Esencialne aminokisline – EAA Reflex odmerek / 6x25g

Esencialne aminokisline z dodanimi elektroliti 

Odlično mešanje, super okusi in popolna sestava za odličen mid ali post -workout napitek. Se pravi za uživanje med ali po vseh oblikah fizične aktivnosti. Primeren za vse starosti.

 • na vrečko vsebujejo 16g vseh esencialnih aminokislin, zato je načeloma dovolj za 1 odmerek polovica vrečke.
 • vsebujejo elektrolite + magnezij
 • dodani vitamini B,
 • dodan ekstrat črnega popra za boljšo absorbcijo,
 • najhitrejša absorbcija za super regenereacijo in hidracijo,
 • na voljo v treh okusih 🥭, 🍍, 🍉.

1,507,20

 • Zaužiti pred treningom
 • Zaužiti med treningom
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegetarijance

Opis

Esencialne aminokisline-EAA

V obdobju dietiranja ali večanja mišične mase je vnos vseh esencialnih aminokislin ključnega pomena iz dveh razlogov. 

 • Zaradi nižjega kalorijskega vnosa ob dietiranju telo stremi po zmanjšanju mišične mase. Z vnosom esencialnih aminokislin maksimalno zavremo proces razgradnje mišic tudi kadar ne jemo. Napitek je praktično brez kalorij, zato si ga lahko privoščimo kadarkoli tekom dneva.
 • V fazi večanja mišične mase želimo v krvi imeti stabilno raven vseh esencialnih aminokislin čim več časa v dnevu. Izpade obrokov ali obdobja kot so na primer pred prvim obrokom in med treningom so kritične točke za izgubo težko pridobljene mišične mase. V teh trenutkih je EAA idealen sopotnik.

Kaj so esencialne aminokisline?

Aminokisline so gradniki mišic. Esencialne aminoksiline so pa tiste, katere so pomembne za naše telo vendar jih ne proizvaja samo, zato jih moramo vnašati s hrano ali prehranskimi dopolnili. Poznamo 9 esencialnih aminoksilin od tega so 3 ravzejane aminokisline BCAA.

Zakaj uporabljati esencialne aminokisline?

Raziskave so pokazale da esencialne aminokisline:

 • Preprečujejo utrujenost mišic med treningom,
 • spodbujajo mišično rast,
 • BCAA so ključne za hitrejšo regeneracijo mišic po treningu.

 

Kdaj in kako uporabljati esencialne aminokisline?

En odmerek je 25g, katerega se zmeša z 500ml-750ml vode. Napitek lahko uporabljaš med treningom ali v različnih fazah dietiranja(npr. postenje)

*Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje: Izdelek shranjujte na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi ali toploti.

 

Za koga so primerne esencialne aminokisline?

Primerne so za vse, ki si želijo povečati vnos aminokislin, za boljšo gradnjo mišic. Primeren za športnike kot tudi za rekreativce.

 

Prednosti esencialni aminoksilin EAA od Reflexa

 • na odmerek vsebujejo 16g vseh 9 esencialnih aminokislin,
 • vsebujejo elektrolite, kar 60mg magnezija na odmerek,
 • dodan vitamin B,
 • dodan ekstrat črnega popra,
 • hitrejša absorpcija kot sirotkinih beljakovin.

 

Opozorilo

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

 

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Prehrambene informacije

EAA deklaracija Sestavine:

esencialne aminokisline (L-LEV-ClN, L-valin, L-lizin hidroklorid, L-fenilalanin, L-treonin, L-IZOLEV-ClN, L-histidin, L-metionin, L-triptofan), aminokisline z razvejano verigo ( L-LEV-ClN, L-IZOLEV-ClN, L-valin, emulgator (sončnični lecitin)), jabolčna kislina, aroma, maltodekstrin, L-tirozin, magnezijev citrat, sladila (acesulfam K, sukraloza, steviol glikozidi), natrijev klorid, Sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat), barvilo (karoteni), piperin (Bioperin®), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections