Akcija!

Paket naravno ravnovesje 3.izdelki

78,90

Paket vsebuje beljakovinski napitek Natural whey, ki se odlikuje po tem, da ne vsebuje nobenih umetnih barvil, arom ali sladil, omega 3 in vitamin D za zdravo telo in dobro delujoč imunski sistem.

 • Natural whey
 • Omega 3
 • Vitamin D3
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU

Opis

Paket naravno ravnovesje  vsebuje beljakovinski napitek Natural whey, ki se odlikuje po tem, da ne vsebuje nobenih umetnih barvil, arom ali sladil, omega 3 in vitamin D za zdravo telo in dobro delujoč imunski sistem.

Paket Naravno ravnovesje:

Natural whey

 • Natural Whey je beljakovinski napitek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in sladkorjev.
 • Podobno kot Instant Whey  ima zelo visoko biološko vrednost. Vsebuje zelo visok delež BCAA aminokislin, ki so zelo pomembne za rast in regeneracijo mišičnega tkiva.
  Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme in probiotike, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Vitamin D3

 • odličen dodatek v kratkih sončnih dnevih
 • pomaga pri vzdrževanju normalnih mišičnih funkcij
 • poskrbi za zdrav imunski sistem, zobovje in kosti
 • poveča absorbcijo kalcija
 • Vitamin D je vitalni vitamin za pravilno delovanje telesa. Telo ga naravno proizvede, ko koža reagira na sončno svetlobo in je ključnega pomena za zdravje in vitalnost. Pomembno je ohraniti zdravo raven vitamina, saj ta uravnava raven kalcija v krvi in pomaga celicam, da učinkovito komunicirajo po telesu. Vitamin D3 nastaja s pomočjo ultravijoličnih žarkov B iz sonca (UVB) in naj bi bil trikrat močnejši od vitamina D2.

Omega 3

Ribje olje kot vir omega-3 maščobnih kislin

 • Na temo omega-3 maščobnih kislin iz ribjega olja je v strokovni literaturi objavljenih veliko raziskav. DHA in EPA sta bistvenega pomena za ohranjanje zdravja. DHA je nujna za pravilen razvoj in delovanje možganov, oči in imunskega sistema. EPA je potrebna za nastajanje hormonov prostaglandinov, ki skrbijo za zdravje srca in optimalno zgradbo celičnih membran. Izboljšata delovanje možganov tako, da spodbujata prenašalce živčnih impulzov v možganih in izboljšata intelektualne funkcije.

Priporočila za jemanje izdelkov v paketu naravno ravnovesje:

 • Natural whey večkrat na dan po 2-3 merice (20-25g belajkovin)
 • Vitamin D 1x na dan 1 kapsula z obrokom
 • Omega 3 3x na dan 1 kapsula z obrokom.

Paket vsebuje vsak izdelek 1x.

Izdelki v paketu so prehranska dopolnila. Priporočamo jemanje ob uravnoteženi prehrani za optimalen učinek. Zdrava hrana, primerno gibanje in prehranska dopolnila najvišje kakovosti in uspeh je zagotovljen.

Sestavine Natural Whey:

Mešanica sirotkinih beljakovin (÷ 87%) (koncentrat sirotkinih beljakovin (mleko), izolat sirotkinih beljakovin (mleko)), glutamin, vezan na peptide (muslce drive) (whey), kakavov prah (samo sorta čokolade), aromatizacija, emulgator (SOYA lecitin) ), Barva (Beetroot rdeča (samo sorta jagod)), encimski kompleks (Digezyme®), barva (Beta karoten (samo sorta vanilije)), Bacillus Coagulans (LactoSpore®).
Glede alergenov, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, glejte sestavine krepko. Lahko vsebuje jajce.

Sestavine Omega 3:

V mehki želatinski kapsuli: koncentrirano naravno ribje olje (ribe), sestava Softgel (goveja želatina, glicerol).
Glede alergenov glejte sestavine krepko.

Sestavine vitamina D3:

Vsaka dvodelna goveja želatinska kapsula vsebuje: sredstva za povečanje prostornine (maltodekstrin, celuloza), kolekalciferol (vitamin D3), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid, kalcijev silikat).

S paketom naravno ravnovesje na naraven način do zdravja in boljšega počutja.

Opozorilo:

Pred uporabo paketa naravno ravnovesje se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!Paket naravno ravnovesje 3.izdelki 1

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

naturalOmega-3_90c-1Vitamin_D3_100c-1

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections