Glukozamin Kondroitin 90 kapsul

16,90

  • Visoko kakovosten vir glukozamina
  • Dodan kondroitin iz nadzorovanega vira
  • Vsebuje 600mg glukozamin-kondroitina v posamezni kapsuli
  • Vsebuje 250mg kondroitin sulfata v posamezni kapsuli
  • Pomembna komponenta hrustanca v sklepih
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Reflex Glukozamin Kondroitin je prehranski dodatek, ki vsebuje glukozamin in sulfat kondroitina. Oba sta prisotna v celicah hrustanca v človeškem telesu. Telo proizvaja glukozamin kot amino sladkor v hrustancu, sulfat kondroitina pa kot sestavljene ogljikove hidrate v hrustancu – ti pripomorejo k zadrževanju vode.

Glukozamin je naravno prisoten v ovoju lupinarjev- lupini, živalskih kosteh in kostnem mozgu. Je predhodnik glukozaminoglikanov, ki predstavljajo pomembno komponento hrustanca, ki se nahaja v sklepih.

Primeren je tako za moške kot ženske, ki so aktivni in iščejo dodatek, ki podpira zdravje sklepov.

Priporočena uporaba:

Ena kapsula dnevno ob obroku.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

glukozamin

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections