Indulgence bar- proteinska čokolada Applied Nutrition

Tvoja proteinska sladica brez slabe vesti. Na voljo kar 4 okusi:

 • 🍫 mlečna čokolada-karamela
 • 🍫lešnik-karamela
 • 🍫birthday cake
 • 🍫bela čokolada s slano karamelo
 • 15g beljakovin/ malo sladkorja/ Lakto-vegi
 • Neverjetno dober okus
 • 15g beljakovin na 50g čokoladice
 • Sladek užitek brez slabe vesti

2,0022,40

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

Proteinska čokolada Indulgence bar – vaša proteinska sladica brez slabe vesti

15g beljakovin / malo sladkorja / brez laktoze / veganska

Proteinska čokoladica s čokoladno-karamelno hrustljavo vrhnjo plastjo, karamelni okus sredice in mlečni čokoladni preliv.

Ključne prednosti proteinske čokolade

 • Neverjetno dober okus
 • 15g beljakovin na 50g čokoladice
 • Sladek užitek brez slabe vesti

 

Proteinska čokolada Indulgence bar je na voljo v 4 različnih okusih:

 • mlečna čokolada-karamela
 • lešnik-karamela
 • birthday cake
 • bela čokolada s slano karamelo

 

Sestavine

🍫 Mlečna čokolada-karamela

Mlečna čokolada s sladili [sladilo (maltitol), kakavovo maslo, polno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), aromatična vanilija], sojin beljakovinski izolat, sladkor (maltitolov sirup), Izolat sojinih beljakovin, olje iz oljne ogrščice, kakavovo maslo, aromatiziranje, karamelna barva, sojin lecitin, sladilo (steviol glikozidi), sol.

🍫 Lešnik-karamela

Mlečna čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastni mlečni prah, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), aromatiziranje vanilije], sojini beljakovinski zrezki [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (maltitol, sirup) Sojin beljakovinski izolat, repično olje, kakavovo maslo, aroma, karamelna barva, sojin lecitin, sladilo (steviolni glikozidi), sol.

🍫 Birthday cake

Bela čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravni aromi vanilije], sojine beljakovine soje [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (Maltitol sirup), [Sojin beljakovinski izolat, izolat sirotkinih beljakovin (mleko)], repično olje, kakavovo maslo, sladkorna nitka (sladkorni sladkor (sladkor, škrob), koruzni škrob, ne hidrogenirana rastlinska maščoba (palma), voda, emulgator (repični lecitin), barve (Pesa, klorofil, paprika, lutein), glazura [sladkorna sredstva (Shellac, akacijev gumi) sladkor]), aromatiziranje, barva (pesa rdeča), sojin lecitin, sol, sladila (steviol glikozidi).

🍫 Slani karamel z belo čokolado

Bela čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravni aromi vanilije], sojine beljakovine soje [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (Maltitol sirup), [Sojin beljakovinski izolat, izolat sirotkinih beljakovin (mleko)], repično olje, kakavovo maslo, aromatiziranje, sol, barva (barva naravne karamele), sojin lecitin, sladilo (steviol glikozidi).

Vsebnost poliola nad 10 g na 100 g: Prekomerna poraba ima lahko odvajalni učinek.

 

Proteinske čokoladice so hiter in enostaven obrok za vsako fizično aktivno osebo. Odličnega okusa, polni beljakovin in poslastica v kateri lahko uživate, če se vam mudi ali ne morete pripraviti pravega obroka.

 

INFORMACIJE O ALLERGENIH

Alergeni, vključno z žitaricami, ki vsebujejo gluten, so označeni v zgornji deklaraciji sestavin. Spodaj si oglejte Informacije o hrani za alergene.

Ta izdelek vsebuje: mleko, sojo. Ta izdelek lahko vsebuje: gluten, orehe.

 

Primerno za vegetarijance in vegane. Brez laktoze.

Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 9 reviews
 1. ni mi bil všeč okus

  (0) (0)
 2. /

  (0) (0)
 3. Zelo oksune.

  (0) (0)
 4. Odličen okus

  (0) (0)
 5. Odlicnega okusa in tudi zelo zdrave

  (0) (0)