Iso xp 100% izolat

69,90

VSEBNOST BELJAKOVIN nad 90%

 • 0 g sladkorja (na 25 g serviranja)
 • 0 g ogljikovih hidratov (na 25 g serviranja)
 • 0g laktoze (na 25 g serviranja)
 • 0g soje
 • 0g maščobe (na 25 g serviranja)
 • Brez glutena, enostavno mešanje
 • 23,4 g beljakovin (na 25 g serviranja)
 • Sirotka, proizvedena iz krav hranjene izključno s pašno rejo
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Evropska pašna reja
 • Brez glutena
 • Brez soje
 • Brez laktoze

Opis

Iso xp je visoko beljakovinski dodatek in daleč najčistejši in najkakovostnejši beljakovinski izolat iz sirotke.

ISO-XP je 100% izolat, kar pomeni, da ima najvišjo biološko vrednost (naše telo ga najbolj učinkovito izkoristi), ima najvišjo vsebnost beljakovin (90+%), je praktično popolnoma brez ogljikovih hidratov, sladkorjev, maščob in laktoza, kar ga naredi superiornega v primerjavi z vsemi oblikami beljakovinskih napitkov. Idealen je za kombiniranje pri prehrani pri tistih, ki želijo povečati vnos beljakovin brez dodatnih kalorij iz drugih makrohranil. Torej ob dietiranju in povečanju mišične mase. Dejansko je “top of the top”

ISO XP je visoko beljakovinski dodatek brez sladkorja in daleč najčistejšim in najkakovostnejšim sirotkinim beljakovinskim izolatom, ki je na voljo. V bistvu ni nobene druge beljakovine, ki bi presegla raven kliničnih beljakovin na 100 g razmerja – z 23,4 g beljakovin na 25 g serviranja in višjo bioliško vrednostjo. ISO-XP je narejen iz zelo sveže EU, sladke mlečne sirotke, ki je izolirana in nato posušena z razprševanjem. ISO-XP nima dodane SOJE in namesto tega uporablja emulgator sončnični lecitin.

Vsi naši izolati:

ISO XP je idealen za vsakogar, ki želi povečati dnevni vnos beljakovin brez dodatnih maščob, ogljikovih hidratov ali sladkorjev. ISO XP je treba mešati z vodo ali posnetim mlekom za enostavno mešanje in odličen okus.

ISO XP izolat:

 • Pakiranje 2kg, 80 odmerkov.

Ključne prednosti ISO XP izolata:

 • 0 g sladkorja (na 25 g serviranja)
 • 0 g ogljikovih hidratov (na 25 g serviranja)
 • 0g laktoze (na 25 g serviranja)
 • 0g soje
 • 0g maščobe (na 25 g serviranja)
 • Brez glutena
 • 23,4 g beljakovin (na 25 g serviranja)
 • Enostavno mešanje
 • Sirotka, proizvedena iz krav hranjene izključno s pašno rejo
 • Halal certificirani izdelek

 

Sestavine z dodanimi okusi:
100% izolat beljakovin iz sirotke (emulgiran s sončničnim lecitinom) (mleko), naravna aroma, naravno barvilo, sladilo (sukraloza).

Opozorilo:
Pred uporabo tega zdravila se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali če dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-e) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike:

Vsaka serija tega izdelka se testira na prepovedane snovi v okviru nadzorovanega programa. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

GMP
Ta izdelek je bil izdelan v obratu GMP pod strogim nadzorom kakovosti, ki zagotavlja dosledno visoko kakovost, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet (MA) ali specifikaciji proizvoda.

Priporočena uporaba:

Zmešajte 1 merico (približno 25 g) z 200 ml vode ali posnetega mleka.

Uporabite 1-3 odmerke dnevno, odvisno od potreb po beljakovinah.

ISO-XP se hitro absorbira, zato je optimalen čas uporabe, kadar želite dodatne beljakovine. To je lahko takoj po prebujanju pred zajtrkom in takoj po vadbi. Po treningu mnogi športniki vzamejo dvakratni odmerek (50 g), saj lahko takrat telo procesira večjo količino beljakovin v izčrpanem stanju.

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

(Informacije o hranilni vrednosti temeljijo na neučinkoviti različici, pri izbiri alternativne arome pa se lahko hranilne vrednosti razlikujejo za 5%).na (100 g) na (25 g) Energija 1506 kJ 377 kJ 355 kcal 89 kcal Maščobe 0,9 g 0,2 g od tega so bile nasičene 0,04 g 0,01 g Ogljikovi hidrati 0,368 g 0,092 g od tega sladkorji 0,368 g 0,092 g Vlakno 0 g 0 g Beljakovine (suha podlaga) 97 g 24 g Sol 0 g 0 g BCAAs 21,25 g 5,3 gSestavine ISO XP izolata brez okusa: Izolat sirotkinega proteina (97%) (mleko). 

Mnenja strank

 1. Martin J. (preverjena stranka)

  Idealen in zelo okuswn obrok takoj po treningu, ki poskrbi za regeneracijo.

  Iso xp 100% izolatIso xp 100% izolat

  Je bila ta ocena za vas koristna?
 2. Martin J. (preverjena stranka)

  Osebno najboljši izolat 🙂

  Iso xp 100% izolatIso xp 100% izolat

  Je bila ta ocena za vas koristna?
 3. Martin (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
 4. Luka Blažič Situla (preverjena stranka)

  Reflexov mi je nekoliko bolj všeč.

  Iso xp 100% izolatIso xp 100% izolat

  Je bila ta ocena za vas koristna?