Akcija!

Malca na hitro

9,90

Še ena odlična ideja za hiter a hranljiv zajtrk ali malico.

  • hitro pripravljeno
  • primerno tudi za na pot ali delo
  • visoka vsebnost beljakovin
  • visoka vsebnost vlaknin
  • hranljivo in dobro
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti zjutraj

Opis

Če spadaš med ljubitelje namazov, si jih verjetno najraje privoščiš kar na žlico.

Tako so pravzaprav najboljši. Seveda pa jih lahko dodaš na svojo najljubšo bovlo ali uporabiš kot prilogo k mesu ali pri peki.

Chia semena so odličen vir vlaknin in bodo poskrbela, da bo tvoja prebava takšna kot mora biti. Dodaš si jih lahko kar v vodo ali jogurt, pripraviš pa si lahko tudi chia puding.

In kot pika na i, sladica na vrhu 3 žlic arašidovega namaza, odličen proteinski cookie. Piškot, ki vsebuje kar 20g beljakovin in NE vsebuje alkoholnih sladkorjev, zato ne bo nobenih težav z napihnjenostjo. Okus pa božanski.

No najbolje, da kar poskusiš.

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections