Milk thistle-Pegasti badelj 90 kapsul

14,90

Pegasti badelj

🍃Glavna lastnost Milk thistle-pegasti badelj je ta, da poviša raven GLUTATIONA, našega najbolj pomembnega antioksidanta, ki izboljša razstruplanje v jetrih, ter zmanjša njihovo zamaščenost.

🍃 Tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z občasnim pretiranim uživanjem hrane in pijače, kot so prebavne težave in razdražen želodec.

 • Odlična vrednost za vaš denar- 300mg na tableto
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegane
 • Brez glutena
 • Brez soje
 • Brez laktoze

Opis

prehransko dopolnilo

Milk thistle-pegasti badelj

je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z občasnim pretiranim uživanjem hrane in pijače, kot so prebavne težave in razdražen želodec. Njegova glavna lastnost je, da poviša raven GLUTATIONA, našega najbolj pomembnega antioksidanta, ki izboljša razstruplanje v jetrih, ter zmanjša njihovo zamaščenost.

90 tablet/ 90 odmerkov

Milk thistle-pegasti badelj (Silybum marianum) so v zdravilne namene uporabljali že v stari Grčiji in Rimu, in sicer pri zbadanju v rebrih, boleznih vranice, malariji, migreni, morski bolezni, krčnih žilah, prebavnih motnjah, žolčnih obolenjih, zlatenici, maščobni okvari jeter, toksičnih obolenjih jeter, kroničnih vnetjih in cirozi jeter. Raziskave so dokazale, da lahko silimarin vpliva na hitrejšo regeneracijo celic, izoliranih iz tkiva ledvic, katerih poškodbe so posledica uživanja analgetikov, citostatikov ali drugih zdravil in toksičnih snovi.

Milk thistle-pegasti badelj je torej ena najučinkovitejših zdravilnih rastlin, ki ščitijo naša jetra pred strupi, in sicer tudi pri zastrupitvah z gobami ali kemikalijami. Milk thistle-pegasti badelj pomaga tudi pri zdravljenju in preprečevanj nastajanja žolčnih kamnov. Deluje tako, da izboljša pretok žolča, s holesterolom nasičenega prebavnega soka, ki potuje od jeter skozi žolčnik v črevo, kjer sodeluje pri prebavljanju maščob. Uživanje pegastega badlja niža holesterol v krvi, saj silimarin vpliva predvsem na povečanje koncentracije HDL holesterola v krvi, zmanjša pa nivo LDL in skupnega holesterola v krvi.

Slovi kot učinkovito sredstvo za spodbujanje menstruacije in pomaga pri luskavici, saj omili vnetje in tako omeji bujno rast kožnih celic pri luskavici. 

Ključne prednosti:

 • Priljubljeno, učinkovito zeliščno zdravilo
 • Lajša prebavne težave in razdražen želodec
 • Odlična vrednost za vaš denar- 300mg na tableto

 

Priporočena uporaba (Milk thistle-Pegasti badelj):

Vzemite 1-2 tableti na dan skupaj s hrano.

Prehranske lastnosti:

Milk thistle-Pegasti badelj velja za tradicionalno zeliščno zdravilo. Zato se informacije o hranilni vrednosti ne uporabljajo.

Sestavine:

Vsaka filmsko obložena tableta (Milk thistle-Pegasti badelj) vsebuje 300 mg standardiziranega ekstrakta (v obliki suhega ekstrakta) iz plodov mlečnega čička (Silybum marianum (L.) Gaertner) (ekvivalent 7200 mg – 8100 mg plodov mlečnega čička), kar ustreza 174 mg silimarina, izračunano kot silibinin. Ekstrakcijsko topilo: aceton 95% v / v. BREZ: sladkorja, soli, kvasa, pšenice, soje, glutena in mlečnih izdelkov. Oblikovani brez uporabe umetnih konzervansov, okusov ali barv.

Opozorilo:

Pred uporabo Milk thistle-Pegasti badelj se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (Milk thistle-Pegasti badelj) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS
 

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Ta izdelek se uvršča med tradicionalna zeliščna zdravila. Zato  se podatki o prehranskih lastnostih ne uporabljajo.

Mnenja strank

 1. Anja G. (preverjena stranka)

  Poleg probiotikov še en odličen dodatek pri izgubi maščobic okoli trebuha in proti napihnjenosti – bomo pridno jemali naprej za še boljše rezultate. Priporočam naprej.

  Milk thistle-Pegasti badelj 90 kapsulMilk thistle-Pegasti badelj 90 kapsul

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. JOŽE R. (preverjena stranka)

  Nehalo me je zbadati v predelu žolčevodov.

  Milk thistle-Pegasti badelj 90 kapsulMilk thistle-Pegasti badelj 90 kapsul

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Jure P. (preverjena stranka)

  Jemljem ga prvič vendar sem prepričan da bodo rezultati več kot odlični.

  Milk thistle-Pegasti badelj 90 kapsulMilk thistle-Pegasti badelj 90 kapsul

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne