Akcija!

Nootropic power-napredna kognitivna podpora-BRAIN FUEL 60kapsul

45,90 39,90

Nootropic Power je bil ustvarjen s pomočjo najbolj popularnih sestavin za nastanek napredne kognitivne podpore za naše možgane. Izboljša mentalni fokus, jasnost, zbranost in daljšo koncentracijo.

 • Superiorna oblika holina je odličen prekurzor za tvorbo acetilholina
 • Izboljšana koncentracija
 • Izboljšan nadzor nad mišičnimi kontrakcijami
 • Izboljšan spomin
 • Večja zbranost in mentalni fokus

certifiedgmp

 

Šifra: nootropic Kategorije: , ,
Applied nutrition

Opis

Nootropic power– napredna kognitivna podpora, lahko ga imenujemo tudi gorivo za možgane

Superiorna oblika holina je odličen prekurzor za tvorbo acetilholina, živčnega prenašalca, ključnega pomena za dobro koncentracijo, nadzor nad mišičnimi kontrakcijami in splošno zbranostjo ter spominom.

Nootropic power vsebuje 600mg kombiniranih oblik holina, alpha gpc, ginko bilobo,  Astragin, Lkarnitin, L-teanin, vitamina B6 in B12. Z Alpha GPC so bile narejene številne raziskave raziskave v preteklih desetletjih in se zelo učinkovito uporablja tudi v medicini. Odličen je v kombinaciji z Acetyl-l-carnitinom.

60 kapsul | 50g | 30 odmerkov

Nootropic Power je bil oblikovan z uporabo najbolj priljubljenih sestavin, da bi zagotovili napreden kognitivni podporni dodatek, zasnovan tako, da vam daje intenziven miselni fokus, jasnost in trajno koncentracijo.

Ključne lastnosti Nootropic power kapsul:

 • 600mg kombiniranih oblik holina
 • Dodanih 50 mg AstraGin®
 • Priljubljen med posamezniki, ki potrebujejo dolgo koncentracijo
 • Vitamin B6 in B12 prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti.
 • Prispeva tudi k normalni psihološki funkciji
 • Testirano za profesionalne športnike
 • Informed sport certifikat

Priporočena uporaba:

Zaužijte 1 porcijo (2 kapsuli)  zjutraj, po možnosti s hrano.

Prehranske lastnosti:

Velikost obroka: 2 kapsule – vsebnost odmerkov: 30

na porcijo *% RI
Citikolin (CDP) 300 mg
Alpha GPC 300 mg
L-karnitin 300 mg
L-theanin 200 mg
L-tirozin 200 mg
Ginkgo Biloba 150 mg
Kofein 100 mg
AstraGin® 50 mg
Rhodiola Rosea 50 mg
Vitamin B6 10,5 mg 750%
BioPerine® 5 mg 750%
Vitamin B12 12,5 mcg 500%
* Referenčni vnos

Sestavine Nootropic power:

Citikolin (citidin difosfoholin), alfa GPC (L-alfa glicerilfosforilholin), acetil-L-karnitin, L-teanin, L-tirozin, izvleček ginko bilobe, brezvodni kofein, AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus, Astragalus Membrana) Vitamin B6 (piridoksin HCL), BioPerine® (ekstrakt črnega popra), vitamin B12 (cianokobalamin).

Druge sestavine: Rastlinska kapsulska lupina (hidroksipropilmetil celuloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid).

Testirano za profesionalne športnike:

Vsaka serija Nootropic power izdelka je testirana na prepovedane snovi v okviru nadzorovanega programa. Izdelki so podvrženi strogim testiranjem v laboratoriju, pooblaščenem po ISO 22000, da bi zagotovili najvišjo raven zagotovila, da so športniki varni za uporabo.

Opozorilo:

Pred uporabo Nootropic power se posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, ste noseči ali dojite otroka ali če imate kakršno koli znano ali sumljivo zdravstveno stanje ali če jemljete katero koli zdravilo na recept ali OTC. Vsebuje kofein (100 mg na porcijo). Tega izdelka ne smete uporabljati v kombinaciji s kofeinom ali stimulansi iz drugih virov. Ne bi smeli preseči dnevnega vnosa 400 mg kofeina. Ne uporablja se kot nadomestek raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu, proč od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Glede alergenov glejte sestavine v krepkem tisku.

Brand

Applied nutrition

APPLIED NUTRITION - Formulated by Experts, Trusted by Athletes.
Applied nutrition

Morda vam bo prav tako všeč…