EKO vrečka VITJA.SI 1kos

2,90

Eko nakupovalna vrečka

Zate smo pripravili ekološko nakupovalno vrečko iz bambusa, ki jo lahko večkrat uporabiš in tako pripomoreš k zmanjšanju uporabe plastičnih vrečk. Vedno jo lahko imaš s seboj, saj jo preprosto zložiš in daš v torbo ali nahrbtnik.

Vrečka Vitja.si kot darilo? Zakaj pa ne?

Z vrečko Vitja.si bodo tvoji nakupi okolju prijaznejši in prijetnejši.

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti kadarkoli
  • Proizvedeno v EU

Opis

EKO vrečka Vitja.si

Prispevaj tudi ti k čistejšemu planetu in zmanjšanju uporabe plastičnih vrečk. EKO vrečke za večkratno uporabo so odlična rešitev. EKO vrečka iz bombaža, ki jo lahko zložiš in vzameš povsod s seboj.

Saj že vsi vemo, da so plastične vrečke okolju škodljive in da je skrajni čas, da naredimo nekaj za svoj planet. Veliko boljša in prijaznejša alternativa plastiki so vrečke iz blaga, ki jih imaš vedno pri sebi in jih lahko vedno znova uporabljaš.

Vrečko iz eko bombaža napolni s svojimi naljubšimi izdelki, ki jih najdeš na Vitja.si. Lahko pa jo podariš tudi kot darilo, saj je praktična in sploh ne dvomim, da je ne bi bil kdorkoli vesel.

Ko se umaže jo operi v pralnem stroju in uporabi ponovno.

Hvala ker skrbiš za okolje in ti ni vseeno, kaj bomo pustili svojim naslednikom.

Da se izogneš pitju iz plastičnih plastenk in vedno poskrbiš za zadostno hidracijo, najsi bo to doma ali v službi, ti priporočam uporabo flaške VITJA.SI, ki si jo lahko ogledaš tukaj.

 

Stekleni izdeki Flaška so programirani s pomočjo TFS, zato se struktura vode v njih spremeni in približa strukturi izvirske vode. Več o tem si preberi tukaj.

 

 

 

 

 

 

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections