Kofein- Applied Nutrition 90 kapsul

Kofein v kapsulah 90 odmerkov Applied nutrition 100mg – prehransko dopolnilo

  • 100mg čistega kofeina na kapsulo
  • rastlinske kapsule

 

 

14,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
  • Zaužiti pred treningom
  • Zaužiti med treningom
  • Primerno za vegane
  • Primerno za vegetarijance

Opis

Kofein 100mg v kapsulah Applied Nutrition

Gre za 100mg čiste kofeinske kapsule, ki poskrbijo za instanten dvig energije.

Hitro delujoče kapsule.

Vsebnost: 90 odmerkov

Uporaba: Zaužij eno kapsulo 1-2 krat na dan. V roku ene ure ne vzemi več kot eno kapsulo in ne prekorači odmerka 2 kapsul v manj kot 24 urah.

Sestavine: Sredstvo za povečanje prostornine (dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), brezvodni kofein, HPMC (vegetarijanska lupina kapsul)

Opozorilo:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hranite v suhem in temnem prostoru.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

Kofein v kapsulah je prehransko dopolnilo.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Prehrambene informacije

Odmerek: 1 kapsula Vsebnost: 90 kapsul Sestavine: brezvodni kofein  100mg na kapsulo

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections