Milk thistle-Pegasti badelj 90 kapsul

Pegasti badelj – prehransko dopolnilo

🍃Glavna lastnost Milk thistle-pegasti badelj je ta, da poviša raven GLUTATIONA, našega najbolj pomembnega antioksidanta.

🍃 Tradicionalno dopolnilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z občasnim pretiranim uživanjem hrane in pijače.

 • Odlična vrednost za vaš denar- 300mg na tableto

14,90

AKCIJA TRAJA ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Milk thistle-pegasti badelj

je tradicionalno rastlinskega izvora in se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z občasnim pretiranim uživanjem hrane in pijače, kot so prebavne težave in razdražen želodec. Njegova glavna lastnost je, da poviša raven GLUTATIONA, našega najbolj pomembnega antioksidanta.

90 tablet/ 90 odmerkov

Milk thistle-pegasti badelj (Silybum marianum) so v zdravilne namene uporabljali že v stari Grčiji in Rimu, in sicer pri zbadanju v rebrih, boleznih vranice, malariji, migreni, morski bolezni, krčnih žilah, prebavnih motnjah, žolčnih obolenjih, zlatenici, maščobni okvari jeter, toksičnih obolenjih jeter, kroničnih vnetjih in cirozi jeter. 

Milk thistle-pegasti badelj je torej ena najučinkovitejših  rastlin, ki ščitijo naša jetra pred strupi. Deluje tako, da izboljša pretok žolča, s holesterolom nasičenega prebavnega soka, ki potuje od jeter skozi žolčnik v črevo, kjer sodeluje pri prebavljanju maščob.

 

Ključne prednosti:

 • Priljubljeno, učinkovito zeliščno zdravilo
 • Lajša prebavne težave in razdražen želodec
 • Odlična vrednost za vaš denar- 300mg na tableto

 

Priporočena uporaba (Milk thistle-Pegasti badelj):

Vzemite 1-2 tableti na dan skupaj s hrano.

Prehranske lastnosti:

Milk thistle-Pegasti badelj velja za tradicionalno zeliščno zdravilo. Zato se informacije o hranilni vrednosti ne uporabljajo.

Sestavine:

Vsaka filmsko obložena tableta (Milk thistle-Pegasti badelj) vsebuje 300 mg standardiziranega ekstrakta (v obliki suhega ekstrakta) iz plodov mlečnega čička (Silybum marianum (L.) Gaertner) (ekvivalent 7200 mg – 8100 mg plodov mlečnega čička), kar ustreza 174 mg silimarina, izračunano kot silibinin. Ekstrakcijsko topilo: aceton 95% v / v. BREZ: sladkorja, soli, kvasa, pšenice, soje, glutena in mlečnih izdelkov. Oblikovani brez uporabe umetnih konzervansov, okusov ali barv.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (Milk thistle-Pegasti badelj) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS
 

Prehrambene informacije

Ta izdelek se uvršča med tradicionalna zeliščna zdravila. Zato  se podatki o prehranskih lastnostih ne uporabljajo.

Mnenja strank

1-3 od 3 mnenja
 1. Poleg probiotikov še en odličen dodatek pri izgubi maščobic okoli trebuha in proti napihnjenosti – bomo pridno jemali naprej za še boljše rezultate. Priporočam naprej.

  (0) (0)
 2. Nehalo me je zbadati v predelu žolčevodov.

  (0) (0)
 3. Jemljem ga prvič vendar sem prepričan da bodo rezultati več kot odlični.

  (0) (0)