Glukozamin kondroitin Reflex 90 kapsul

prehransko dopolnilo

  • Visoko kakovosten vir glukozamina
  • Dodan kondroitin iz nadzorovanega vira
  • Vsebuje 600mg glukozamin-kondroitina v posamezni kapsuli
  • Vsebuje 250mg kondroitin sulfata v posamezni kapsuli
  • Pomembna komponenta hrustanca v sklepih

16,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+

Opis

Glukozamin je pravzaprav naravna spojina, ki se nahaja v žilnatem tkivu z namenim blaženja sklepov. Mnogi ga poznamo tudi pod imenom hrustanec.

Reflex Glukozamin Kondroitin je prehranski dodatek, ki vsebuje glukozamin in sulfat kondroitina.

glukozamin kondroitin za sklepe

Oba sta prisotna v celicah hrustanca v človeškem telesu.

Telo proizvaja glukozamin kot amino sladkor v hrustancu, sulfat kondroitina

pa kot sestavljene ogljikove hidrate v hrustancu.

Glukozamin je naravno prisoten v ovoju lupinarjev- lupini, živalskih kosteh in kostnem mozgu. Je predhodnik glukozaminoglikanov, ki predstavljajo pomembno komponento hrustanca, ki se nahaja v sklepih.

Primeren je tako za moške kot ženske, ki so aktivni in iščejo dodatek za sklepe.

Priporočena uporaba:
Ena kapsula dnevno ob obroku.

Sestavine: Glukozamin sulfat 2KCL (iz rakcev), kondroitin sulfat (iz morskega hrustanca- vir ribe), sredstvo za povečanje prostornine:maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju:magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections