Akcija!

Jug-bidon 2,5L

4,90

 • 2,5l prostornine
 •  brez BPA/PETG 
 • Preprečuje puščaje

 

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

Bidon ali GYM JUG 2,5l

Zagotovite si optimalno hidracijo skozi ves dan z Applied Nutrition 2,5 l bidonom/ za vodo. Tako boste vedno vedeli koliko ste spili in lažje dosegli stopnji hidracije, ki jo želite.

Ključne prednosti:

 • Jug 2,5l prostornine
 •  brez BPA/PETG 
 • Preprečuje puščaje

Zagotovite optimalno hidracijo skozi ves dan z 2,5 litrskim vrčem/bidonom Applied Nutrition. Hidracija igra ključno vlogo pri optimalnem delovanju, zato je to idealen in priročen način, s katerim boste zadovoljili svoje potrebe po vodi. Bidonje lahek in vsestranski, zato ga lahko imate s seboj čez dan, na potovanjih, v pisarni ali ob treningu v telovadnici.

Bidon ima plastično navojno zaporko s plastičnim notranjim navojem, ki preprečuje puščanje, in ima ločen dostopni jeziček za pitje, ki preprečuje nevšečnost odstranjevanja pokrovčka, kar preprečuje izgubo pokrov. Ima tudi plastični ročaj na strani, ki ga držite med pitjem, velik izliv pa pomeni, da je pitje hitro in enostavno.

Plastika, ki se uporablja v steklenici PETG / BPA Free. Gre za trden in prožen dizajn.

Upoštevajte, da bidon ni primeren za vroče tekočine, kar pomeni da ni primeren za pomivalni stroj.

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Rok Špandl (preverjena stranka)

  Odlična vzdržljivost bidona.

  Jug-bidon 2,5LJug-bidon 2,5L

  (1) (0)
 2. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)