Akcija!

Majica z logom Applied Nutrition

8,90 6,90

Majica z logom Applied je narejena iz visoko kakovostnega 100%  Ring Spun bombaža. Na voljo v temno modri barvi in velikostih od Medium  do XL velikosti. S svojim ekskluzivnim 1×1 rebrastim ovratnikom z elastanom, ki zagotavlja odlično zadrževanje oblike, je popolna klasična majica.

LASTNOSTI / STYLE & FIT
Natančen dvoslojni  1×1 rebrast ovratnik z elastanom
Izrez ob vratu.
Cevasta konstrukcija

Opis

Majica z logotipom Applied Nutrition

 

Majica z logom Applied je narejena iz visoko kakovostnega 100%  Ring Spun bombaža. Na voljo v temno modri barvi in velikostih od Medium  do XL velikosti. S svojim ekskluzivnim 1×1 rebrastim ovratnikom z elastanom, ki zagotavlja odlično zadrževanje oblike, je popolna klasična majica, ki jo lahko uporabiš za trening ali kar tako.

LASTNOSTI / STYLE & FIT
Natančen dvoslojni  1×1 rebrast ovratnik z elastanom
Izrez ob vratu.
Cevasta konstrukcija
Vse ostale izdelke blagovne znamke Applied Nutrition si lahko pogledaš tukaj:

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank