Digezyme-prebavni encimi

14,90

DIGEZYME® prebavni encimi so biološke molekule (beljakovine), ki delujejo kot katalizatorji in sodelujejo pri kompleksnih reakcijah razgradnje hrane.

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

DIGEZYME® prebavni encimi so biološke molekule (beljakovine), ki delujejo kot katalizatorji in sodelujejo pri kompleksnih reakcijah razgradnje hrane.

  • Amilaza – razgradi škrob v sladkorje
  • Proteaza – pripomore k hidrolizi peptidnih vezi iz beljakovin v aminokisline
  • Laktaza – razdeli laktozo (mlečni sladkor) za proizvodnjo glukoze & galaktoze
  • Lipaza – razgrajuje maščobe
  • Celulaza – razgrajuje celulozna vlakna

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

Digezyme_90c-1

Mnenja strank

  1. Laura Gerenčer (preverjena stranka)

    Je bila ta ocena za vas koristna?