Akcija!

L-karnitin napitek z zelenim čajem 480ml

29,90 19,90

Applied Nutrition L-karnitin tekoči dodatek, ki vsebuje 50 mg ekstrakta zelenega čaja in 3000 mg L-karnitina na 15 ml v enem odmerku.

Z DODANIM VITAMINOM C

Ključne prednosti:

  • 3000mg L-karnitina na odmerek
  • Vsebuje 50mg ekstrakta zelenega čaja na odmerek
  • Esencialna amino kislina
  • Primerna za vegane

certifiedgmp

Počisti
Applied nutrition

Opis

480ml /32 odmerkov

Z DODANIM VITAMINOM C

Applied Nutrition L-karnitin tekoči dodatek, ki vsebuje 50 mg ekstrakta zelenega čaja in 3000 mg L-karnitina na 15 ml v enem odmerku.

Ključne prednosti:

  • 3000mg L-karnitina na odmerek
  • Vsebuje 50mg ekstrakta zelenega čaja na odmerek
  • Esencialna amino kislina
  • Primerna za vegane

100% naraven okus


Applied Nutrition L-karnitin tekoči dodatek, ki vsebuje 50 mg ekstrakta zelenega čaja in 3000 mg L-karnitina na 15 ml na obrok.
L-karnitin ima pomembno presnovno vlogo pri spodbujanju hujšanja, saj pomaga pri prenosu maščob v mitohondrije, kjer se porabljajo kot vir energije. Klinične raziskave so pokazale, da L-karnitin podpira športno zmogljivost in vzdržljivost. Z večjo odvisnostjo od maščobe za energijo telo zmanjša izločanje mišičnega glikogena. To lahko v kombinaciji z zmanjšanjem kopičenja mlečne kisline v mišicah podaljša vadbeno zmogljivost pred utrujenostjo.

Ekstrakt zelenega čaja velja za enega mošnejših naravnih spodbujevalcev izgorevanja maščob. Zeleni čaj povečuje termogenetični efekt, ki psopešuje presnovo maščob. Ne deluje samo samostojno, ampak odlično deluje tudi v kombinaciji s kofeinom, ki pomaga zavirati apetit.  Poleg učinka zmanjševanaj teže so znanstvene raziskave pokazale, da aktivne substance zelenega čaja brez dvoma ščitijo telo pred aterosklerozo, raznimi okužbami, vnetji, alergijami in potenju. Izdelek je še posebej priporočljiv za osebe z veliko prekomerno težo in osebe, nagnjene k debelosti.

Priporočena uporaba:

Pretresi pred uporabo. Dvakrat na dan popij žlico l karnitin mapitka(15ml).

Sestavine:

Deionizirana voda, L-karnitin, jabolčna kislina, ekstrakt zelenega čaja, naravno aromo, sladila (Acesulfam K, sukraloza), konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), naravna barva (ekstrakt pese), vitamin C (askorbinska kislina).

 

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehranske lastnosti:

Odmerek: ena žlica (15ml)

Vsebnost: 32 odmerkov


na odmerek(15 ml)
na(100 ml)
Calories 1.5 kcal 10 kcal
Total Fat 0 g 0 g
Total Carbohydrate 0 g 0 g
of which Sugars 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g Trace
L-Carnitine 3000 mg 20 g
Green Tea Extract 50 mg 333 mg
Vitamin C 100% RI* 660% RI*

Brand

Applied nutrition

APPLIED NUTRITION - Formulated by Experts, Trusted by Athletes.
Applied nutrition

Dodatne informacije

Okus

Zeleno jabolko, Fruit-burst, Pomaranča

Morda vam bo prav tako všeč…