Akcija!

Novoletna zaobljuba 🎗

99,90

🍃 Po novem letu pa zares začnem! Nov začetek leta je vedno pravi čas za uresničitev novega, zdravega in vitalnega življenjskega sloga. Čas da urediš presnovo in se vrneš k vitalnosti.

Namreč tale paket zajame presnovo od A do Ž in pomaga telesu, da si opomore po napornem decembrskem obdobju prepogostih prenajedanj in številnih praznovanj.🎉  Z njegovo pomočjo se instantno počutiš zares vitalno.

 • Probiotik Premium pro flora za odlično prebavo.
 • Optimizator želodčne kisline Premium HCL za želodec brez zgage.
 • Detox complex za obnovo jeter.
 • GRATIS darilno pakiranje🎁..
 • Paketek je pripravljen za pod smrečico, saj pride v darilnem pakiranju. Vsebina bo navdušila tistega, ki ga dobi.
 • Znižana cena.
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegane

Opis

PREMIUM PRO FLORA

Premium Pro Flora je visokokakovosten preparat, ki ima točno določene seve živih, koristnih  organizmov v točno določenih razmerjih. Namen tega je, da deluje zelo učinkovito. Zapakirana je v posebno kapsulo, ki je odporna na prebavne sokove telesa in posledično lahko žive organizme, ki pomagajo pri prebavi dostavi tja kamor sodijo. To je v črevesje. Obenem vsebuje specifične seve, ki so zelo učinkoviti in imajo dvojno delovanje.

Zakaj bi jemal/a Premium Pro Flora?

Črevesna flora (skupek mikroorganizmov v našem prebavnem traktu) se hitro poruši zaradi različnih dejavnikov (staranje, različna zdravila, stres, slab spanec, slaba prehrana, stres) in opazijo se znaki kot na primer slabša odpornost, pogoste infekcije, napihnjenost, težja prebava določenih živil, zaprtje, driska. Mikrobiološki kompleks Premium Pro Flora hitro in učinkovito pomagajo to ravnovesje popraviti in vzpostaviti v zaželeno stanje.

 • Premium Pro Flora vsebuje kar 31 milijard živih organizmov najvišje kakovosti.
 • Pomaga odpraviti napihnjenost, urediti prebavo in znižati vnetje!
 • Nahajajo se v kapsuli z zapoznelim delovanjem (delayed release) DRhpmc, kar zagotavlja dostop dobrim organizmov do črevesja, kjer pomagajo.
 • elo učinkovita je za kot pripomoček za IZGUBO TREBUHA.
 • Posebno pakiranje poviša stabilnost mikrobioloških bakterij – dobrih organizmov in podaljša obstojnost

Uporaba: 1-3 kapsule dnevno. Začnemo z jemanjem 1 kapsule po zadnjem obroku, nato pa po želji in po potrebi zvišamo odmerek. Lahko jo jemljemo tudi zjutraj na tešče ali po obrokih v dnevu v kolikor imamo težave s prebavo določene hrane.

PREMIUM HCL

zagotavlja optimalno podporo za dobro delovanje prebavnega sistema Zraven želodčne kisline v naravni boliki, vsebuje še proteolitični encim pepsin skupaj z grenkimi zelišči, ki dodatno izboljšajo prebavo. Želodčna kislina – HCL, je nujno potreben element za absorbcijo vitamina B12 in železa. Želodčna kislina pomaga tudi z uničevanjem zaužitih bakterije in mikroorganizmov.

Kdaj te peče zgaga?

Raziskave so pokazale, da posamezniki, ki imajo klinično dokazano premalo želodčne kisline (hypochlorhydria), v ležečem položaju, veliko bolj peče zgaga, kot tiste z zadostno količino želodčne kisline. Več kot polovica izmed teh posameznikov vseeno jemlje zdravila, ki zavirajo nastanek želodčne ksiline (ti nevtralizirajo želodčno kislino in zmanjšajo kislost v želodcu in dvanajsterniku), saj jim je bila NAPAČNO diagnosticirana prevelika količina želodčnega soka. Napačna diagnoza in posledična uporaba zdravilk za zaviranje želodčne kisline, predstavlja še večje tveganje za kronične okvare kot so zlomi in osteoporoza, saj se kalcij in magnezij, ter mnogi pomembni elementi, ne absorbirajo. Tveganje za zlome kosti je trikrat večje pri posameznikih ki imajo premalo HCL. Poleg tega pa je posameznik do stokrat bolj izpostavljen patogenim bakterijam kot je npr. E.coli, kot bi bil v primeru, da ima v želodcu zadostno količino želodčne kisline.

Uporaba: 1 kapsula na obrok. Največji priporočen odmerek je 3/dan. V večini primerov zadošča 1/dan. 10 min pred ali med obrokom. Najbolje z najbolj obilnim in težko prebavljivim obrokom v dnevu.

DETOX COMPLEX

Verjamem, da izraz detox ali razstrupljanje že poznaš. Detoksifikacija, krajše detox oziroma razstrupljanje je namreč proces, pri katerem se iz našega telesa izločajo strupene ali toksične snovi. To so snovi, ki vplivajo negativno na delovanje tvojega telesa in se morajo izločiti, saj v nasprotnem primeru motijo normalno delovanje celic, kar vodi v slabše počutje ali celo v razvoj bolezenskih stanje.

Začnimo kar na začetku. Razstrupljanje obstaja. 

Ko pridemo v stik s toksini – spojinami, ki ogrožajo našo zdravo homeostazo – jih moramo odstraniti ali izničiti. To je razstrupljanje. Priljubljene predstave o tem, kako deluje razstrupljanje, pa so v večini primerov žal napačne.

Žal  smo velikokrat priča lažnim predpostavkam.

Konvencionalna stran, skeptiki, napadajo predpostavko, da so naša telesa pasivni prejemniki toksičnosti, kakor deklica, vezana na tire, ki čaka na prihajajoči vlak toksinov in le posebna lastniška mešanica zelišč in začimb lahko pretrga njene vezi.

Fanatiki razstrupljanja medtem precenjujejo svojo pozicijo s pogostimi omembami “izpiranja” in “poginjanja”. Mislijo, da gre pri razstrupljanju zgolj za uporabo zunanjih agentov za uvedbo reda v telo.

In kaj je res?

V resnici je naše telo že opremljeno z zmogljivostmi za razstrupljanje. Jetra, ledvice in različne endogene antioksidante uporabljamo za odstranjevanje in/ali izničenje nevarnih spojin, ki vstopajo v telo. Delovanje teh zmogljivosti lahko izboljšamo tako, da jih aktivno podpremo s potrebnimi snovmi ali pa se jim umaknemo s poti.Detoksifikacija ali razstrupljanje je torej proces, pri katerem se iz našega telesa izločajo strupene ali toksične snovi. 

Uporaba: Dnevni odmerek sta 2 kapsuli. Kapsuli zaužijte ob obroku z nekaj tekočine.

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti in naših objav na socialnih omrežjih:
Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Premium Pro Fora

proflora deklaracije

HCL

Vsebina kapsule:(Glutaminska kislina, beatin HCL, pepsin 1:10000, izvleček rumenega svišča (Gentian Lutea) 4:1, sredstvo prosi sprijemanju: magnezijev stearat).Kapsula:(hidroksipropilmetil celuloza rastlinskega porekla)1 kapsula = 770mg aktivnih sestavin:
 • 350mg L-glutaminske kisline
 • 300mg BETAIN -HCLa
 • 100mg pespina
 • 20mg izvlečka rumenega svišča

DETOX COMPLEX

2 kapsuli vsebujeta:
 • 400 mg kalcijevega D-glukarata
 • 320 mg N-acetil-L-cisteina
 • 310 mg izvlečka pegastega badlja,
 • od tega 248 mg silimarina
 • 150 mg taurina
 • 150 mg betaina
 • 70 mg alfa lipoične kisline
Neto količina: 50,5 gVsebnost: 60 kapsul

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections