MSM – mineral lepote v prahu 200g

7,99

🌸  MSM – mineral lepote v prahu

 • brez kalorij in sladkorja
 • uporabljen kot dodatek k prehrani
 • dodatek k naravni domači kozmetiki
 • žveplo je pomemben mineral v človeškem telesu

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

MSM – mineral lepote 200g

MSM ali organska oblika žvepla, znana tudi pod imenom “mineral lepote”

MSM je prehranska oblika naravnega žvepla, ki je pomembna sestavina pri tvorbi kolagena, elastina, hrustanca in keratina. Skrbi za prožnost, moč in krepitev mišic, kosti, sklepov in notranjih membran.

Še posebej pa krepi lase, kožo in nohte. Zadostne količine žvepla v telesu pomagajo do bleščeče polti, sijoče kože in mineraliziranih las. Žveplo pogosto imenujejo tudi »mineral lepote«. Po raziskavah sodeč pa je pri večini prisotno pomanjkanje žvepla v telesu, ki narašča s starostjo.

MSM pomaga  tudi pri razstrupljanju in obnovi vezivnega tkiva (tetive, hrustanci, koža)

Zakaj uživati žveplo?

Ker sodi žveplo med esencialne elemente in ga moramo v telo vnesti s prehrano. Čeprav ga v manjših količinah najdemo v sadju, zelenjavi in žitih, ga ti pogosto vsebujejo premalo, da bi zadostili potrebam telesa po žveplu. Z uživanjem MSM v obliki prehranskega dodatka poskrbimo za zanesljiv in še vedno popolnoma naraven vir, hkrati pa okrepimo imunski sistem, zdravje las in kože, spodbudimo rast las in podpremo jetra.

MSM pomaga pri obnavljanju, zdravljenju in prožnosti celic, saj jih naredi bolj prepustne in s tem dovoli, da hranljive snovi in voda lažje prehajajo v celice. Z večjo prepustnostjo celic pa se strupi in odpadne snovi lažje izločajo.

Kako uživati MSM?

MSM lahko zmešamo v vodo, bolj priporočljivo pa je da si ga dodamo v pomarančni ali kakšen drug sok.Namreč MSM je dobro uživati v kombinaciji z vitaminom C, ki ga vsebujejo pomaranče oz. sadje, saj se tako absorpcija MSM-ja poveča.

Priporočena uporaba: 1-2 čajni žlički MSM-ja

Sestavine: MSM- metil sulfonil metan v prahu

Poreklo: Kitajska pod nadzorom podjetja iz VB

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek

Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.

Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Sestavine: MSM-metil sulfonil metan v prahu

Mnenja strank

 1. Rok J. (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne