Fit preliv brez kalorij

5,29

Za sladkanje brez slabe vesti a brez kompromisov pri okusu. Fit preliv BREZ sladkorja. Idealno za palačinke, ovsene kaše, sladoled, jogurt in sadje.

 • na voljo v 4️⃣ različnih okusih,
 • manj kot 5️⃣ kcal na porcijo,
 • brez sladkorja, maščob in mleka
 • primerno za vegane in KETO dieto.
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance
 • Brez glutena
 • Brez laktoze

Opis

425ml / 28 odmerkov

Prelivi, ki jih lahko dodaš povsod.

Na palačinke, ovsene kaše, sladoled, jogurt, sadje …

Odličen okus a brez sladkorja. En odmerek vsebuje manj kot 5 kalorij.

 

 • na voljo v 4️⃣ različnih okusih,
 • manj kot 5️⃣ kcal na porcijo,
 • brez sladkorja, maščob in mleka
 • primerno za vegane in KETO dieto.

Uporaba: pred uporabo pretresi.

Shranjevanje: Shranjuj v hladnem in temnem prostoru, stran od neposredne svetlobe. Po odprtju porabi v roku štirih tednov.

Sestavine: Voda, sredstva za zgoščevanje (karboksi metil celuloza, ksantanska guma), aroma, barva (karamel E150D), kislina (mlečna kislina), sol, sladilo (sukraloza), konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat).

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

prehrambene-jagoda preliv

Sestavine:

Voda, sredstva za zgoščevanje (karboksi metil celuloza, ksantanska guma), aroma, barva (karamel E150D), kislina (mlečna kislina), sol, sladilo (sukraloza), konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat).

Mnenja strank

 1. Mitja (preverjena stranka)

  Super za čez palačinke! Dobr izpade na sladoledu, skupaj s Skyrom itd

  Fit preliv brez kalorijFit preliv brez kalorij

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne