Akcija!

Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki)

54,90

 • Ta izdelek ima brezplačno poštnino
 • TVOJ PRIHRANEK je 11,80€
 • 💪 Večja moč in eksplozivnost pri vsakdanjih opravilih kakor tudi v športu.
 • ♻️ izboljša regeneracijo ATP molekul, ki ki služijo kot vir energije pri različnih procesih
 • Kreatin ne poveča samo mišične mase in moči, ampak lahko izboljša tudi aktivnosti v vsakdanjem življenju, umske sposobnosti in zmanjša negativne vplive nevrodegenerativnih bolezni.
 • 🧠 Izboljša delovanje možganov, srca, jeter in izboljša funkcijo osteoblastov (celic, ki sodelujejo pri tvorbi kosti)
 • Critical whey je brez glutena, antibiotikov, hormonov in težkih kovin, odličnega okusa in se zelo lepo mešajo. 6 različnih okusov. 
 • 🍃 Izključno iz sirotke pašne reje s poreklom iz EU, kreatin testiran za profesionalne atlete.
 • Vsebuje visoko raven beljakovin in BCAA aminokislin, testirana serija za športnike  Informed Sport
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Evropska pašna reja
 • Brez glutena
 • Brez soje

Opis

Akcija: Ob nakupu Critical whey, prejmete kreatin 250g in gratis lijak-obesek za ključe v katerega lahko shranite merico beljakovin in jih imate vedno s seboj.

Kreatin monohidrat je primeren za vsakogar, ki se posveča daljšim ali visoko intenzivnim treningim, z željo izboljšanja fizične pripravljenosti, kakor tudi rekreativcem in celo športno neaktivnim ljudem. Primeren je za starejše in mlajše, moške in ženske. Več o njegovih koristih lahko preberete v nadaljevanju in pod dodanimi povezavami.

Kreatin je naravno prisoten v telesu. Najdemo ga v vsaki celici, kjer ima funkcijo tvorbe energije. Telo ima zmeraj na zalogi okoli 100-150g kreatina. Od tega za opravljanje normalnih življenjskih funkcij porabi do 4g kreatina na dan. Polovica tega kreatina telo proizvede samo, ostalo pa moramo pridobiti iz hrane, ki jo zaužijemo.

Glavne prednosti kreatina 

 • Izboljša tvorbo ATP molekul, ki so ključne za mišične kontrakcije
 • Pozitivno vpliva na možganske funkcije
 • Najbolj učinkovit in proučevan dodatek za povečanje mišične mase
 • Idealen za športnike ali rekreativce, izjemno učinkovit pri starejših ali vegetarijancih.

Dodatni članki na temo Kreatina

👉 Članek “Kreatin, prejransko dopolnilo proti staranju” pod to povezavo.

👉 Članek “Kreatin za 2x več mišic” pod to povezavo.

Kreatin je kot dodatek k prehrani najbolj znanstveno raziskan produkt. Kreatin mnogi uporabljajo za povečanje vzdržljivosti, povečanje moči in mišične mase. Znanstveno potrjeno dvigne fizično sposobnost telesa za 15% pri hitrostnih športih in za 30% pri dvigu maksimalne moči. Kreatin prav tako zelo pozitivno vpliva na izboljšanje koncentracije in pospešuje regeneracijo. Kreatin poveča sposobnost telesa, da proizvede energijo hitro. S tem pomaga trenirati hitreje in pogosteje, kar prinese hitrejše rezultate. Učinki se najbolj kažejo pri visoko intenzivni vadbi, kot so dvigovanje uteži in športih, kjer je potrebna eksplozivnost, kot so šprinti, nogomet, košarka in podobno. Vsebnost kreatina se lahko med različnimi mišicami razlikuje tudi do 30%; bolj vzdržljive mišice, torej tiste, ki imajo več t.i. rdečih mišičnih vlaken, vsebujejo manj kreatina kot hitre mišice, ki imajo več belih vlaken.

Jean-Claude Billong; branilec Foggia Calcio 

 

Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki) 2💥 “V mojem športu je vsak odvečen kilogram preveč. Svojo mišično maso in % maščobe moram ohranjati ves čas na visokem nivoju. Obenem moram biti hiter pri odločitvah – v razmišljanju. Vitja mi je s svojo Biosignature modulacijo in oblikovanjem prehrane ter načrtom jemanja prehranskih doplnil pomagal doseči top formo v vseh pogledih. S kombinacijo vsega mi je uspelo uspelo doseči dolgotrajno izboljšanje mojih zmogljivosti. Izjemno rad sodelujem z Vitjo in mu zaupam.

💥 “In my field of sports, every extra kilogram matters. If I lose excess fat, I have to keep my muscle mass intact and energy levels high. I have to be fast on the field and sharp in my mind. Vitja has helped me with his “Biosignature modulation” information about making the right food and supplement choices for keeping the best shape in all aspects. And with all of that combined I have managed to improve my performance long term. I love to work with him and I trust him.” 

Priporočena uporaba kreatina:

Dodajte en odmerek (5g) v vodo, zmešajte in popijte. Enkrat do dvakrat dnevno, pred ali po treningu. Lahko tudi na tešče zjutraj z malo sadja ali soka. Po osmih tednih redne uporabe, naredite teden dni pavze in pričnite z novim ciklom.

Prehrambene lastnosti kreatina:

 • Odmerek: 1 merica (5g)
 • Vsebuje: 50 odmerkov
 • Vsebnost: Mikroniziran kreatin monohidrat 5000mgcritical whey

Critical whey + obesek + 250g Creatine monohydrate

 

Kreatin pomaga zavrteti čas nazaj

Med 20. in 35. letom človek doseže vrhunec mišične mase in moči, ki se nato enakomerno manjša vse do nekje 65. leta starosti. Kasneje navadno pride do naglega upada. Izguba mišične mase in posledično gibalne funkcije, zraven upada fizične moči, vzorca gibanja in kostne gostote, nenazadnje negativno vplivata na normalne aktivnosti v vsakdanjem življenju (na primer vstajanje, sedanje in hoja). Se ti učinki staranja lahko odpravijo/omilijo ali so neizogibni? Nedavne raziskave navedejo dobre argumente za jemanje kreatina pri spodbujanju zdravega staranja.

Izboljša moč pri odraslih (starost od 58 do 71 let)

Po le sedmih dneh jemanja kreatina (20 g/dan, razdeljenih na 4 enake doze) ali placeba, se je pri ženskah, starih od 58 do 71 let, pojavilo izjemno izboljšanje pri več meritvah mišične učinkovitosti. Dopolnjevanje s kreatinom je vodilo do precejšnjih povečanj pri maksimalni moči potiska s prsi (bench press) in potiska z nogo (leg press), pri moči zgornjega in spodnjega dela telesa, ter pri dveh funkcionalnih nalogah, s katerima se srečujejo v vsakdanjem življenju – test za vstajanje iz položaja sedenja in test za tandemsko hojo. Te izboljšave v funkcionalni zmogljivosti so se pojavile kljub temu, da v teh sedmih dneh ženske niso imele fizičnega treninga. Poleg tega se niso pojavili nobeni znaki neželenih učinkov, s čimer je bila poudarjena preprosta, vendar učinkovita uporaba kreatina za povečanje telesne zmogljivosti pri starejših posameznikih.

Izboljša pusto mišično maso

Jemanje kreatina za spodbujanje zdravega staranja ima še bolj dramatičen učinek v kombinaciji z vadbo z utežmi. Kanadski raziskovalci so pri starejših moških in ženskah (starost 65+) 6 mesecev izvajali nadzorovano vadbo z utežmi (2x na teden), medtem ko so ti jemali placebo ali kreatin (5 g/dan) s konjugirano linolejno kislino (CLA) (6 g/dan). Razlog za vključitev CLA je bil spodbuditev izboljšanja telesne sestave, saj kreatin povečuje mišično maso, CLA pa cilja na izgubljanje maščobe. Po šestih mesecih se je pri skupini, ki je jemala kreatin in CLA, povečala pusta mišična masa za 2 kilograma v primerjavi s skupino, ki je jemala placebo. Večja pusta mišična masa je pomenila izboljšano funkcionalno zmogljivost v skupini, ki je jemala kreatin in CLA.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Marjan Tinauer; podjetnik (58.let)

Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki) 3💥“Vitjo kot strokovnjaka z veseljem priporočam zaradi profesionalnosti. Zaradi ogromno znanja iz področja vadbe in prehrane in predvsem ker razume, da kot poslovnež zaradi velikega stresa potrebujem optimalno urejeno prehrano in optimalne dodatke k prehrani. Odkar sodelujva se počutim odlično. Pri svojih letih sem poln energije.  👉 Z Marjanom sva dosegla izjemno preobrazbo telesa. Ne samo za 58.letnika pač pa za kogarkoli. Zato tudi takšna slika kjer se to očitno opazi. Na doseženo preobrazbo sem izjemno ponosen. (Vitjev komentar)

