Akcija!

Paket mišična masa 2 izdelka 16% POPUST

79,90

🚩 Idealna kombinacija kakovostnega nadomestka obroka, ki vsebuje vse kar je potrebno za rast in regeneracijo mišic, ter kreatin, ki je nepogrešljiv za povečanje mišične mase in moči vsakega.

 • Poveča moč in eksplozivnost
 • Poveča izgradnjo mišične mase
 • izboljša regeneracijo ATP molekul in telesa po napornih treningih, kakor tudi med treningi.
 • Izboljša delovanje možganov. Idealna kombinacija za športnike kakor tudi starejše, ki se borij oz izgubo moči in mišične mase.
 • Najbolj proučevan prehranski dodatek za športnike (kreatin)
 • Dodane maščobe: CLA & MCT, krom ter ALA, ki pripomoreta k boljši občutljivosti celic na inzulin.
 • Visoka vsebnost  najkakovostnejših beljakovin in kompleksnih OH z nizkim GI
 • Critical Mass 6kg in Mikroniziran Kreatin 250g
 • 🆓 Brezplačna poštnina

 • Zaužiti kadarkoli
 • Zaužiti pred treningom
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegane
 • Proizvedeno v EU

Opis

Paket mišična masa (Critical mass)

Pridobivanje puste mišične mase

Critical Mass ™, prva sestavina v paketu mišična masa je preprosto najljubši in najbolj zanesljiv dodatek za regeneracijo telesa po napornih vadbah in  za pridobivanje mišične mase.

Uporablja najkakovostnejše sestavine, ki so bile skrbno izbrane zaradi zagotavljanja kakovostnega PRIDOBIVANJA PUSTE MIŠIČNE MASE, ki vam omogoča, da lažje dosežete dnevno zastavljeno kvoto kalorij.

Critical Mass z novo izboljšano formulo z manj sladkorja, vsebuje 42g hitro in počasneje prebavljivih beljakovin na odmerek. Vključuje tudi ISO-XP 95% izolat beljakovin sirotke.

Ključne prednosti paketa mišična masa, ki jih prinaša Critical Mass:

 • Nova formula z kompleksnimi ogljikovimi hidrati
 • Dodani GMB, Glutamin, Levcin in Kreatin matrix
 • Kreatin poveča fizično zmogljivost pri kratkotrajnih vajah z visoko intenzivnostjo.
 • Dodane maščobe: CLA & MCT v prahu
 • Visoka vsebnost beljakovin in OH
 • Dodana krom ter ALA, ki pripomoreta k boljši občutljivosti celic na inzulin.
 • Nova formula z manj sladkorja
 • Krom: pripomire k presnovi makrohranil

 

Sestavine Critical Mass:

*okus čokolada in čoko-mint

Bio mlet oves (gluten), maltodekstrin, beljakovinska mešanica (MPI 90: izolat mlečnih beljakovin, ISO-XPTM 95: mleko iz sirotkinih beljakovin, WPC 80: koncentrat sirotkinih beljakovine), kakav z manj maščobe, kreatinova matrica (kreatin monohidrat 3g, Kre-Alkalyn® 2-gramski kreatin monohidrat, L-leucin, glutaminski peptidi, CLA prašek (konjugirana linolejna kislina), MCT (srednje verižni trigliceridi), HMB (beta-hidroksi beta-metilbutirat), naravna barva, naravni okus, sredstvo za sproščanje (Sojin lecitin), HICA (alfa-hidroksi izokaproična kislina), ALA (alfa lipoična kislina), AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), DigeZyme® encimski kompleks (amilaza, proteaza, celulaza, laktaza, lipaza), Pterostilbene, krom (kot krom pikolinat), sladilo (sukraloza), probiotiki LactoSpore® (Bacillus Coagulans).

*okus banane, jagode, vanilije in bele čokolade z malino

Bio mlet oves (gluten), maltodekstrin, beljakovinska mešanica (MPI 90: izolat mlečnih beljakovin, ISO-XPTM 95: mleko iz sirotkinega proteina, WPC 80: koncentrat sirotkinih beljakovin), kreatinova matrica (kreatin monohidrat 3g, Kre-Alkalyn® 2g) Pufrovani kreatin monohidrat), L-leucin, glutaminski peptidi, CLA prah (konjugirana linolejna kislina), MCT (srednje verižni trigliceridi), HMB (beta-hidroksi beta-metilbutirat), naravno barvilo naravna aroma, sredstvo za spodbujanje (sojin lecitin), HICA (alfa-hidroksi izokaproična kislina), ALA (alfa lipoična kislina), AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), DigeZyme® encimski kompleks (amilaza, proteaza, celulaza, laktaza, lipaza), Pterostilbene, krom (kot krom pikolinat) Sladilo (Sucralose), LactoSpore® Probiotiki (Bacillus Coagulans).

Priporočena uporaba Critical Mass v paketu mišična masa:

Zmešajte 2.5 merici Critical mass (150g) z 500 ml vode ali mleka in dobro premešajte v šejkerju. Zaužijte 1-3 odmerke na dan, odvisno od tega kolikšen je vaš zastavljen kalorijski vnos. Critical Mass je šejk z visoko vsebnostjo OH.

*merice so približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

Paket mišična masa (Kreatin)-250g

Za povečanje fizične zmogljivosti v paketu mišična masa

Kreatin monohidrat je primeren za vsakogar, ki se posveča daljšim ali visoko intenzivnim treningim, z željo izboljšanja fizične pripravljenosti.

 Kreatin je naravno prisoten v telesu. Najdemo ga v vsaki celici, kjer ima funkcijo tvorbe energije. Telo ima zmeraj na zalogi okoli 100-150g kreatina. Od tega za opravljanje normalnih življenjskih funkcij porabi do 4g kreatina na dan. Polovica tega kreatina telo proizvede samo, ostalo pa moramo pridobiti iz hrane, ki jo zaužijemo.

Glavne prednosti kreatina v paketu mišična masa:

 • Izboljša tvorbo ATP molekul, ki so ključne za mišične kontrakcije
 • Pozitivno vpliva na možganske funkcije
 • Najbolj učinkovit in proučevan dodatek za povečanje mišične mase
 • Idealen za športnike ali rekreativce, izjemno učinkovit pri starejših ali vegetarijancih.

Kako učinkuje KREATIN na naše telo lahko preberete v članku pod to povezavo… Kreatin je kot dodatek k prehrani najbolj znanstveno raziskan produkt. Kreatin mnogi uporabljajo za povečanje vzdržljivosti, povečanje moči in mišične mase. Znanstveno potrjeno dvigne fizično sposobnost telesa za 15% pri hitrostnih športih in za 30% pri dvigu maksimalne moči. Kreatin prav tako zelo pozitivno vpliva na izboljšanje koncentracije in pospešuje regeneracijo. Kreatin poveča sposobnost telesa, da proizvede energijo hitro. S tem pomaga trenirati hitreje in pogosteje, kar prinese hitrejše rezultate. Učinki se najbolj kažejo pri visoko intenzivni vadbi, kot so dvigovanje uteži in športih, kjer je potrebna eksplozivnost, kot so šprinti, nogomet, košarka in podobno.

Vsebnost kreatina se lahko med različnimi mišicami razlikuje tudi do 30%; bolj vzdržljive mišice, torej tiste, ki imajo več t.i. rdečih mišičnih vlaken, vsebujejo manj kreatina kot hitre mišice, ki imajo več belih vlaken.

Priporočena uporaba paketa mišična masa:

Dodajte en odmerek (5g) v vodo, zmešajte in popijte. Enkrat do dvakrat dnevno, pred ali po treningu. Po osmih tednih redne uporabe, naredite teden dni pavze in pričnite z novim ciklom.

Prehrambene lastnosti:

Odmerek: 1 merica (5g)

Vsebuje: 50 odmerkov

Vsebnost: Mikroniziran kreatin monohidrat 250g

 

Opozorilo:

Pred uporabo paketa mišična masa se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

O Applied Nutrition znamki

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa.
 
Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Sestavine KREATIN:

100% mikroniziran kreatin monohidrat

Sestvine Critical mass:

na odmerekna  (150 g)na (100 g)
Energy2367 kJ / 566 kcal1578 kJ / 377 kcal
Fat10 g6.7 g
of which Saturates2.1 g1.4 g
Carbohydrate74.7 g49.8 g
of which Sugars2.9 g1.9 g
Fiber4.6 g3.1 g
Protein42 g28 g
Salt Equivalent0.27 g0.18 g
Sodium0.1 g0.07 g
Creatine Matrix5 g3.3 g
of which Monohydrate3 g2 g
of which Kre-Alkalyn®2 g1.33 g
L-Leucine5 g3.3 g
Glutamine Peptides5 g3.3 g
HMB2 g1.33 g
HICA (Leucic Acid)0.5 g0.33 g
ALA (Alpha Lipoic Acid)250 mg166.6 mg
AstraGin®45 mg30 mg
DigeZyme®40 mg27 mg
Pterostilbene15 mg10 mg
Chromium1 mg0.6 mg2500
LactoSpore®100,000,000 spores67,000,000 spores

*priporočen vnos

Mnenja strank

 1. Mitja Sitar (preverjena stranka)

  Vse pohvale za vaš trud. Kvaliteta teh izdelkov je res top.

  Paket mišična masa 2 izdelka 16% POPUSTPaket mišična masa 2 izdelka 16% POPUST

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. MARKO (preverjena stranka)

  V relativno kratkem času sem pridobil kar nekaj mišične mase. Lahko rečem, da sem pozitivno presenečen.

  Paket mišična masa 2 izdelka 16% POPUSTPaket mišična masa 2 izdelka 16% POPUST

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Uroš Jud (preverjena stranka)

  Zelo dober okus, odlično se meša , vsebina + cena

  Paket mišična masa 2 izdelka 16% POPUSTPaket mišična masa 2 izdelka 16% POPUST

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne