I drive GDA 120 kapsul (dvojno pakiranje)

71,90

Neverjeteno učinkovit izdelek za preoblikovanje telesa

 • poveča absorbcijo intramuskularnim OH,
 • poveča absorbcijo aminokislinam,
 • poveča absorbcijo kreatinu.
 • Za vrhunsko regeneracijo ter rast mišične mase,
 • za zmanjšano kopičenje maščobe.

71,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti pred spanjem
 • Zaužiti kadarkoli
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena

Opis

I DRIVE je neverjetno učinkovita kombinacija naravnih sestavin, ki izboljša shranjevanje zaužitih hranil na mesta kamor si želimo. To je v mišice namesto v maščobo.

Problem pri izgradnji mišične mase je ravno v tem, da moramo zaužiti kalorijski presežek in ta se velikokrat, zaradi slabše občutljivosti na inzulin, namesto v mišice kopiči v maščobi. I-DRIVE izboljša občutljivost na inzulin in to pomeni več hrane v mišice.

I DRIVE GDA je sredstvo za učinkovito distribucijo glukoze, ki je namenjeno izboljšanju učinkov inzulina v telesu. Telesu pomaga optimalno shranjevati glukozo, ki jo prenaša kot glikogen (GDA) v mišice, namesto da bi jo shranil kot maščobo, kar ustvari učinkovito črpalko za kopičenje glikogena v mišice in posledično izboljša rast mišic in zmanjša kopičenje maščob. Učinkovit je tudi pri izboljšanju regulacije sladkorja katero si želimo vsi na naraven način.

I DRIVE uporaba:

 • 120 kapsul/ 120g/ 60 odmerkov
 • 2 kapsuli pred oborkom.

KLJUČNE PREDNOSTI I DRIVE:

 • Podpora za bolj učinkovito absorbcijo vseh mikro in makro hranil v celice. Testirano za športnike.

PREDLAGANA UPORABA I DRIVE

Za najboljše rezultate vzemite 1 odmerek I Drive, 20 minut pred vsakim obrokom z ogljikovimi hidrati ali pred vadbami v kolikor uporabljate izdelek z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov, še posebej učinkovit pa je po vadbi v kombinaciji s katerim izdelkim z visoko vsebnostjo hranil OH ali OH z ostalimi hranili. (https://www.vitja.si/izdelek/carb-x-1-2kg) med vadbo ali izdelek na osnovi obnovitve (https://www.vitja.si/izdelek/critical-mass-6kg). Zelo učinkovito deluje z izdelkom kot je CRITICAL MASS, ki vsebuje ogromno sestavin za povečanje mišične mase, saj I-DRIVE kot je omenjeno izboljša in poveča absorbcijo hranil v mišice. Z I-DRIVE boste lažje in hitreje pridobivali na mišični masi in bolj učinkovito izgubljali maščobo. Vrhunska kombinacija za vse športnike in rekreativce.

Testirano za profesionalne športnike:

Vsaka serija I Drive se testira na prepovedane snovi v okviru nadzorovanega programa. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

Opozorilo:

Ne kombinirajte I Drive z zdravili, ki se izdajajo na recept, ali z zdravili za odstranjevanje glukoze. Pred uporabo tega zdravila se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali če dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-e) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O znamki Applied nutrition

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

 • Velikost serviranja: 1 kapsula Vsebnost odmerkov: 120

 • Krom (kot krom pikolinat): 500mcg Berberine: 200 mg Mešanica Insudrive: 500 mg - Izvleček listov Gymnema Sylvestre (ki vsebuje 75% Gymnemic kisline), Na (natrijev) -R-alfa lipoična kislina. Glyco Load Blend: 700 mg - ekstrakt hrenovke (Mormordica) (vsebuje 10% grenčice), 20; 1 cimetov izvleček lubja (Cinnamomum Cassia), ekstrakt opuljo, izvleček puhuljice (vsebuje 20% hidroksileucina), izvleček listov Banaba (std. Min 1% Corsolic Acid), himalajska roza sol. BioPerine Complex: 15 mg - Bioperine ekstrakt črnega popra (95% Piperine), izvleček korenine ingverja (vsebuje 5% gingerola). Vitamin C (kot askorbinska kislina): 200 mg Vitamin D3 (kot holekalciferol): 170 ie Vitamin B6 (kot piridoksin hidroklorid): 4 mg Baker (kot citrat): 2 mg

 • Druge sestavine i drive: rastlinska ovojnica kapsule: hidroksipropil metilceluloza, sredstva proti strjevanju: zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Mnenja strank

 1. Jan (preverjena stranka)

  (0) (0)
 2. Martin J. (preverjena stranka)

  Z izdelkom sem izredno zadovoljen tako kot z vsemi njihovi izdelki.

  I drive GDA 120 kapsul (dvojno pakiranje)I drive GDA 120 kapsul (dvojno pakiranje)

  (0) (0)
 3. Jan (preverjena stranka)

  (0) (0)