Kreatin in starostniki

Sarkopenija je izguba mišičnih vlaken in je del naravnega procesa staranja. Mišice slabijo in zmožnost opravljanja enostavnih nalog izginja. Takrat stari ljudje zares postanejo dojenčki. Vadba z utežmi je očiten odgovor, ampak kot lahko pove vsak, ki je kdaj imel starajočega se sorodnika, prepričati jih, da začnejo vaditi in dvigovati uteži, ni ravno lahka naloga. Vendar pa je nekaj raziskav ugotovilo, da je le suplementacija s kreatinom – brez vadbe z utežmi – dovolj, da do neke mere zavre sarkopenijo oziroma izgubo mišične mase. Seveda je ta učinek kreatina pri zaviranju mišičnega tratenja dosti večji, če ga uporabimo hkrati z vadbo z utežmi, a dejstvo, da funkcionira tudi sam, je nekaj precej izjemnega.

 

Kreatin in dolgoživost

Poznamo nekaj sestavin, ki so znano prijazne do naših mitohondrijev (membranskih struktur, ki služijo celičnemu dihanju). Med njimi so koencimQ10, acetil-L-karnitin, nikotinamid adenin dinukleotid (NAD), in pirolokvinolin kvinon (PQQ). Vsi od teh, tako ali drugače, pomagajo mitohondrijem proizvajati ATP (adenozin trifosfat)ki služi kot vir energije pri različnih procesih. To vodi do več energije, pomaga pa tudi osrečiti mitohondije, katerih skupno zdravje determinira ne samo kako dolgo določena celica živi in prosperira, ampak tudi kako dolgo organ, ki mu ta celica pripada, živi in prosperira. Če imamo dovolj nesrečnih in nezdravih mitohondrijev, nam začno odpovedovati organi in če odpove preveč organov, potem umremo. Začudoma kreatin ponavadi ne dobi stola pri mizi, ko gre za dodatke, ki so pozitivni za mitohondrije, čeprav je bolj učinkovit pri dvigovanju nivojev ATP-ja kot vsi drugi izmed njih.

critical whey
Critical whey + obesek + 250g Creatine monohydrate

 

Kreatin in srčna funkcija

Med celicami, ki se zanašajo na adekvatne nivoje ATP-ja, energijske valute našega telesa, so tudi srčne celice, a ti nivoji so vedno nizki pri ljudeh s srčnimi zastoji. To se tipično pokaže z nizkimi nivoji energije in hitro utrujenostjo. A ko raziskovalci dajo srčnim pacientom kreatin, ti postanejo močnejši in imajo več energije. Čeprav raziskave niso pokazale, da kreatin afektira izmetni delež (kako dobro je kri prečrpana iz srca) pri pacientih na nobeno stran, se zdi, da je kreatin poceni in enostaven način, da postanejo življenja srčnih pacientov boljša in mogoče, samo mogoče, tudi malo daljša.

Kadar kupujemo beljakovine v prahu pogosto naletimo na neželene težave, to so slab vir sirotke in se tega niti ne zavedamo. Iz tega razloga sem pred leti začel iskati kakovostne beljakovine s poreklom iz EU, ki imajo certifikat o svojem izvoru. Na lastne oči sem se želel tudi prepričati o njihovi sestavi, zato sem z njimi naredil številne teste v različnih laboratorijih.

Beljakovine Critical whey so bile razvite z uporabo edinstvene mešanice sirotkinih beljakovin, izolata sirotkinih beljakovin in hidrolizirane beljakovine sirotke ter koncentrata sirotke. Izolat beljakovin iz sirotke je najvišja kakovost beljakovin in se proizvaja z uporabo Cross-Flow-Mikro-Filtracije. Hidrolizat sirotke je predhodno prebavljen protein in encimsko razčlenjen na peptide. Te visoke biološke vrednosti in lahko prebavljive beljakovine podpirajo rast in vzdrževanje mišic. Koncentrat sirotke je proizveden s tehnologijo Ultra-Filtracije, ki vsebuje visoko raven beljakovin in razvejanih aminokislin (BCAA).

Critical whey  na odmerek vsebujejo 21 g beljakovin, pridobljenih iz sirotke kravjega mlekaizključno pašne reje s poreklom iz EU, 4,8 g naravno prisotnih BCAA in 4 g glutamina. Ne vsebujejo glutena, so z nizko vsebnostjo sladkorja in odličnega okusa – samo dodajte vodo ali mleko ter premešajte.

Ključne prednosti critical whey-beljakovin:

 • Gradnja in ohranjanje mišične mase
 • Odličen okus & enostavna priprava
 • 100% sirotka pašne reje s poreklom iz EU
 • Brez glutena
 • Vsebuje visoko raven beljakovin in BCAA aminokislin
 • Testirana serija za športnike z Informed Sports

Zaradi halal certifikata je whey primeren tudi za posameznike z verskimi ali kulturnimi omejitvami. Povsem varen za uporabo pri profesionalnih športnikih, saj je vsaka serija testirana za prepovedane snovi v okviru Informed Sport.

Priporočena uporaba:

Zmešajte dve merici (30g) critical whey z 200-250ml vode ali mleka in dobro premešajte. Spijte takoj po telesni aktivnosti ali skozi ves dan, tudi kadar nimate treningov. *merice so približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice.

Sestavine:

(okus jagoda)Koncentrat sirotkinih beljakovin (sojin lecitin, mleko (laktoza)), izolat iz sirotkinega mleka ISO-XP (mleko), hidrolizirani beljakovinski sirup (mleko) (81%), emulgator (sojin lecitin), okus, sredstvo za naravno barvanje (prašek rdeče pese), Sladilo (Sukraloza).

critical whey
Critical whey + obesek + 250g Creatine monohydrate
 

Matko Obradović; vratar NŠ Mura

Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki) 4

💥“Dobra fizična pripravljenost (to so redni treningi in pravilna prehrana) so sestavni del mojega življenja. Vitja mi je pomagal doseči “next level” s pomočjo Biosignature modulacije s pomočjo katere se določi optimalna prehrana in še posebej dodatki, ki sodijo zraven. Optimizirala sva krvno sliko in detajle na treningih. Z rednimi sestanki ohranjava top formo.

 

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

*temeljijo na okusu jagode. Lahko malce varira med ostalimi okusi.

 na (100 g)
Energy368.2 kcal / 1555.1 kJna (30 g) odmerek110.5 kcal / 466.5 kJ
Fat4.9 g1.5 g
Saturated Fat1.7 g0.5 g
Unsaturated Fat3.2 g1.0 g
Carbohydrate7.3 g2.2 g
of which Sugars4.7 g1.4 g
Fibre7.3 g2.2 g
Protein70.1 g21.0 g
Protein % (Dry Matter)74.04 %74.04 %
Salt0.3 g0.09 g
*Mineralsper (100 g)**RI%na (30 g) odmerek**RI%
Calcium783.8 mg97.9235.2 mg29.3
Phosphor232 mg33.169.6 mg9.9
Potassium340 mg17.0102.0 mg5.1
Copper0.3 mg30.00.09 mg9.0
Vitaminsper (100 g)**RI%na(30g) odmerek**RI%
Vitamin B2 (Riboflavin)0.3 mg24.60.1035 mg7.3
Vitamin B9 (Folic Acid)0.3 mg170.00.102 mg51.0
Amino Acidsper (100 g)per (30 g) serving
Alanine3271.7 mg981.5 mg
Arginine1710.9 mg513.2 mg
Aspartic Acid7273.2 mg2181.9 mg
Cysteine1401.0 mg420.3 mg
Glutamic Acid / Glutamine13227.3 mg3968.2 mg
Glycine1060.9 mg318.2 mg
Histidine †1346.8 mg404.0 mg
Isoleucine † ^4345.2 mg1303.5 mg
Leucine † ^7319.3 mg2195.8 mg
Lysine †6585.0 mg1975.5 mg
Methionine †1639.4 mg491.8 mg
Phenylalanine †2396.9 mg719.0 mg
Proline4516.0 mg1354.8 mg
Serine3390.1 mg1017.0 mg
Threonine †4392.6 mg1317.8 mg
Tryptophan †986.3 mg295.9 mg
Tyrosine2234.3 mg670.2 mg
Valine † ^4231.4 mg1269.4 mg

* Vir mineralov: naravno prisoten iz koncentrata sirotkinih beljakovin, izolata sirotkinega proteina, hidrolizirane beljakovine sirotke. ** Referenčni vnos. † Bistvene aminokisline. Aminokisline z razvejano verigo (BCAA). 75 odmerkov na pakiranje.

Mnenja strank

 1. Edo Krasovec (preverjena stranka)

  Zame osebno vrhunska izdelka za pošteno ceno . Najbolj mi je všeč ker je Whey pašne reje kar prej nisem nikoli zasledil

  Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki)Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Anonimno (preverjena stranka)

  Z izdeliki zadovoljen, sploh z proteini.

  Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki)Paket Critical whey + Kreatin + obesek (3.izdelki)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Jernej Radoja (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 4. Tilen Majerle (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne