitartrat, inozitol, tiamin hidroklorid, natrijev borat, lutein kot Biolut™ (Tagetes Erecta (mehiški ognjič), cvet (90% lutein estrov, od teh 45% Trans lutein)), bakrov aspartat, koencim Q10, LactoSpore® Bacillus coagulans, retinil acetat, manganov aspartat, piperin (Bioperine®), nosilec (silicijevega dioksida), krom pikolinat, pteroilmonoglutamična kislina, D-biotin, metilkobalamin.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 13 reviews
 1. Uporabni

  (0) (0)
 2. Recimo, da so ok, ne poznam

  (0) (0)
 3. Zadovoljna

  (0) (0)
 4. Pomagajo pri prebavi in absorbciji hranil

  (0) (0)
 5. Dobra podpora pri težavah z želodcem.

  (0) (0)