Cla + Shred X (2 izdelka)

prehransko dopolnilo Sinergijski učinek.

 • ShedX fatburner
 • CLA & L-CARNITINE in GREEN TEA 
 • Ultimativna kombinacija
 • Ugodnejša cena zaradi skupnega pakiranja in brezplačne poštnine.

64,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
 • Zaužiti zjutraj
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena
 • Brez soje
 • Brez laktoze
Oznake: , ,

Opis

Paket fatburner vključuje ultimativno kombinacijo večih sestavin.

 • CLA, Green tea, L-carnitine
 • ShredX

Shred-X je napreden in inovativen izdelek, ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki jih ima večina pri oblikovanju telesa.

Priporočena uporaba paket fatburner:

 • ShredX: 1-3 kapsule na dan, lahko se razporedijo po želji. Začnemo z 1 in stopnjujemo do 3. Ponavadi priporočam uporabo 1-2 kapsuli zjutraj pred zajtrkom in 1 kapsula pred kosilom. (30 minut pred obrokom)
 • Kombinacija CLA, L-carnitine, zeleni čaj: 3 X na dan 1-2 kapsuli. 2 pred zajtrkom, 2 pred kosilom in 2 pred večerjo. (30 minut pred obrokom)

Sestavine Shred-X fatburnerja:

Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli), brezvodni kofein, kajenski poper, ekstrakt listov oljk (standardiziran za 30% Oleuropeina), L-tirozin, L-teanin, kajenski poper, holin bitartrat, teakrin (kot theacrine), zeliščna kapsula : Hidroksipropil metilceluloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid, vitamin B3 (kot nikotinamid), BioPerine® (izvleček črnega popra), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin), krom pikolinat.

Sestavine Cla, zeleni čaj in l-karnitin:

CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin, ekstrakt zelenega čaja (polifenol se uporablja kot topilo za ekstrakcijo zelenega čaja), zelenjavni želatinasti gel (zelenjava, glicerin, prečiščena voda).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (fatburner shred x in cla, green tea, l-carnitine) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS
 

Prehrambene informacije

   

Mnenja strank

Powered by
1-3 of 3 reviews
 1. Poleg treninga pomaga pri topljenju maščob.

  (0) (0)
 2. Kvalitetna izdelka, ki z redno vadbo vdekalor pomagata pri vzdževanju telesne teže

  (0) (0)
 3. Vedno dovolj energije za cel trening, polno zdravih sestavin in občutno pospešeno izgubljanje maščobe. Zelo priporočam 🙂

  (0) (0)