Akcija!

Paket fatburner (2.izdelka)

89,80 64,90

➡️ Ko kupujemo FATBURNER je smiselno kupiti kombinacijo, ki zares pospeši termogenezo ⤵️

  • ShedX je izjemno učinkovit FATBURNER z unikatno sestavo. G-B-E HCL namreč do 200% poviša uporabo L-carnitina za mobilizacijo maščob.
  • Zato je zraven dodan izdelek CLA & L-CARNITINE in GREEN TEA (dodan l carnitine je namreč kot olje na vroč ogenj če uporabljamo ShredX)
  • Ultimativna kombinacija za izgubo maščobe v enem paketu

Applied nutrition

Opis

Paket fatburner vključuje ultimativno kombinacijo večih sestavin za uspešno in učinkovito pomoč pri izgubi maščobe.

  • CLA, Green tea, L-carnitine
  • ShredX

Shred-X je napreden in inovativen izdelek,ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki jih ima večina pri oblikovanju telesa.

Ključne prednosti Paketa fatburner:

  • ShredX močno poveča termogenezo, kar je drugače povedano, poraba energije za tvorbo toplote in posledično celotno porabo kalorij.
  • Kombinacija CLA, zeleni čaj in L-carnitine “dodajo” ogenj k termogenezi ki jo povzroči ShredX, saj vsebuje sestavine katere ShredX uporablja za bolj učinkovito porabo maščobe kot vir energije. Vitamini skupine B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan.

Nadgradnja paketa Fatburner, je paket FATBURNER+

Naravna mešanica fatburnerja

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. Sestavljen izdelek, ki vsebuje naravno prisotne maščobne kisline CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin tartrat, ki se odlično absorbira in koncentriran ekstrakt zelenega čaja (Camellia Sinensis) v mehkih gelih, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti.

Priporočeno odmerjanje:

Vzemite dva softgela 1 do 3 krat na dan skupaj s hrano.

Odmerek: 2. softgela

Vsebuje: 50 odmerkov

Shred-X je napreden in inovativen fatburner, ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki ji ima večina pri oblikovanju telesa.

Naravna mešanica fatburnerja ( paket fatburner + )

ShredX

ShredX je napreden in inovativen  izdelek,ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki ji ima večina pri oblikovanju telesa.

Shred x postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Kombinacija Cla, L-karnitin in zeleni čaj

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. Sestavljen izdelek, ki vsebuje naravno prisotne maščobne kisline CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin tartrat, ki se odlično absorbira in koncentriran ekstrakt zelenega čaja (Camellia Sinensis) v mehkih gelih, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti.

Priporočena uporaba paket fatburner+ :

  • ShredX ➡️ 3 kapsule na dan, lahko se razporedijo po želji.
  • Kombinacija CLA, L-carnitine, zeleni čaj ➡️ 3x na dan 1-2 kapsuli.
  • Priporočen vnos

Paket fatburner je priporočljiv za vsakega aktivnega posameznika/co, ki želi dodatno spodbudo pri porabi maščob. Shred-X namreč znižuje apetit in poveča raven energije. Vitamini B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa. Cla, zeleni čaj in L-karnitin še dodatno pomagajo tvoriti optimalno kombinacijo za dvig termogeneze oz. pospešeno porabo energije med treningom. Top izbira fatburnerja s strani strokovnjakov in športnikov.

Sestavine Shred-X fatburnerja:

Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli), brezvodni kofein, kajenski poper, ekstrakt listov oljk (standardiziran za 30% Oleuropeina), L-tirozin, L-teanin, kajenski poper, holin bitartrat, teakrin (kot theacrine), zeliščna kapsula : Hidroksipropil metilceluloza, gama-butirobetain etil ester HCL, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid, vitamin B3 (kot nikotinamid), BioPerine® (izvleček črnega popra), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin), krom pikolinat.

Sestavine Cla, zeleni čaj in l-karnitin:

CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin, ekstrakt zelenega čaja (polifenol se uporablja kot topilo za ekstrakcijo zelenega čaja), zelenjavni želatinasti gel (zelenjava, glicerin, prečiščena voda).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (fatburner shred x in cla, green tea, l-carnitine) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke ⤵️

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist Poliquin Biosignature Modulation ICANS

Prehrambene lastnosti CLA, Green tea, L-carnitine:

2. softgela
CLA (80% PV) 1300 mg
L-karnitn 330 mg
Ekstrakt zelenega čaja (98% TP) 310 mg

Prehrambene lastnosti ShredX

Prehranske vrednosti:

Količina na odmerek

Green Tea (95% Polyphenols) 400 mg
Caffeine Anhydrous 250 mg
Cayenne Pepper 200 mg
Olive Leaf Extract 200 mg
TeaCrine® 100 mg
Gamma-Butyrobetaine Ethyl Ester HCL 25 mg
BioPerine® 5 mg
L-Tyrosine 150 mg
L-Theanine 150 mg
Choline 150 mg
Vitamin B3 16 mg 100.4 %*
Vitamin B6 5 mg 358 %*
Vitamin B12 200 mcg 8000 %*
Chromium 120 mcg 300 %*

Skupni kofein vseh sestavin: 278mg

Brand

Applied nutrition

APPLIED NUTRITION - Formulated by Experts, Trusted by Athletes.
Applied nutrition