Paket fatburner plus (3.izdelki)

79,90

Ko želiš pospešiti proces izgube maščobe je smiselno zajeti celoten proces in ga pospešiti tam, kjer navadno “zašteka”! Kako ti bo ta kombinacija pomagala?

 • ShredX je izjemno učinkovit z unikatno sestavo. G-B-E HCL, ki do 200% poviša uporabo L-carnitina za mobilizacijo maščob kot vira energije.
 • Zato je zraven dodan izdelek CLA & L-CARNITINE in GREEN TEA, saj dodan l carnitine je namreč kot olje na ogenj če uporabljamo ShredX
 • Pegasti badelj potisne telo preko platoja, ko se proces upočasni zaradi povečane obremenjenosti procesa razstrupljanja.
 • Ultimativna kombinacija v enem paketu

79,90

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Kot sem opisal na posnetku, je proces izgube maščobe pogosto bolj zapeleten kot samo manj jesti. V maščobnih celicah so shranjeni strupi, ki se tam kopičijo že daljše časovno obdobje in ti, ko začnemo s hujšanjem zelo obremenijo proces razstrupljanja.

Paket fatburner plus vsebuje CLA, zeleni čaj in l-karnitin, Shred x-fatburner, pegasti badelj-milk thistle. Paket fatburner plus vključuje ultimativno kombinacijo večih sestavin za uspešno in učinkovito pomoč pri izgubi maščobe.

 • CLA, Green tea, L-carnitine
 • ShredX
 • Pegasti badelj (milk thistle) za učinkovito razstrupljanje

Shred-X je napreden in inovativen izdelek,ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki jih ima večina pri oblikovanju telesa.

Ključne prednosti Paketa fatburner plus:

 • ShredX močno poveča termogenezo, kar je drugače povedano, poraba energije za tvorbo toplote in posledično celotno porabo kalorij.
 • Kombinacija CLA, zeleni čaj in L-carnitine “dodajo” ogenj k termogenezi ki jo povzroči ShredX, saj vsebuje sestavine katere ShredX uporablja za bolj učinkovito porabo maščobe kot vir energije. Vitamini skupine B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan.
 • Pegasti badelj izboljša delovanje jeter, ki so ključni organ pri izločanju strupov iz telesa v 2.fazi razstrupljanja.
 • Vse kapsule so vegetarijanske kapsule, kar je dodaten bonus, ker so primerne za vse.

Naravna mešanica fatburnerja (paket fatburner plus)

ShredX

ShredX je napreden in inovativen  izdelek,ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki ji ima večina pri oblikovanju telesa.

Shred x postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Kombinacija Cla, L-karnitin in zeleni čaj

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. Sestavljen izdelek, ki vsebuje naravno prisotne maščobne kisline CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin tartrat, ki se odlično absorbira in koncentriran ekstrakt zelenega čaja (Camellia Sinensis) v mehkih gelih, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti.

Pegasti badelj / Milk thistle

Tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z občasnim pretiranim uživanjem hrane in pijače, kot so prebavne težave in razdražen želodec. Bistveno pomaga pri dvigu ravni glutationa (našega najbolj učinkovitega naravnega antioksidanta) in posledično pri razmaščevanju jeter ter njihovemu bolj učinkovitemu delovanju.

Sestavine:

Vsaka filmsko obložena tableta vsebuje 300 mg standardiziranega ekstrakta (v obliki suhega ekstrakta) iz plodov mlečnega čička (Silybum marianum (L.) Gaertner) (ekvivalent 7200 mg – 8100 mg plodov mlečnega čička), kar ustreza 174 mg silimarina, izračunano kot silibinin. Ekstrakcijsko topilo: aceton 95% v / v. BREZ: sladkorja, soli, kvasa, pšenice, soje, glutena in mlečnih izdelkov. Oblikovani brez uporabe umetnih konzervansov, okusov ali barv.

Priporočena uporaba paket fatburner plus :

 • ShredX; MAXIMALNO 3 kapsule na dan, lahko se razporedijo po želji. Najbolje začeti z eno kapsulo zjutraj pred zajtrkom in šele naslednji dan, v kolikor boste eno dobro tolerirali, povečate dozo na 2 kapsuli pred zajtrkom. V kolikor boste dobro tolerirali 2 zjutraj pred zajtrkom, lahko čez nekaj dni poskusite vzeti še dodatno 3 kapsulo pred kosilom. Se pravi največ v celem dnevu skupno 3. 2 pred zajtrkom in 1 pred kosilom, to je skupaj 3/dan. 
 • Kombinacija CLA, L-carnitine, zeleni čaj; 3x na dan 1-2 kapsuli. Na primer pred zajtrkom, pred kosilom in pred večerjo 1-2 kapsuli.
 • Pegasti badelj (milk thistle); 1-2 tableti na dan pred hrano. Na primer pred zajtrkom in pred večerjo 1.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka (Paket fatburner plus) se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka ( Paket fatburner plus)je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek (Paket fatburner plus )je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Prehrambene lastnosti CLA, Green tea, L-carnitine:

2. softgela
CLA (80% PV) 1300 mg
L-karnitn 330 mg
Ekstrakt zelenega čaja (98% TP) 310 mg

Prehrambene lastnosti ShredX

Prehranske vrednosti:

Količina na odmerek

Green Tea (95% Polyphenols) 400 mg
Caffeine Anhydrous 250 mg
Cayenne Pepper 200 mg
Olive Leaf Extract 200 mg
TeaCrine® 100 mg
Gamma-Butyrobetaine Ethyl Ester HCL 25 mg
BioPerine® 5 mg
L-Tyrosine 150 mg
L-Theanine 150 mg
Choline 150 mg
Vitamin B3 16 mg 100.4 %*
Vitamin B6 5 mg 358 %*
Vitamin B12 200 mcg 8000 %*
Chromium 120 mcg 300 %*

Skupni kofein vseh sestavin: 278mg

Prehranske lastnosti pegastega badlja:

 • 300mg sylimarina na kapsulo.

Mnenja strank

 1. Mateja K. (preverjena stranka)

  Deluje, s paketom sem zelo zadovoljna.
  Moti me oblika tablet pri Milk thisle (enaka je tudi pri nekaj drugih izdelkih—npr D3), če jo prelomim, pa so ostri robovi.

  Paket fatburner plus (3.izdelki)Paket fatburner plus (3.izdelki)

  (0) (0)
 2. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)