Nootropic-kognitivna podpora možganom

39,90

Nootropic Power je bil ustvarjen s pomočjo najbolj popularnih sestavin za nastanek napredne kognitivne podpore za naše možgane. Izboljša mentalni fokus, jasnost, zbranost in daljšo koncentracijo.

 • Superiorna oblika holina je odličen prekurzor za tvorbo acetilholina
 • Izboljšana koncentracija
 • Izboljšan nadzor nad mišičnimi kontrakcijami
 • Izboljšan spomin
 • Večja zbranost in mentalni fokus

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Nootropic power – napredna kognitivna podpora, lahko ga imenujemo tudi gorivo za možgane

Superiorna oblika holina je odličen prekurzor za tvorbo acetilholina, živčnega prenašalca, ključnega pomena za dobro koncentracijo, nadzor nad mišičnimi kontrakcijami in splošno zbranostjo ter spominom.

Nootropic power vsebuje 600mg kombiniranih oblik holina, alpha gpc, ginko bilobo,  Astragin, Lkarnitin, L-teanin, vitamina B6 in B12. Z Alpha GPC so bile narejene številne raziskave raziskave v preteklih desetletjih in se zelo učinkovito uporablja tudi v medicini.

60 kapsul | 50g | 30 odmerkov

Nootropic Power je bil oblikovan z uporabo najbolj priljubljenih sestavin, da bi zagotovili napreden kognitivni podporni dodatek, zasnovan tako, da vam daje intenziven miselni fokus, jasnost in trajno koncentracijo.

Ključne lastnosti  Nootropic power kapsul:

 • 600mg kombiniranih oblik holina
 • Dodanih 50 mg AstraGin®
 • Priljubljen med posamezniki, ki potrebujejo dolgo koncentracijo
 • Vitamin B6 in B12 prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti.
 • Prispeva tudi k normalni psihološki funkciji
 • Testirano za profesionalne športnike
 • Informed sport certifikat

 

Priporočena uporaba:

Zaužijte 1 porcijo (2 kapsuli)  zjutraj, po možnosti s hrano.

Prehranske lastnosti:

Velikost obroka: 2 kapsule – vsebnost odmerkov: 30

na porcijo *% RI
Citikolin (CDP) 300 mg
Alpha GPC 300 mg
L-karnitin 300 mg
L-theanin 200 mg
L-tirozin 200 mg
Ginkgo Biloba 150 mg
Kofein 100 mg
AstraGin® 50 mg
Rhodiola Rosea 50 mg
Vitamin B6 10,5 mg 750%
BioPerine® 5 mg 750%
Vitamin B12 12,5 mcg 500%
* Referenčni vnos

Sestavine Nootropic power:

Citikolin (citidin difosfoholin), alfa GPC (L-alfa glicerilfosforilholin), acetil-L-karnitin, L-teanin, L-tirozin, izvleček ginko bilobe, brezvodni kofein, AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus, Astragalus Membrana) Vitamin B6 (piridoksin HCL), BioPerine® (ekstrakt črnega popra), vitamin B12 (cianokobalamin).

Druge sestavine: Rastlinska kapsulska lupina (hidroksipropilmetil celuloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid).

Testirano za profesionalne športnike:

Vsaka serija Nootropic power izdelka je testirana na prepovedane snovi v okviru nadzorovanega programa. Izdelki so podvrženi strogim testiranjem v laboratoriju, pooblaščenem po ISO 22000, da bi zagotovili najvišjo raven zagotovila, da so športniki varni za uporabo.

Opozorilo:

Pred uporabo Nootropic power se posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, ste noseči ali dojite otroka ali če imate kakršno koli znano ali sumljivo zdravstveno stanje ali če jemljete katero koli zdravilo na recept ali OTC. Vsebuje kofein (100 mg na porcijo). Tega izdelka ne smete uporabljati v kombinaciji s kofeinom ali stimulansi iz drugih virov. Ne bi smeli preseči dnevnega vnosa 400 mg kofeina. Ne uporablja se kot nadomestek raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu, proč od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Glede alergenov glejte sestavine v krepkem tisku.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections