Akcija!

Paket fatburner (2 izdelka)

64,90

Sinergijski učinek na porabo maščobe. Če želiš več je Paket FATBURNER smiselno kupiti zaradi izjemne kombinacije dveh produktov. Preberi več:

 • ShedX je izjemno učinkovit FATBURNER z unikatno sestavo, ki veča porabo maščobe preko termogeneze in niža apetit
 • Zato je zraven dodan izdelek CLA & L-CARNITINE in GREEN TEA 
 • Ultimativna kombinacija za izgubo maščobe v enem paketu
 • Ugodnejša cena zaradi skupnega pakiranja in brezplačne poštnine. Prihranek 7,80€

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti zjutraj
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena
 • Brez soje
 • Brez laktoze

Opis

Paket fatburner vključuje ultimativno kombinacijo večih sestavin za uspešno in učinkovito pomoč pri izgubi maščobe.

 • CLA, Green tea, L-carnitine
 • ShredX

Shred-X je napreden in inovativen izdelek, ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki jih ima večina pri oblikovanju telesa.

Ključne prednosti Paketa fatburner:

 • ShredX močno poveča termogenezo, kar je drugače povedano, poraba energije za tvorbo toplote in posledično celotno porabo kalorij.
 • Kombinacija CLA, zeleni čaj in L-carnitine “dodajo” ogenj k termogenezi ki jo povzroči ShredX, saj vsebuje sestavine katere ShredX uporablja za bolj učinkovito porabo maščobe kot vir energije. Vitamini skupine B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan.

Priporočena uporaba paket fatburner:

 • ShredX: 1-3 kapsule na dan, lahko se razporedijo po želji. Začnemo z 1 in stopnjujemo do 3. Ponavadi priporočam uporabo 1-2 kapsuli zjutraj pred zajtrkom in 1 kapsula pred kosilom. (30 minut pred obrokom)
 • Kombinacija CLA, L-carnitine, zeleni čaj: 3 X na dan 1-2 kapsuli. 2 pred zajtrkom, 2 pred kosilom in 2 pred večerjo. (30 minut pred obrokom)

Paket fatburner je priporočljiv za vsakega aktivnega posameznika/co, ki želi dodatno spodbudo pri porabi maščob. Shred-X namreč znižuje apetit in poveča raven energije. Vitamini B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa. Cla, zeleni čaj in L-karnitin še dodatno pomagajo tvoriti optimalno kombinacijo za dvig termogeneze oz. pospešeno porabo energije med treningom. Top izbira fatburnerja s strani strokovnjakov in športnikov.

Naravna mešanica fatburnerja

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. Sestavljen izdelek, ki vsebuje naravno prisotne maščobne kisline CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin tartrat, ki se odlično absorbira in koncentriran ekstrakt zelenega čaja (Camellia Sinensis) v mehkih gelih, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti.

 • ShredX

ShredX je napreden in inovativen  izdelek,ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki ji ima večina pri oblikovanju telesa.

Shred x postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

 • Kombinacija Cla, L-karnitin in zeleni čaj

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. Sestavljen izdelek, ki vsebuje naravno prisotne maščobne kisline CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin tartrat, ki se odlično absorbira in koncentriran ekstrakt zelenega čaja (Camellia Sinensis) v mehkih gelih, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti.

Sestavine Shred-X fatburnerja:

Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli), brezvodni kofein, kajenski poper, ekstrakt listov oljk (standardiziran za 30% Oleuropeina), L-tirozin, L-teanin, kajenski poper, holin bitartrat, teakrin (kot theacrine), zeliščna kapsula : Hidroksipropil metilceluloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid, vitamin B3 (kot nikotinamid), BioPerine® (izvleček črnega popra), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin), krom pikolinat.

Sestavine Cla, zeleni čaj in l-karnitin:

CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin, ekstrakt zelenega čaja (polifenol se uporablja kot topilo za ekstrakcijo zelenega čaja), zelenjavni želatinasti gel (zelenjava, glicerin, prečiščena voda).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (fatburner shred x in cla, green tea, l-carnitine) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS
 

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehrambene lastnosti CLA, Green tea, L-carnitine:

2. softgela
CLA (80% PV)1300 mg
L-karnitn330 mg
Ekstrakt zelenega čaja (98% TP)310 mg

Sestavine Cla, zeleni čaj in l-karnitin:CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin, ekstrakt zelenega čaja (polifenol se uporablja kot topilo za ekstrakcijo zelenega čaja), zelenjavni želatinasti gel (zelenjava, glicerin, prečiščena voda). 

Prehrambene lastnosti ShredX

 
Green Tea (95% Polyphenols)400 mg
Caffeine Anhydrous250 mg
Cayenne Pepper200 mg
Olive Leaf Extract200 mg
TeaCrine®100 mg
25 mg
BioPerine®5 mg
L-Tyrosine150 mg
L-Theanine150 mg
Choline150 mg
Vitamin B316 mg100.4 %*
Vitamin B65 mg358 %*
Vitamin B12200 mcg8000 %*
Chromium120 mcg300 %*

Skupni kofein vseh sestavin: 278mg

Sestavine Shred-X fatburnerja:Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli), brezvodni kofein, kajenski poper, ekstrakt listov oljk (standardiziran za 30% Oleuropeina), L-tirozin, L-teanin, kajenski poper, holin bitartrat, teakrin (kot theacrine), zeliščna kapsula : Hidroksipropil metilceluloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid, vitamin B3 (kot nikotinamid), BioPerine® (izvleček črnega popra), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin), krom pikolinat.

Mnenja strank

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  Kvalitetna izdelka, ki z redno vadbo vdekalor pomagata pri vzdževanju telesne teže

  Paket fatburner (2 izdelka)Paket fatburner (2 izdelka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Anja K. (preverjena stranka)

  Vedno dovolj energije za cel trening, polno zdravih sestavin in občutno pospešeno izgubljanje maščobe. Zelo priporočam 🙂

  Paket fatburner (2 izdelka)Paket fatburner (2 izdelka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne