Kovinski šejker Applied nutrition 750ml

9,90

Kovinski šejker Applied Nutrition v modri barvi.

 • iz nerjavečega jekla
 • volumen 750 ml
 • močan in prenese dolgotrajno uporabo
 • odlična laternativa plastičnim šejkerjem
 • enostavno mešanje in uporaba kjerkoli
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

Kovinski šejker Applied Nutrition prostornine 750 ml

Nov Applied Nutrition kovinski šejker iz nerjavečega jekla. Močan in zanesljiv kovinski šejker  za vaše beljakovinske napitke, ki lahko prenesejo dolgotrajno uporabo. Odlična alternativa vašemu plastičnemu šejkerju.

Vrhunski kovinski šejker iz nerjavečega jekla

Kovinski šejker iz nerjavečega jekla Applied Nutrition je trden in trpežen. Njegov volumen znaša 750 ml, ima trden pokrov za odpiranje, ki pomaga preprečevati uhajanje v vrečki v telovadnici.

Uporaben kovinski šejker iz nerjavečega jekla Applied nutrition je primeren samo za hladne pijače. Prosimo, da ga ne uporabljate z vročimi napitki.

Kovinski šejker NI primeren za pranje v pomivalnem stroju zaradi visokih temperatur. Priporočamo ročno umivanje.

Ostali izdelki blagovne znamke Applied  Nutrition:

Blagovna znamka Applied Nutrition-BT brežične slušalke
Brezžične stereo Bluetooth slušalke z zaščitno torbico za polnjenje. Uživajte v svoji glasbi povsod s funkcijo HD klicev. Z enim dotikom preklopite pesmi in sprejmite / končajte klice.

Slušalke so kompatibilne z iOS in Android napravami

Model:i7mini TWS

Frekvenca 2.40GHZ

Input: DC5V

Razdalja dosega:12M

Čas igranja:-2-3 ure

Čas polnjenja: 1-2 uri

Čas v standby: 100ur

Slušalke lahko odlično kombinirate k brisači, šejkerjem in jugu.Slušalke so bele barve.

Slušalke so zapakirane v lično škatlo in so primerne tudi za darilo.

Brisača z logotipom Applied Nutrition

Uporabite jo lahko  doma, na  fitnesu ali  plaži. Iz čistega bombaža, za odlično vpijanje. Brisača je značilne modre barve, kakršno vsbujejo vsi izdelki Applied Nutrition. Kovinski šejker v beli barvi, odlično paše zraven.

*brisača je narejena v EU

Mere:  brisača 41cm X 100cm

Applied Nutrition brisača se bo odlično podala k BT slušalkam, šejkerju in jugu. Brisača je izredno vpojna in mehka.

Šejker-moder

Šejker Applied Nutrition je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, kot je Critical Whey ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo. Naš shaker ima kapaciteto 700 ml z blagovno znamko Applied Nutrition in edinstvenim modrim vrhom. Opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Konstrukcija šejkerja je preprosta in ergonomska, lahka zasnova pa je idealna za nošenje v telovadni torbi. Pokrov ima velik izliv, ki omogoča enostavno in hitro porabo mešanega izdelka.

Šejker izdeluje vodilni svetovni proizvajalec Buchsteiner s sedežem v Nemčiji. To je originalni mešalnik MixMaster, zato je izdelek visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj. Šejker Applied Nutrition je kot nalašč za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 700 ml v korakih po 100 ml za natančnost. OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ob odprtju.

Šejker 3v1

700-mililitrski šejker  blagovne znamke Applied Nutrition. Šejker  je opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Obenem ima prostor za skladiščenje kapsul ali proteinskega praška na dnu.

 • 100% varen za pomivalni stroj
 • Izdelan v Nemčiji
 • Volumen 700ml
 • Ergonomska oblika

 

Jug 2,5l

 • 2,5l prostornine
 •  brez BPA/PETG
 • Preprečuje puščaje

Zagotovite optimalno hidracijo skozi ves dan z 2,5 litrskim vrčem/bidonom Applied Nutrition. Hidracija igra ključno vlogo pri optimalnem delovanju, zato je to idealen in priročen način, s katerim boste zadovoljili svoje potrebe po vodi. Bidon je lahek in vsestranski, zato ga lahko imate s seboj čez dan, na potovanjih, v pisarni ali ob treningu v telovadnici. Bidon ima plastično navojno zaporko s plastičnim notranjim navojem, ki preprečuje puščanje, in ima ločen dostopni jeziček za pitje, ki preprečuje nevšečnost odstranjevanja pokrovčka, kar preprečuje izgubo pokrov. Ima tudi plastični ročaj na strani, ki ga držite med pitjem, velik izliv pa pomeni, da je pitje hitro in enostavno. Zraven uporabite še kovinski šejker v beli ali črni barvi.

Plastika, ki se uporablja v steklenici PETG / BPA Free. Gre za trden in prožen dizajn. Upoštevajte, da bidon ni primeren za vroče tekočine.

O Applied Nutrition znamki

Nad Applied Nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied Nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  Navodila za uporabo niso bila popolna.

  Kovinski šejker Applied nutrition 750mlKovinski šejker Applied nutrition 750ml

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Gašper (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Urška (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 4. Alja (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 5. Patrick (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 6. Anonimno (preverjena stranka)

  Vredu šejker, razen zatesnitev bi lahko bila malo boljša

  Kovinski šejker Applied nutrition 750mlKovinski šejker Applied nutrition 750ml

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 7. Matjaž (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne