Glukozamin kondroitin Reflex (90 kapsul)

17,90

  • Visoko kakovosten vir glukozamina
  • Dodan kondroitin iz nadzorovanega vira
  • Vsebuje 600mg glukozamin-kondroitina v posamezni kapsuli
  • Vsebuje 250mg kondroitin sulfata v posamezni kapsuli
  • Pomembna komponenta hrustanca v sklepih

17,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Reflex Glukozamin Kondroitin je prehranski dodatek, ki vsebuje glukozamin in sulfat kondroitina. Oba sta prisotna v celicah hrustanca v človeškem telesu. Telo proizvaja glukozamin kot amino sladkor v hrustancu, sulfat kondroitina pa kot sestavljene ogljikove hidrate v hrustancu – ti pripomorejo k zadrževanju vode.

Glukozamin je naravno prisoten v ovoju lupinarjev- lupini, živalskih kosteh in kostnem mozgu. Je predhodnik glukozaminoglikanov, ki predstavljajo pomembno komponento hrustanca, ki se nahaja v sklepih.

Primeren je tako za moške kot ženske, ki so aktivni in iščejo dodatek, ki podpira zdravje sklepov.

Priporočena uporaba:
Ena kapsula dnevno ob obroku.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

glukozamin

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections