Himalajska sol 250g

2,79

Himalajska sol

 • ročno pridobljena
 • najčistejša sol
 • naravna sol
 • poln in bogat okus

 

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Himalajska sol 250g-drobno mleta

Himalajska sol je nastala pred več kot 250 milijoni let z izsušitvijo oceana, od katerega je ostala le sol. V milijonih let se je pod vplivom različnih dejavnikov morska sol spremenila v čiste kristale, ki jih danes ročno izkopavajo v rudnikih v Pakistanu, ob vznožju Himalaje. Po izkopu kristale ročno zdrobijo, operejo in nato posušijo, pri čemer ohranijo njihovo naravno čistost. Pri izkopavanju himalajske soli se nikoli ne uporabljajo stroji in druga mehanizacija.

Himalajsko sol prepoznamo po značilni nežno rožnati barvi, pravimo pa ji tudi »belo zlato«, saj se je nekoč uporabljala kot plačilno sredstvo.

Himalajsko sol lahko uporabite v kuhinji kot dodatek jedem, lahko pa jo dodate v solno kopel ali uporabite pri inhalacijah in pilingih.

 • ročno pridobljena
 • najčistejša sol
 • naravna sol
 • poln in bogat okus

Sestavine: 100% himalajska sol-drobno mleta

Poreklo: Himalaja (Pakistan)

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek

Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.

Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

na 1,5g
Energijska vrednost0 kcal / 0 kJ
Maščobe0 g
od tega nasičene maščobe0 g
Ogljikovi hidrati0 g
od tega sladkorji0 g
Prehranske vlaknine0 g
Beljakovine0 g
Sol380 mg
 

Mnenja strank

 1. Tadej Ferjančič (preverjena stranka)

  (0) (0)
 2. Urška (preverjena stranka)

  Top kvaliteta.

  Himalajska sol 250gHimalajska sol 250g

  (0) (0)
 3. Katja Cestnik (preverjena stranka)

  (0) (0)
 4. Darija Zalascek (preverjena stranka)

  (0) (0)