Akcija!

Indulgence bar 50g (12 kom) 25% POPUSTA

22,43

Proteinska čokoladica s čokoladno-karamelno hrustljavo vrhnjo plastjo, karamelni okus sredice in mlečni čokoladni preliv. Proteinska sladica brez slabe vesti.

 • Neverjetno dober okus
 • 15g beljakovin na 50g čokoladice
 • Priročno pakiranje
 • Sladek užitek brez slabe vesti
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

15g beljakovin/ malo sladkorja/ Lakto-vegi

Indulgence bar vaša proteinska sladica brez slabe vesti

Proteinska čokoladica s čokoladno-karamelno hrustljavo vrhnjo plastjo, karamelni okus sredice in mlečni čokoladni preliv.

Ključne prednosti:

 • Neverjetno dober okus
 • 15g beljakovin na 50g čokoladice
 • Priročno pakiranje
 • Sladek užitek brez slabe vesti

Prehranske lastnosti Indulgence bar-proteinske čokoladice:


na (100 g)
na (50 g) Bar
Energy1672 kJ / 400 kcal836 kJ / 200 kcal
Fat18.44 g9.22 g
of which Saturates11.29 g5.64 g
Carbohydrates35.01 g17.50 g
of which Sugars3.96 g1.98 g
of which Polyols14.44 g7.22 g
Fibre0.10 g0.05 g
Protein30.36 g15.18 g
Sodium0.27 g0.14 g
Salt0.68 g0.34 g

*Navedene informacije temeljijo na izračunanih vrednostih iz specifikacij sestavin.

Indulgence bar-proteinske čokoladice so na voljo v štirih različnih okusih:

 • mlečna čokolada-karamela
 • lešnik-karamela
 • birthday cake
 • bela čokolada s slano karamelo

Sestavine:

Mlečna čokolada-karamela

Mlečna čokolada s sladili [sladilo (maltitol), kakavovo maslo, polno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), aromatična vanilija], sojin beljakovinski izolat, sladkor (maltitolov sirup), Izolat sojinih beljakovin, olje iz oljne ogrščice, kakavovo maslo, aromatiziranje, karamelna barva, sojin lecitin, sladilo (steviol glikozidi), sol.

Lešnik-karamela


Mlečna čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastni mlečni prah, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), aromatiziranje vanilije], sojini beljakovinski zrezki [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (maltitol, sirup) Sojin beljakovinski izolat, repično olje, kakavovo maslo, aroma, karamelna barva, sojin lecitin, sladilo (steviolni glikozidi), sol.

Birthday cake
 
Bela čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravni aromi vanilije], sojine beljakovine soje [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (Maltitol sirup), [Sojin beljakovinski izolat, izolat sirotkinih beljakovin (mleko)], repično olje, kakavovo maslo, sladkorna nitka (sladkorni sladkor (sladkor, škrob), koruzni škrob, ne hidrogenirana rastlinska maščoba (palma), voda, emulgator (repični lecitin), barve (Pesa, klorofil, paprika, lutein), glazura [sladkorna sredstva (Shellac, akacijev gumi) sladkor]), aromatiziranje, barva (pesa rdeča), sojin lecitin, sol, sladila (steviol glikozidi).

Slani karamel z belo čokolado

Bela čokolada s sladili [sladilo (Maltitol), kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravni aromi vanilije], sojine beljakovine soje [sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol], sladilo (Maltitol sirup), [Sojin beljakovinski izolat, izolat sirotkinih beljakovin (mleko)], repično olje, kakavovo maslo, aromatiziranje, sol, barva (barva naravne karamele), sojin lecitin, sladilo (steviol glikozidi).
 

Vsebnost poliola nad 10 g na 100 g: Prekomerna poraba ima lahko odvajalni učinek.

Proteinske čokoladice so hiter in enostaven obrok za vsako fizično aktivno osebo. Odličnega okusa, polni beljakovin in poslastica v kateri lahko uživate, če se vam mudi ali ne morete pripraviti pravega obroka.

INFORMACIJE O ALLERGENIH: Alergeni, vključno z žitaricami, ki vsebujejo gluten, so označeni v zgornji deklaraciji sestavin. Spodaj si oglejte Informacije o hrani za alergene.

Ta izdelek vsebuje: mleko, sojo. Ta izdelek lahko vsebuje: gluten, orehe.

Primerno za vegetarijance (Lakto Ovo Vegetarijanci).

Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

 •  

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke ⤵️

Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections