Kofein- Applied Nutrition (90 kapsul)

15,90

Kofein v kapsulah 90 odmerkov Applied nutrition 100mg

  • 100mg čistega kofeina na kapsulo
  • hitro sproščanje energije
  • močan stimulans  na CŽS (centralni živčni sistem)
  • poveča energijo
  • zmanjša občutek energije
  • rastlinske kapsule

 

 

15,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti pred treningom
  • Zaužiti med treningom
  • Primerno za vegane
  • Primerno za vegetarijance

Opis

Kofein 100mg v kapsulah Applied Nutrition

Kofein v kapsulah je noz izdelek, ki ga Applied Nutrition predstavlja  pod svojo kategrijo Vzdržljivosti -velocity.

Gre za 100mg čiste kofeinske kapsule, ki poskrbijo za instanten dvig energije.

Kofein namreč dokazano povečuje budnost, izboljšuje koncentracijo in povečuje vzdržljivost, zaradi česar je popoln partner pri treningu. Uporabljajo ga tako rekreativci, kot tudi plavalci, kolesarji, atleti, nogometaši in ostali športniki.

Hitro delujoče kapsule, ki predstavljajo močan stimulans na CŽS (centralni živčni sistem).

Vsebnost: 90 odmerkov

Uporaba: Zaužij eno kapsulo 1-2 krat na dan. V roku ene ure ne vzemi več kot eno kapsulo in ne prekorači odmerka 2 kapsul v manj kot 24 urah.

Sestavine: Sredstvo za povečanje prostornine (dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), brezvodni kofein, HPMC (vegetarijanska lupina kapsul)

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Hranite v suhem in temnem prostoru.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

Kofein v kapsulah je prehransko dopolnilo.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Prehrambene informacije

Odmerek: 1 kapsula Vsebnost: 90 kapsul Sestavine: brezvodni kofein  100mg na kapsulo

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections