EKO vrečka VITJA.SI 1kos

2,90

Eko nakupovalna vrečka

Zate smo pripravili ekološko nakupovalno vrečko iz bambusa, ki jo lahko večkrat uporabiš in tako pripomoreš k zmanjšanju uporabe plastičnih vrečk. Vedno jo lahko imaš s seboj, saj jo preprosto zložiš in daš v torbo ali nahrbtnik.

Vrečka Vitja.si kot darilo? Zakaj pa ne?

Z vrečko Vitja.si bodo tvoji nakupi okolju prijaznejši in prijetnejši.

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti kadarkoli
  • Proizvedeno v EU
Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

EKO vrečka Vitja.si

Prispevaj tudi ti k čistejšemu planetu in zmanjšanju uporabe plastičnih vrečk. EKO vrečke za večkratno uporabo so odlična rešitev. EKO vrečka iz bombaža, ki jo lahko zložiš in vzameš povsod s seboj.

Saj že vsi vemo, da so plastične vrečke okolju škodljive in da je skrajni čas, da naredimo nekaj za svoj planet. Veliko boljša in prijaznejša alternativa plastiki so vrečke iz blaga, ki jih imaš vedno pri sebi in jih lahko vedno znova uporabljaš.

Vrečko iz eko bombaža napolni s svojimi naljubšimi izdelki, ki jih najdeš na Vitja.si. Lahko pa jo podariš tudi kot darilo, saj je praktična in sploh ne dvomim, da je ne bi bil kdorkoli vesel.

Ko se umaže jo operi v pralnem stroju in uporabi ponovno.

Hvala ker skrbiš za okolje in ti ni vseeno, kaj bomo pustili svojim naslednikom.

Da se izogneš pitju iz plastičnih plastenk in vedno poskrbiš za zadostno hidracijo, najsi bo to doma ali v službi, ti priporočam uporabo flaške VITJA.SI, ki si jo lahko ogledaš tukaj.

 

Stekleni izdeki Flaška so programirani s pomočjo TFS, zato se struktura vode v njih spremeni in približa strukturi izvirske vode. Več o tem si preberi tukaj.

 

 

 

 

 

 

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections