Kovinski šejker Applied nutrition 750ml

Kovinski šejker Applied Nutrition v modri barvi.

 • iz nerjavečega jekla
 • volumen 750 ml
 • močan in prenese dolgotrajno uporabo
 • odlična laternativa plastičnim šejkerjem
 • enostavno mešanje in uporaba kjerkoli

9,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Kovinski šejker Applied Nutrition prostornine 750 ml

Nov Applied Nutrition kovinski šejker iz nerjavečega jekla. Močan in zanesljiv kovinski šejker  za vaše beljakovinske napitke, ki lahko prenesejo dolgotrajno uporabo. Odlična alternativa plastičnemu šejkerju.

Vrhunski kovinski šejker iz nerjavečega jekla

Kovinski šejker iz nerjavečega jekla Applied Nutrition je trden in trpežen. Njegov volumen znaša 750 ml, ima trden pokrov za odpiranje, ki pomaga preprečevati uhajanje v vrečki v telovadnici.

Uporaben kovinski šejker iz nerjavečega jekla Applied nutrition je primeren samo za hladne pijače. Prosimo, da ga ne uporabljate z vročimi napitki.

Kovinski šejker NI primeren za pranje v pomivalnem stroju zaradi visokih temperatur. Priporočamo ročno umivanje.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 37 reviews
 1. Super, ker je dovolj velik in ni plastičen.

  (0) (0)
 2. Slabo tesni pokrovček.

  (0) (0)
 3. OK

  (0) (0)
 4. Zelo dobr

  (0) (0)
 5. Super

  (0) (0)